Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Normal bölüm yada ücretli arasında ne fark oluyo ki tercih edenler neden ücretli yi tercih ediyorlar bilginiz var mı

Normal bölüm yada ücretli arasında ne fark oluyo ki tercih edenler neden ücretli yi tercih ediyorlar bilginiz var mı
Araştırdığım kadarıyla ücretli birimde prof. Ege hanım var işlemlerde artı ücret ödeniyor ben normal bölümde dediğim gibi sıra alamadığım için orayı seçtim başka bildiğim farklı bişi yok

Belkide fark zamanın erken olmasıdır diğer türlü daha geç oluyo çünkü randevu.. başka fark varsa bende bilmiyorum

Bizde eşim sperm sayısı ilk 200.000 bin
0 hareketlilik 2.test de 3.500 yine 0 hareketlilik dr doğal yolla olmaz ilaç tedavileri de zaman kaybı dedi. Bende devlet hastanesine gittim bişey yok dedi. Bakalım rabbim hiç birimizin elini boş çevirmesin

Benim de ilk önce eşimde varikosel çıktı hareketlilik çok düşüktü ameliyat oldu 1 yıl geçti tekrar gittik bu kezde benim rahmimim yarım olduğunu öğrendik medikal parkta tüp bebek daha garanti olur dediler ücret yüksek olduğu için orayı tercih etmedim ,tepeciğe gittik ordada kadın asla çocuğun olmaz boşuna uğraş aşılamada tüp bebek de dedi tüm hayallerim yıkıldı ama toparladım kendimi ve ege üniversitesinden randevu almaya karar verdim haftayı heyecanla bekliyorum bakalım nasip

Varikosel de ameliyat mi ediyolar hemen

Hareket oranı çok düşük olduğu için evet 3 doktora gittik hepsi aynını dedi oldu eşimde
Ama tüp bebek aşamasına geleceğimizi bilseydim benim durumumdan dolayı ameliyat oldurmazdım eşime direk tüp ya da aşılama yaptırırdım 1 yıllık zaman kaybı oldu zaten en hareketli dna sı en iyi spermler seçiliyor tüp bebek de de aşılamada da

Canim benim yaa bi arkadaşım vardı kendisindeydi sıkıntı ama ne olduğunu bilmiyorum açıkçası o da 3 dr senin çocuğun olmaz demiş sonra doğal yolla kendisi hamile kalmış şimdi bi kızı bi oğlu var o yüzden canını sıkma desem de biliyorum nasıl bişey olduğunu inşallah güzel dr şeyler söyler ve sağlıklı evlatların olur. Benim eşimdi hormonlar normal varikosel yok niye düşük bilmiyoruz

Bana da tepecikteki o kadın doktor sadece olmaz diye başka kimse demedi ,Rabbim ol deyince olur tabi çok şükür sağlımız yerinde olsun yeterki ,hareket oranını yükselten ek vitaminler var e2 vitamini ve keçi boynuzu pekmezi özü özellikle çok yaradı eşime %90 hareketsizlikten %40 a düştük

Bizde keçi boynuzu kürü bal kuru yemiş falan evde macun yaptım başaldık. Bide bişey daha sorucam şimdi randevu için bana da eylül 2019 a randevu varmış. Siz ücretli bölüm den randevu almışsınız oraya nasil randevu aldınız nasıl oluyor yine işlemler rapor çıkıp devlet desteği oluyor mu bilginiz var mı

Destek alabiliyorsun yanlız doktora bi ücret oduyorsun ne kadar bilmiyorum ama

aynı numaradan aradım ege hanıma randevu almak istiyorum dedim istenilen evraklar varmış fotoğraf filan onlarla geliceksiniz dediler 200 tl muayene ücreti dediler ,o istenilen evraklar ve yaptırdığın tahlillerle birlikte rapor için onlar başvuru yapıyorlarmış rapor için biz uğraşmıyoruz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…