Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Ben msjı yanlış anlamışım yeni çektiricek sandım. Aynen yanında götür çünkü üniversite hastanelerinde bütün dr lar haftalık birlikte toplantı yapıyorlar hep birlikte değerlendiriyorlar.

Merhaba arkadaşlar bana detaylı bilgi verebilecek arkadaşlara ihtiyacım var !!! 13 aralıkta ilk randevum başka şehirden geleceğin için çok heyecanlıyım ve bende süreç nasıl işliyor, zaman kaybetmek istemiyorum yıllardır uğraşıyorum , o kadar boşa zamanım geçtiki anlatamam!!! 4 aşılama bir tüp bebek denedim maalesef olmadı !! Ege üniversitesinde raporlulara ücret ne istiyorlar, bilgisi olan var mı ? Birde ben bütün evrakları toplayıp gitmeyi düşünüyorum dahiliye kağıdını ille oradan mı veriyorlar da biz üzerine onayı yazdırıyoruz yoksa herhangi bir boş kağıda yazsalar olur mu ?? İnşallah benimle aynı süreci yaşayan yaşayacak olan birileri vardır neden bilmiyorum ama çok heyecanlıyım inşallah Ege üniversitesinde sağlıkla sıhhatle evladımıza kavuşmak nasip olur

Sen şehir dışından geleceğini belirttin mi ona göre isterlerdi senden evrakları belirtmediysen bile ara söyle bence.. ücretler hakkında bi bilgim yok bnm

Merhaba ,benim de randevum yarın inşallah bende çok heyecanlıyım dahiliye kağıdı oradan veriliyormuş yakın zamanda giden arkadaşımızdan edindiğim bilgi

Normal bölüme mi yoksa ücretli bölümemi randevunuz ?

bizde 8 aydır uğraşıyoruz ama benim daha önceden aşılamam yoktu 2 kere aşılama kararı çıkmış ilkini denedik 5 gün önce test günümdü maalesef negatif.Bizim başvuru yapmamız ile aşılamaya geçilmesi yaklaşık 8 ay sürdü.Bende ilk burdan bilgi edinmiştim arkadaşın biri istenilen evrakları yazmis vakit kaybetme al demişti.dahiliyeden onay yazısı istiyorlar onuda al demişti izmirde yaşıyorum ben bozyaka hastanesine gitmiştim ege üniversitesi istek de bulunacak ki biz ona gore testlerini yapıp sorun yoksa onay verecez demişti.Yani ege sana istek kağıdı verecek sen onunla dahiliye bölümüne gideceksin.Dedigim gibi benim süreç uzundu eşimden 2 ay aralıklar ile sperm testi istediler ilaç yazdılar.Herkesde farklı ilerliyor senin aşılaman tüp bebek denemen var öncesinde seninki kısa sürede ilerler bütün evrakları verdikten sonra karar çıkıyor şimdiden hayırlısı olsun insallah

Aşılamanın negatif olamasina üzüldüm arkadaşım ama sıkma canını tekrar karar çıkması mi gerekiyo yoksa raporun olduğu için devam mi ediliyo 2. Aşılamaya bide esine ilaç takviyesi neden verildi.. ilacın etkisi gozlemleniyo mu

Merhaba önceklikle hepimiz hakkında herşeyin hayırlısını diliyorum bende ,8 ay baya uzun bir süre sizin sorununuz neydi peki?

Merhaba ,benim de randevum yarın inşallah bende çok heyecanlıyım dahiliye kağıdı oradan veriliyormuş yakın zamanda giden arkadaşımızdan edindiğim bilgi
İnşallah tez zamanda herşeyin yolumda gider arkadaşım hakkında hayırlısı olur senden rica etsem yarin dana dahiliye kağıdı verilirse bana resmini çekip gönderebilir misin ?? Ben sana özelden telefonumu yazsam bana bu iyiliği yaparsan çok sevinirim

Merhaba cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum!!! Aşılama sonucun İçin gerçekten çok üzüldüm, senin de dediğin gibi kişilerin sorunlarına göre süreç değişiyor , ben zaman kaybetmek istemediğim için elimden geleni yapmak istiyorum, git gel çok kolay olmayacağı İçin boşa gidip gelmek istemiyorum açıkçası !! Birde sormak istediğim rahim filminiz var mıydı Ege de mi çektirdiniz ?? Benim eşimde mevcut ama iyi şartlarda çekilmediği içim düzgün görülmüyor, muhtemelen tekrar çektirmem istenebilir diye düşünüyorum

Ben özelde ki tedavim için tepecikde cektirmistim götürdüm kabul ettiler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…