Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

12 güne kadar etkisi sürebiliyor ben gecen yil ilk defa cift cizgiiyi gordum heycandan kalbim duracaktiki kanda baktrdgmda ovitrellenin duygularimin katili oldgunu gördüm aradan 12 gun gecmisti yarimda vurulmus olsan hcg etkisi olablir idral testi yaniltrda kan en iyisi bu gibi durumlarda zamanini bekle cnm

Mecbur bekliycem ozaman ben cumayi

Hakkında hayırlısı olsun canım. 5.gün embriyosu mu transfer oldun?? Ben malesef transfer olamadım. 1 ay sonra tekrar başlayacağım İnşallah
Ya sana yazmak istedim ama 2 yumurta oldu diyince uzmek iatemedim sorup. Olsun bir ay hem vucudun dinlensin tertemiz bir kafayla yeni bir sayfa ac insallah. Ben okadar bunaldim ki anlatamam bunalima bile girmis olabilirim. Cuma gidicem bakalim ama bugun yumurta aki akintimda geldi arrik kasik ağrılarımı patlamayan yumurtalarima bağlıyorum bakalim gorcez canim ya

Evet tahmin ettim zaten ben senin yazmayışını. İyiyim ama şimdi kabullendim. Öbür aya hayırlısı diyorum. Sana ne oldu, neden bunaldın?

Evet tahmin ettim zaten ben senin yazmayışını. İyiyim ama şimdi kabullendim. Öbür aya hayırlısı diyorum. Sana ne oldu, neden bunaldın?
Valla hatta mesajlarina baktim baska sayfalarin orda da gorunce ah dedim ajanlik yaptim takip ettim seni yani uzulme arkadasim zor biliyorum ne desem onu da bilemiyorum uzgunum yani. Ama kafani resetlemen lazim bu okadar onemli ki. Calismiyorum ben evdeyim sabah aklimda aksam aklımda her saat aklimda kafayi yicem bir hafta sanki 1 ay geldi. Annem çağırıyor gel kardesim cagiriyo iyide gitsem de kafamda benimle gelcek cok bunaldim gercekten su bebek yok diye 1bucyk senedir de evdeyim calisamadim aliskinda degilim calismamaya kendimi inanilmaz vasat hissediyorum su is belli olsun olsa da olmasa da bi deniz kenari pansiyona kacicam ahtim var

Ama stres yapmaman lazım. Embriyon sağlıklıysa şansın yüksek zaten. Stresten etkileniyor bebişler. Dondurulmuşun var mı? Bak varsa onlar da senin için büyük şans. Belli olmasına az kalmış, sabır. İnşallah hayırla sonuçlanır

Amin amin arkadasim sagol iyi niyetin icin. Gercekten iyi haberler almani cok istiyorum ara sira ajanlik yaparim sana :) 2 tane kaldi dondurulmus bu sefer olmazsa nasip onlara bakalim artik sende saglikli beslen vucudun arinsin su hormonlardan bi guzel

Oh oh maşallah 2 tane çok iyi. Benim en çok istediğim şeydir dondurulmuş embriyom olsun, artık iğnelerden kurtulayım filan. O yüzden hiç takma bence, gerçekten şanslısın. Ben şimdi polen yiyorum bir de bal tarçın çörekotu kullanıyorum bakalım

Tabi arkadasim buradaki bi cok insana gore gercekten sansliyim hersey yolunda gitti bi noktadan sonra ama hep moralliydim insanlara moral verdim hep pozitif konustum dusundum asla somurtmadim umutsuzluk olmadi icimde bana olanlar tranaferden sonra oldu o da bakma hormon dengesizliginden bile olabilir ara sira agliyorum bugun bide bi ofke krizim oldu sastim kendime :)) oh ye arakadasim sifa olsun bi zarari yok nasilsa insallah faydasini gorursun yumurtalarini sevv yeni ay yuzunu guldurcekler piklere dolayama insallah :)

Aminn cümlemiz İnşallah aslında hormon yüklenmesinden olmuştur o dalgalanmalar, belki de hamilesindir

Iyi geceler arkadaşlar bende bu perşembe devlette tedavi denemek için ilk adımımı aticam ınsallah dosyam yeni açılcak daha önce 1 yarim bırakılmış asilama ve 1 olumsuz tüp bebek denemem oldu bana hastanede hangi aşamalar oluyo ilk başta bilgi verir misiniz

rapor asamasi icinse senden istenen butun evraklari goturuyorsn adetn 2.gunu gdip taliller oluyor ve ilaclar yazılıyor kullanmaya basliosn rapor bu sirada cikiyor ztn bende tip fkultesinse baslayacagim bikac evrak kaldi tamamlanmasi gereken

rapor asamasi icinse senden istenen butun evraklari goturuyorsn adetn 2.gunu gdip taliller oluyor ve ilaclar yazılıyor kullanmaya basliosn rapor bu sirada cikiyor ztn bende tip fkultesinse baslayacagim bikac evrak kaldi tamamlanmasi gereken
Senden istenen evraklar nelerdi.. bide direk tüp bebek yapıyolar mı

Yani benim bildiğim 5 milyondan az oldumu direk tüp bebek diyolar ama benim merak ettiğim sayı 5 milyondan fazlaysa ama morfoloji düşükse sağlıklı sperm sayısı da az oluyo o zaman haliyle.. bu durum da da direk tüp bebek tedavisine rapor çıkartıyorlar mı

Canim tedavin hayirli olsun simdiden. Seni muayene ediyolar tahlil sonuclarini degerlendiriyorlar esin sperm verivek onu da uroloji doktoru muayene edicek sonra duruma gore karar veriliyor senin icin en iyisi neyse onu uyguluyorlar emin ol tup bebek diye sartlama kendini niye yapmiyolar diye olcak olduktan sonra inan asilamayla da olur ayrica spermler analiz ediliyor ve zaten saglikli görülenler tercih edikiyor. Ileribhareket sikintisi varsa bence direk tup bebege gecerler morfoloji dusuklugunden gecilecegjni sanmiyorum zaten sagliklilari ayikladilari icin

Sen randevu icin aradiginda gerekli evraklari istemediler mi

Yıkama olmadan 35 yaziyo yıkama sonrası 85 yaziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…