- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.221
benim yaklaşık 8 ay falan sürdü sadece eşimden 2 ay aralıklar ile 3 tane sperm testi istendiHastaneye dosya açmak icin ilk gittiniz tarihle tedaviye başladığınız tarih arasında ne kadar zaman var arkadaşlar
benim yaklaşık 8 ay falan sürdü sadece eşimden 2 ay aralıklar ile 3 tane sperm testi istendi
cnm bu durum degisiyor örneğin doktor dosyayi acti bana mayısta istedgn zman tamamlayip gelin dedi bende subatta dusundgm icin agirdan aliyorm son sperm testini bu ay yaptrdk onu teslm etmedm kagit kürek islerinide subatta teslim edicm cnku evraklari tamamladgn zman dosyanin kabulu 2 haftayi aliyor diye biliyorm engec oda..yani ilaclari kullanana kadr cikar hemen baslamak istersen yani, dosyanınsa 6ay gecerliligi var cogu teslm tarihinden sonra basliyor 6ay sure icinde 2 yada 3 deneme yapilablr zman kaybi olmasn diyeHastaneye dosya açmak icin ilk gittiniz tarihle tedaviye başladığınız tarih arasında ne kadar zaman var arkadaşlar
eger elinde daha onceden yapilms testin varsa 3 test istiyor ztn rapor bnm esden dolayı açıldıgi icin boyle.. 2 testim vardi bana dosya acildgnda 3.yu istedi getirince baslarsn dedi bende kisin olsn istedm yani kadin dogum doktorlari tup bebek önerdiği zman normal de elindeki 2 testi degerlendirerk tup.bebek oneriyorlar erkekte sorun varms diye biz o sekilde gittkneeee 8 ay mıı
paylasarak öğreniyoruz cnm ve hergun yeni birseyler öğreniyorz bide transfer asamasina gelebilirsek ogrenecegmz cok sey var hepimiz emeklerimzn karsiligini alirz ins.Hmm sagolun arkadaşlar sizede sürekli sorup duruyorum k. Bakmayın
test olmasi yeterli yani normal sperm testi ayda bir kere yapilsa daha dogru sonuc veriyor bizim 1er ay aralikla 2 testimz vardi 3. testimizide şubatta baslicm icin daha yeni yaptrdk yani diger testlerle arasinda 6ay var :) yakin tarihte olmasi onemli degil ki yil icindeki degerleri gostersn yeter.. yalnz bizden raporu tip fakultesinde cikaracagmz icin 3.testi burada yaptrip getirin dediler baska hastanede yaptirmayin kabul gormez dedi sartlari boyleyms..Bizim daha önceki testlerimiz var ama yakın tarih de yok sperm testleri aralığı ne kadar süreyle olmasını söylüyolar
Bizim sene icerisinde de yok cnm.. bana perhizi gelsin esin dediler ilk test bu ay olursa bizden de 3 ay isterlerse bizde şubat da başlarız bu gidişletest olmasi yeterli yani normal sperm testi ayda bir kere yapilsa daha dogru sonuc veriyor bizim 1er ay aralikla 2 testimz vardi 3. testimizide şubatta baslicm icin daha yeni yaptrdk yani diger testlerle arasinda 6ay var :) yakin tarihte olmasi onemli degil ki yil icindeki degerleri gostersn yeter.. yalnz bizden raporu tip fakultesinde cikaracagmz icin 3.testi burada yaptrip getirin dediler baska hastanede yaptirmayin kabul gormez dedi sartlari boyleyms..
