- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.281
hastanedeki işleyiş nasıldı peki bugün ne dediler?Tabi onun etkisi olacak mi diye de bi süre bekleriz demi.. Ama morfoloji az sayıda az ya bakalım nasıl bi yol izleyecekler
ilk tüp bebek katılma çıkıyorsun orada seni barkod almak için bir yere gönderiyorlar daha sonra görüşmeye gidiyorsun senden istenilen evraklarla bir dosya açıyorlar sonra eşin sperm tahlili için ayrı bir yere Sen de kan tahlili için başka bir yere gidiyorsunhastanedeki işleyiş nasıldı peki bugün ne dediler?
Aynen istediler 9.77 çıkmış hattaEşim de ameliyattan önce ultrasyon çekilmişti amh testimi ne varmış onu da istediler mi peki senden?
Sen istersen yine de yaptır sonucuna en azından oradaki yaptırdığında daha erken alırsın elinebende gitmeden yaptırmak istedim ama vaktim olmadı artık isterlerse yaptırırım haftaya
dahiliyeden ne testleri istediler peki?Sen istersen yine de yaptır sonucuna en azından oradaki yaptırdığında daha erken alırsın eline
Dahiliyeden test değil de gebeliğe engel durum yoktur diye yazı istediler hatta sağlık ocağındada onaylatabilirsin dedi ama benim ki onaylamadi semt poliklinigindeki dahiliye doktoru da onaylamadi semt polikliniginde olmaz diye bende özele geldim orda onaylatacam onaylarsa.. onu da kabul ediyolarmisdahiliyeden ne testleri istediler peki?
Anladım canım ,sen 2 3 gün sonra tekrar gideceksi dimi?Dahiliyeden test değil de gebeliğe engel durum yoktur diye yazı istediler hatta sağlık ocağındada onaylatabilirsin dedi ama benim ki onaylamadi semt poliklinigindeki dahiliye doktoru da onaylamadi semt polikliniginde olmaz diye bende özele geldim orda onaylatacam onaylarsa.. onu da kabul ediyolarmis
Normal ücretliye sıra almak çok zor özeli değiştirmek istersek de değiştirip normale geçebiliyormuşuz ,tesy yaptırma istersen ordan hangi tahliller istenecek bilmiyoruz kişeye ve duruma göre değişiyormuş çünkü istenen tahliller ama rahim filmini genelde istiyorlarmış onu biliyorumKızlar Merhaba bende bugün ege hanım a randevu aldım 5 mart ücretli çünkü normal eylül 2019 a vardı. SSK döküm falan istediler muayeneden sonra dr istiyor dedi tahlil falan ama ben yine bazı şeyleri 1 ay kala devlet hastanesinden yapıp gitmeyi düşünüyorum.
Aynen dün verdiğim kan testlerinin ciktilariyla beraber bugün imzalattigim kağıdı getir dedilerAnladım canım ,sen 2 3 gün sonra tekrar gideceksi dimi?
Aynen adetteki hormon testleri smear rahim filmi ve tasiyi hastalıkların olup olmadığına dair sarılık testleride denilen testler mutlaka oluyo amh ye de baktılar dün yatıracaksan diğerlerini ona da baktir derim her dönemde yapılabilen bi testmis değişiklik göstermiyormuş öder öncesi yada sonrasına göreRahim filmini çektirdim tüpler açıktı en zor olanda o bence yani ne biliyim gitmeye yakın hormon testi kültür smear bunları yapmadım hem kontrol olur.
Sen yanına al bencede üroloji bakar Zaten bütün tahliller toplanıyormuş kurula giriyormuş kurulda karar veriliyormuş sonuçlara göreBende öyle düşünüyorum bakalım yanimda götürürüm isterlerse veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?