- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.901
Sende sıvı birikmesi olmuşmuydu canım. Benim karnım fena şişti 4 aylık gibi. Estrofem hap kullanıyodum e2 için mavi hap onu bıraktırdı doktor 3 gündür rahat nefes alabiliyorum. Şişlik hala var ama daha rahatım. Şişlik var mıydı sende? Çarşamba günü keseyi görmeye gidicez. Bir de kalp atışını duysak inşallah2 litre falan içiyordum canım
İnşallah duyarsınız rabbimin izniyle şişkinlik gaz oldu ama sıvı birikmesi yaşamadım ben canımSende sıvı birikmesi olmuşmuydu canım. Benim karnım fena şişti 4 aylık gibi. Estrofem hap kullanıyodum e2 için mavi hap onu bıraktırdı doktor 3 gündür rahat nefes alabiliyorum. Şişlik hala var ama daha rahatım. Şişlik var mıydı sende? Çarşamba günü keseyi görmeye gidicez. Bir de kalp atışını duysak inşallah
Teşekkür ederimİnşallah duyarsınız rabbimin izniyle şişkinlik gaz oldu ama sıvı birikmesi yaşamadım ben canım
Birde ben 7 haftada duydum ve gördüm kalp atışını 6. Haftada yok diye çok üzüldüm olabiliyor yani üzme kendini böyle birşey yaşarsanTeşekkür ederim
Tamam canım çok sağolBirde ben 7 haftada duydum ve gördüm kalp atışını 6. Haftada yok diye çok üzüldüm olabiliyor yani üzme kendini böyle birşey yaşarsan
Canım ben hamilelik hesaplamasını yanlış yapmışım. 13 ünde transfer oldum. Ondan önceki 15.günü mü sayacağım?Tamam canım çok sağol
Canım bebeğin hayırlı olaun öncelikle ben de dün yumurtalrım toplamdı yarın için tranafere çağırdılar 3 taneden 1 tane kalmış sizin kacıncı gün transferiniz oldu peki ?Kızlar kimse kalmadı mı burada? Gebelikten sonra Ege hanıma devam eden var mı?
Merhaba ege de tüp bebek yaptırdım önce aramıştım 2 ay sonra ya randevu verdiler temmuz da gittik eşimden sperm aldılar beni muayene ettiler ikimizde kan verdik görüşme yapıldı elimizde daha önce yapılmış testlerin fotokopisini aldılar eksik evrakları söledi ler kısa sürede onları da tamamladım istenenler de adet günü hormon sonucu rahim filmi gibi şeyler tam hatırlamıyorum.sonra dosyanız incelencek arıcaz dediler 2 ay sonra aradılar bende amh düşük yani yumurta rezervi az olduğu için tüp bebeğe karar verildiğini söylediler eylül ayında sulu ultrason çekildim ekimde tedavim başlıcak tı tsh yüksek çıktı kasıma ertelendi kasım 15 te tedavim başladı iğnelere adetin 2 günü 29 kasımda transfer oldum 4 yumurtam toplandı 1i sağlıklı döllndi 3.gün embriyosu idi.nasipmiş tuttu inşallah sağlıkla dünyaya gelir allah isteyen herkese nasip etsinArkadaslar selam .. tecrube edenlerin bilgilerine ihtiyacim var öncelikle isteyen herkezin saglikla bebeklerini kucaklarina almalarini dilerim. Biz 2 yildir deniyoruz olmadi esim spermiyogram testi verdi 3 ay ilac kullandi tekrar test verdi sperm sayisi yukselmis amcak morfoloji kotu durumda. Bu devlet desteği ile ilgili ege den dun randevu aldim temmuzu verdiler. Sonra ege hanimin ozeli icin tekrar aradim mayisi verdiler. Bugunde dokuz eylulu aradim one cekebilirmiyim tarihi diye. Diyor ki raporu biz verirsek islemi burda yaptirmak zorundasiniz. Anlam veremedim.