muhtemeln ole olr aslinda bnmde subatta yili dolacak onuda bi ogrenmem lazm yoksa hemen baslarz bosa gtmesn diye.. hatta ben son testi nzman baslicksam ozman goturm dedm gorevli o onemli degil siz hemen 3. kotu test yaptrn size verilen vitamini kullanmadan yaptrn vitamin ise yarar degerler artarsa cikmaz dedi testi yaptrnca kullanin ama dedi biz zaten islem sirasinda sizden sperm alicz ozmn yukseltmeye calisin o tesler rapora konuluyor bizle alakasi yok sgk icin dedi bzde hemen yaptramadgmz icin takviyeyide kullanmadk takviyeye daha yeni basladk anlicgnBizim sene icerisinde de yok cnm.. bana perhizi gelsin esin dediler ilk test bu ay olursa bizden de 3 ay isterlerse bizde şubat da başlarız bu gidişle
bizden dediğim gibi 2 ay aralıklarla istediler morfoloji sorunu vardı ilaç verdiler belki onun içindir ama hepsi tamamlandıktan sonra ilk adet olduğun zaman tedaviye başlıyorlar yeni aşılama yaptırdım 13.gunum tutmazsa ne karar çıkar bilmiyorum 8 ayda aşılama sürecine gelebildikBizim daha önceki testlerimiz var ama yakın tarih de yok sperm testleri aralığı ne kadar süreyle olmasını söylüyolar
Ne yaptn test yaptırmaya gittin mibizden dediğim gibi 2 ay aralıklarla istediler morfoloji sorunu vardı ilaç verdiler belki onun içindir ama hepsi tamamlandıktan sonra ilk adet olduğun zaman tedaviye başlıyorlar yeni aşılama yaptırdım 13.gunum tutmazsa ne karar çıkar bilmiyorum 8 ayda aşılama sürecine gelebildik
yok yarın gidecem nedendir bilmiyorum icim de bir korku var gidesim yok belki negatif sonuç alacam diye belkide öğün çok canim yandı diye böyle oldum bilmiyorumNe yaptn test yaptırmaya gittin mi
Evin uzak mi ege ye nerde oturuyorsun yol uzun muyok yarın gidecem nedendir bilmiyorum icim de bir korku var gidesim yok belki negatif sonuç alacam diye belkide öğün çok canim yandı diye böyle oldum bilmiyorum
üçyol hataydayim metro ile gidiyorum rahat oluyor sen ne zman başlayacaksın işlemlereEvin uzak mi ege ye nerde oturuyorsun yol uzun mu
Bugün tamamladım son evrağı da smear istemişti onun sonucunuda aldım yarın ilk randevuma gidiyorum bakalımüçyol hataydayim metro ile gidiyorum rahat oluyor sen ne zman başlayacaksın işlemlere
hadi hayırlısı olsun bende yarın gidecem testimi yaptırmaya imaşallah hızlı ilerler seninBugün tamamladım son evrağı da smear istemişti onun sonucunuda aldım yarın ilk randevuma gidiyorum bakalım
Inşallah öyle olur benim daha önceden rahim filmimde var onuda koydum.. bide benden gitmeden adetliyken hormon testi benden ve eşimden sarılık testleri iki fotoğraf vukuatlı nüfus kayıt örneği nüfus cüzdanı fotokopisi bunlar da istendi.. sizden de ilk aradığınızda bu testler iştenmiş miydih
hadi hayırlısı olsun bende yarın gidecem testimi yaptırmaya imaşallah hızlı ilerler senin
evet bizden de istediler hepsini tamamladık evrak işlemleri kısa sürüyor dediğim gibi bizim sperm testi skntili çıktığı için ilaç tedavisi uyguladılar ondan uzun sürdü sanırsamInşallah öyle olur benim daha önceden rahim filmimde var onuda koydum.. bide benden gitmeden adetliyken hormon testi benden ve eşimden sarılık testleri iki fotoğraf vukuatlı nüfus kayıt örneği nüfus cüzdanı fotokopisi bunlar da istendi.. sizden de ilk aradığınızda bu testler iştenmiş miydi
bu arada benimde vardı rahim filmim ama zaten ben laporoskopi olmuştum özel karataş hastanesinde gidip doktorumdan yazı almamı istediler birde bende kan degerlerimin biri yüksek çıkmıştı aşılamadan önce hemotoloji uzmanına gidip tekrar test yapmamı ondan da onay kağıdı almamı istediler.Senden dahiliye doktorundan rapor istemediler mi istemedilerse onuda isteyeceklerevet bizden de istediler hepsini tamamladık evrak işlemleri kısa sürüyor dediğim gibi bizim sperm testi skntili çıktığı için ilaç tedavisi uyguladılar ondan uzun sürdü sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?