Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun zaman ayırıp cevapladınız ama ben doğru şekilde soramadım sorumu kusura bakmayın.

Benim sormak istediğim anestezili işlem ve yatış yapılacak salı günü, ben pazartesi günü sabahtan mı öğlen 2'de mi gitmem gerektiğini sormak istedim.

İyi ve sağlıklı bi doğum dilerim size ve tüm isteyenlere.

Rica ederim benimde anestezili idi.her türlü 2 gün gidiyosunuz yani toplama işleminden önceki gün mutlaka gidip işlem yapılıyor sabahtan.öğlene işiniz biter.ertesi günde toplama olacağı için sabahtan gidiliyor yine.aslında söylerlerdi saatini demediler mi bişey.benimde arkadaşımın da öyle oldu ikimizde anestezili yaptırdık.bende doğeu anlamışımdır umarım

Canım ya ben bugün kan testi yaptırdım dün akşam ateşiö falan cıktı cok hasta oldum dedim varsa vardır yoksa da ona göre ilaç alırım diye transferimin 9. Günü 19.2 cıktı ama 20 sinde çatlatma iğnesi yaptım ondan ötürü pozitif mi cıktı acaba

Selam canım geçmiş olsun öncelikle.çatlatma iğnesi pozitif yapabilir.daha önce denemiştim 8.güne kqdar falan idrar testini silik çıkarmıştı.inşallah tutmuştur yine de sen içme derim ben

Selam canım geçmiş olsun öncelikle.çatlatma iğnesi pozitif yapabilir.daha önce denemiştim 8.güne kqdar falan idrar testini silik çıkarmıştı.inşallah tutmuştur yine de sen içme derim ben
İnşallah öledir canım ya bir an sevindim sonucu görünce de ben yine cuma gününü bekliywyiö hastaneye gidip o zaman da yaptırıım ama pozitf görmek insana iyi geliyor

İnşallah öledir canım ya bir an sevindim sonucu görünce de ben yine cuma gününü bekliywyiö hastaneye gidip o zaman da yaptırıım ama pozitf görmek insana iyi geliyor
İnşallah bebişin seninledir canım tutmuşta olabilir değer artarsa herşey yolundadır allahın izniyle hayırlı haberler olsun

selam bayanlar ..
En baştan anlatmaya başlıyım :) 4 yıldır uğraşıyoruz eşim varikosel ameliyatı oldu hız düşük dediler ameliyattan sonra olmadı benm adet günüm çatlamalarım falan hepsi normal rahim filmi çektirdim tüplerim açık çok şükür. Alsancakta özele gittik hüsnü miral doktorumuzdan çok memnunduk ilgilendi tekrar eşimden sprem testi istedi hızın hala düşük oldugunu yumurtalıklara ulaşmadıgını söyledi normal yollardan olur ancak %5 şansınız var dedi aşılama önerdi ilk etap 2 kere aşılama yapıldı ekim ve kasım aylarında tutmadı tüp bebek tavsiye etti ama doktorumuz tüp bebek yapmadıgı için sizi yönlendirirm dedi biz bi süre ara vermek istedik tedaviye psikolojik anlamda biraz yorulduk.. Şimdilerde ege üniversitesini duyuyoruz forumları okuyorum herkes memnun gibi, sorularıma gelicek olursak biraz uzun yazdm kusura bakmayın :) özele gidicek maddiyat şu aralar yok bu süreç çok masraflı geçti.. Ege benden tekrar rahim filmi istermi ? 2 kere aşılama yapıldı bunun için bi belge götürsem direk tüp bebege geçebilirmiyim? sigorta ne durumlarda karşılıyor? Tekrar aşılama ile uğraşmak istemiyorum.. Eger 2 kere aşılamadan sonra tüp bebek derlerse çekip kredi özele gidicez yapcak bişi yok

Merhaba inşallah rabbim nasşp etsin öncelikle.bence tekrqr rahim filmi istemezler ben 1 yİl olmuştu yaptıralı istemediler ama benim bildiğim özelde yapılan uygulamaları geçerli saymıyor lar.gerekli evrakları verdikten sonra kurula giriyor dosyanız orda karar veriliyor tüp ya da aşılama olacağına.eğer kuruldan tüp bebek kararı çıkarsa raporlu hasta olabiliyorsunuz

Arkadaslar egede fiyatlar nasil? benim rapor hakkim var, ege hanimin ozel hastasi olursam fiyat nasil oluyor?

Arkadaslar egede fiyatlar nasil? benim rapor hakkim var, ege hanimin ozel hastasi olursam fiyat nasil oluyor?
Merhaba ben gecen ay aradim ozel muayane icin mayis sonuna ramdevuyu alabildim ucret 200 tl muayene. Eger tup bebek olursa 1000.tl aliyormus ortalama. Tavsiyem hemen randevuyu al ozel olmayan randevuyu da temmuza verdiler cok kalabalik

Selam arkadaslar birsey sorucam mayis ayinda ege hanima gidiyorum. Istedikleri testlerden hormon ve sarilik testini saglik ocagina yaptiran varmi?? yarin 3. Gunum reglimde kacirmadan gidicem de yapmiyolarsa hastaneye gitmem gerek randevu falan geçe kaldim

Kendi soruma kendim cevap vereyim bi yarari dokunur belki. Evet sarilik ve hormon testleri saglik ocağında ucretsiz yapiliyorq

Gerekli evraklar derken yapilan testler.sanirim degil mi? Kurul yapilan testlere gore karar veriyor

Tedaviden kalan gonapepty iğneden 2-3 tane lazım izmirli arkadaşlar paylaşmak istermisiniz

Tedaviden kalan gonapepty iğneden 2-3 tane lazım izmirli arkadaşlar paylaşmak istermisiniz
Merhabalar ben artan iğnelerimi eczane bırakmıştım onlar ihtiyacı olana veriyorlardı ve Benim gibi herkes elinde kalanı vermiş onlara. Hastanenin karşısında Akhisar eczanesi bi sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…