Ege ve dokuz eylulde tup bebek ya da asilama yaptiranlar var mi süreciniz nasil gecti bilgi verirseniz cok sevinirim
Sizin ilk deneme miydi ?Merhaba ege de tüp bebek yaptırdım önce aramıştım 2 ay sonra ya randevu verdiler temmuz da gittik eşimden sperm aldılar beni muayene ettiler ikimizde kan verdik görüşme yapıldı elimizde daha önce yapılmış testlerin fotokopisini aldılar eksik evrakları söledi ler kısa sürede onları da tamamladım istenenler de adet günü hormon sonucu rahim filmi gibi şeyler tam hatırlamıyorum.sonra dosyanız incelencek arıcaz dediler 2 ay sonra aradılar bende amh düşük yani yumurta rezervi az olduğu için tüp bebeğe karar verildiğini söylediler eylül ayında sulu ultrason çekildim ekimde tedavim başlıcak tı tsh yüksek çıktı kasıma ertelendi kasım 15 te tedavim başladı iğnelere adetin 2 günü 29 kasımda transfer oldum 4 yumurtam toplandı 1i sağlıklı döllndi 3.gün embriyosu idi.nasipmiş tuttu inşallah sağlıkla dünyaya gelir allah isteyen herkese nasip etsin
Evet ilktiSizin ilk deneme miydi ?
Ege üniversitesi tüp bebek merkezi çok yoğun Türkiye in her Bi yanından gelen var oturcak boş koltuk olmuyo bazenArkadaslar selam .. tecrube edenlerin bilgilerine ihtiyacim var öncelikle isteyen herkezin saglikla bebeklerini kucaklarina almalarini dilerim. Biz 2 yildir deniyoruz olmadi esim spermiyogram testi verdi 3 ay ilac kullandi tekrar test verdi sperm sayisi yukselmis amcak morfoloji kotu durumda. Bu devlet desteği ile ilgili ege den dun randevu aldim temmuzu verdiler. Sonra ege hanimin ozeli icin tekrar aradim mayisi verdiler. Bugunde dokuz eylulu aradim one cekebilirmiyim tarihi diye. Diyor ki raporu biz verirsek islemi burda yaptirmak zorundasiniz. Anlam veremedim.
Ege ve dokuz eylulde tup bebek ya da asilama yaptiranlar var mi süreciniz nasil gecti bilgi verirseniz cok sevinirim
Merhaba ege de tüp bebek yaptırdım önce aramıştım 2 ay sonra ya randevu verdiler temmuz da gittik eşimden sperm aldılar beni muayene ettiler ikimizde kan verdik görüşme yapıldı elimizde daha önce yapılmış testlerin fotokopisini aldılar eksik evrakları söledi ler kısa sürede onları da tamamladım istenenler de adet günü hormon sonucu rahim filmi gibi şeyler tam hatırlamıyorum.sonra dosyanız incelencek arıcaz dediler 2 ay sonra aradılar bende amh düşük yani yumurta rezervi az olduğu için tüp bebeğe karar verildiğini söylediler eylül ayında sulu ultrason çekildim ekimde tedavim başlıcak tı tsh yüksek çıktı kasıma ertelendi kasım 15 te tedavim başladı iğnelere adetin 2 günü 29 kasımda transfer oldum 4 yumurtam toplandı 1i sağlıklı döllndi 3.gün embriyosu idi.nasipmiş tuttu inşallah sağlıkla dünyaya gelir allah isteyen herkese nasip etsin
Randevuyu egeden temmuza verdiler ege hanimdan ozel randevu aldim o da mayis insallah cabalarimiz bosa cikmaz isteyen herkeze nasip etsin Allahim saglikla insallahEge üniversitesi tüp bebek merkezi çok yoğun Türkiye in her Bi yanından gelen var oturcak boş koltuk olmuyo bazen
Evet 1 yil korunduk sanki olcak gibi borclar vardi 2 yildirda olmuyor .. siz naptinizSizin ilk deneme miydi ?
İnşallah gönlünüze göre olsunYa surec cok uzun ve yipratici insallah saglikla kucagina alirsin cok sevindim senin adina. ben randevuyu mayisa alabildim istenilen evraklari telefonda soylediler tamamlayip gelin dediler gidicez bakalim insallah bu kadar emek ve zaman bosa gecmez
Benim pazara denk geldi c.tesi yatan gerekiyor burda dediler sabah gittik işlemlerimi yaptılar ertesi gün 7de orda olmam şartıyla bıraktılar öğlen çıktım c.tesi pazar da sabah 7de gittim yine çıkmam öğleden sona 2 3 ü buldu.herkesin yumurta toplama sının bitip aynı anda taburcu ediyolarİlk sefer anestezi aldığım tüp denememden sonra 2. Denemem olacak(1. Denememden sonra 2 ay geçti) yanlış anlamadıysam yatış işlemleri için öğlen 2 den sonra gelebilirsiniz denmişti anestezili işlem yaptıranlardan toplama işlemi öncesi bilen var mı? Öğleden sonra mı sabahtan mı gitmem gerekiyor işyerinden ona göre izin isteyeceğim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?