- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #3.961
Şubat ayında mayıs 16 için gün vermişlerdi banada.ilk gittiğim de hormon amh birde varda önceki tahliller demişlerdi onları götürdüm şimdi de dahiliyeden tüp bebeğe uygundur raporu istiyorlar.Esime bir daha sperm testi yapacaklarmış onu da haziran 13e verdiler dosya açıldı ama sürekli test istiyorlar.Ege de işler çok yavaş ilerliyor.Ki ilk gidicem hasteneye anlatıldığına göre eylülde evrak falan istedicekler sadece eksik tahlilleri yapıp 2.3 ay sonrada öyle mi atacaklar rapor için nerden baksan yıl sonunu buluyor
senden yanında getirmen için test istediler mi yok on görüşme için mi verdiler o tarihiVarmı farklı bi yolu yardımcı olurmusunuz
Ben ilk önce ege üniversitesi kadın doğuma randevu aldım onlar beni yönlendirdi tüp bebek merkezine on görüşme için.On görüşmede bir takım sorular soruyorlar daha önceki tedavilerinizi falan sonra zaten gerekli olan belgeleri istedikleri testleri söyleyip tekrar gün veriyorlar şubat ayında gitmiştim en erken mayıs 16ya randevu alabildim.istedikleri testleri yaptırdım. Bunlar hormon amh birde mutlaka smear varsa daha önceki tahlillerin rahim filmi vb gibi.Daha önce bir tedavi uygulandiysa elinde ne varsa görür onlar hepsine bakıyor gerekli olanları dosyana koyuyor.Mayis 16 da dosyamı açtılar ama dahiliyeden istedikleri testler var eşimin kan tahlilleri var birde bize tekrar haziran 13 de tekrar sperm testi yapacaklar sayımız dusuk çıktığı için ondan sonraki süreci bende henüz bilmiyorum gittikçe öğrenicem sanırım.Ama çok yoğunlar gerçekten işler o yüzden çok yavaş ilerliyorYok ya ön görüşme için verdiler daha hiç gitmedim ilk gidicem naısl işliyor süreç bi çoğu mevcut bende evrakların tahlillerin falan
kadın doğum ertesi gün sabaha yonlendiriyor.Yani benim öyle oldu.Ben kadın doğuma gittim o ertesi gün sabah sekiz buçukta tup bebek merkezinde olmamı söyledi.Istersen sende bu şekilde deneCvp için teşekkürler ne yapsam bende önce kadim doğuma mi gitsem belki onlar yönlendirirse sıra daha çabuk gelir en azından ilk görüşme evrakları teslim etme falan
Ben bir kac kez randevu almadan gelmis kisilere denk geldim. Bence hic kadin doguma gitmeden direk tup bebek katina cikip ordan sıra alin. Siraniz gelince soyleyin biz dosya actirmak istiyoruz diye. Pztside oyle bir cift gelmisti yan koridordan giris yapip o koridorda gorusme yapilan oda var oraya gitmesini soylediler. Deneyin sansinizi isterseniz. Sadece yaniniza nufus cuzdani fotokopilerinizi, nufus kayit orneklerini ve 3 er taneydi galiba resim goturun. Ve tabi tahlillerinizi. Birde calisiyorsaniz, sigorta prim dokumunuzu.Varmı farklı bi yolu yardımcı olurmusunuz
canim ben şuan dosya asamasindayim.Birsey olduğunda ulasabilmem için numara verdiler istersen bir de bunları dene 0232 390 36 23 -24-25 0232 390 36 58 -59Kızlar Ege ünv.ne hangi tel numarasından ulaşıyorsunuz yazabilir misiniz ?? Ege hanımın telefonunu arıyorm ulaşamıyorum normal poliklinikten ulaşmaya çalışacağım
Çok teşekkür ederim zor da olsa ulaştım dün akşam üzericanim ben şuan dosya asamasindayim.Birsey olduğunda ulasabilmem için numara verdiler istersen bir de bunları dene 0232 390 36 23 -24-25 0232 390 36 58 -59
bildirim falan gelmiyor ki anında görelim yazılanları.Daha önce görmüş olsam erken yazardım neyseki ulasmisin sevindim.Alabildin mi peki randevuÇok teşekkür ederim zor da olsa ulaştım dün akşam üzeri
Evet canın ama dondurulmuş embriyoydu bizim ki transfer 900 gonalpepty iğnesi 320 tuttu. Rapor hakkım ölmesin diye kullanmadım ben ve bu da olumsuz oldu iyi ki kullanmamışım 3.ye daha çok para gidebilir ona sakladık.Emin misiniz? Nisan ayinda bende raporsuz yaptirdim ve 3 bin tl odedik.
Evet dondurulmus 1500 civari tutuyor. Tup bebek ucretide 3bin tl arti ilaclar. Merak eden arkadaslar olursa burda dursun cunku nedense sordugunuzda tam bir fiyat alamiyorsunuz hastaneden.Evet canın ama dondurulmuş embriyoydu bizim ki transfer 900 gonalpepty iğnesi 320 tuttu. Rapor hakkım ölmesin diye kullanmadım ben ve bu da olumsuz oldu iyi ki kullanmamışım 3.ye daha çok para gidebilir ona sakladık.
Sağol canm Cumartesi gittim nasıl kalabalık Cumartesi olmasına rağmen çok şaşırdım tüp tedavisine başladım hayırlısı ile..bildirim falan gelmiyor ki anında görelim yazılanları.Daha önce görmüş olsam erken yazardım neyseki ulasmisin sevindim.Alabildin mi peki randevu
Merhaba, ben kasımda açtırdım dosyayı 25 mayısta başlandı tedavime kişiye göre değişiyor ama çok fazla gidiliyor.Bu soruyu çok defa sordum buraya ama kimse yardımcı olmadı. Arkadaşlar yaptıran yok mu lütfen yardımcı olun. Aşılama sürecini biliyorum buraya da yazdım ama tüp bebek sürecini bilmiyorum. Kurumda çalışıyorum. Kaç defa gidiliyor toplamda bunu merak ediyorum....
hayırlısı olsun canimSağol canm Cumartesi gittim nasıl kalabalık Cumartesi olmasına rağmen çok şaşırdım tüp tedavisine başladım hayırlısı ile..
6 ay sonra mi başladılar tedaviye çok uzun sürmüş.Neden bukadar uzun sürüyor kiminin dosyası 15 günde çıkmış kiminin 2 ay sürmüş neye gore değişiyor acaba bileniniz var mi aranizdaMerhaba, ben kasımda açtırdım dosyayı 25 mayısta başlandı tedavime kişiye göre değişiyor ama çok fazla gidiliyor.
Benden genetik test istediler onların çıkması zaten 2 ayı buluyor. Sürekli test istediler sonuçların çıkması uzun sürüyor.6 ay sonra mi başladılar tedaviye çok uzun sürmüş.Neden bukadar uzun sürüyor kiminin dosyası 15 günde çıkmış kiminin 2 ay sürmüş neye gore değişiyor acaba bileniniz var mi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?