- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 36
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.661
tüp için ilk defa gidiyorum. daha önce aşılama için gitmştm. kan ve ultrsondam sonra karar verıcez dedıİlk defa muayeneye mi gideceksiniz yoksa tedavi mi baslayacak
Anladım, ben de ilk baslayacagimtüp için ilk defa gidiyorum. daha önce aşılama için gitmştm. kan ve ultrsondam sonra karar verıcez dedı
ne zaman başlıyosunuzAnladım, ben de ilk baslayacagim
Adeti bekliyorum tüp bebek için karar verildi ama sadece adetin birinci günü arayın dediler, arayınca ne olacak bilmiyorum tedavi hemen mi başlar yoksa yine birkaç ay surer mi bilmiyorumne zaman başlıyosunuz
bn bgn gittm. hemen başladılar iğnelereAdeti bekliyorum tüp bebek için karar verildi ama sadece adetin birinci günü arayın dediler, arayınca ne olacak bilmiyorum tedavi hemen mi başlar yoksa yine birkaç ay surer mi bilmiyorum
Ege üniversitesi olarak değil de eğer devlet destekli yaptıracaksanız aranıyor, ama devlet desteği olmadan da ege üniversitesinde yaptrabiliyorsunuzKızlar merhaba Ege Universitesinde tüp bebek yaptırmak için evlilik 3 yıl olmalı şartı artık değişti mi? Biz 2 yıl 2aydır evliyiz ve hiç gebelik oluşmadı eşimde hız sorunu var... Duyduğuma göre artık 3 yıllık şart aranmıyormuş. Sizce doğru mu? Yaşım 28.. Lütfen bir cevap...
Devlet desteği olursa 3 yıllık evlilik şartı aranıyor yani? teşekkürlerEge üniversitesi olarak değil de eğer devlet destekli yaptıracaksanız aranıyor, ama devlet desteği olmadan da ege üniversitesinde yaptrabiliyorsunuz
normal yollarla olmayacaksa eğer rapor alıp şartları kaldırıyorsunuz.Kızlar merhaba Ege Universitesinde tüp bebek yaptırmak için evlilik 3 yıl olmalı şartı artık değişti mi? Biz 2 yıl 2aydır evliyiz ve hiç gebelik oluşmadı eşimde hız sorunu var... Duyduğuma göre artık 3 yıllık şart aranmıyormuş. Sizce doğru mu? Yaşım 28.. Lütfen bir cevap...
Evet aranıyor ama sorunun büyüklüğüne göre de degisebiliyormus hiç sperm olmaması gibi meselaDevlet desteği olursa 3 yıllık evlilik şartı aranıyor yani? teşekkürler
Yok normal yollarla hiçbir şekilde olmuyor hız yok zaten gebelik hiç oluşmadı eğer 3 yıllık şart kalkıyorsa süper olur bizim için.. raporu oradan alabiliyoruz değilmi? Randevu alayım hemennormal yollarla olmayacaksa eğer rapor alıp şartları kaldırıyorsunuz.
Siz bence telefonla önce bilgi alın zaten şartları da açıklarlar randevuyu da ayarlarlar arayınca sorun yaniYok normal yollarla hiçbir şekilde olmuyor hız yok zaten gebelik hiç oluşmadı eğer 3 yıllık şart kalkıyorsa süper olur bizim için.. raporu oradan alabiliyoruz değilmi? Randevu alayım hemen
Evet aranıyor ama mesela benim amh 0.97 olduğu için 3 aşılama ve 3 yıl evli olma şartı aranmadı sadece eşimin 900 pirimi olması gerekiyordu bu kadar yani şartlarınıza bağlı rapor durumuDevlet desteği olursa 3 yıllık evlilik şartı aranıyor yani? teşekkürler
Tabiki arayıp durumu anlatın bilgi vereceklerdir. Rapor alır başlarsınız hayırlısıylaYok normal yollarla hiçbir şekilde olmuyor hız yok zaten gebelik hiç oluşmadı eğer 3 yıllık şart kalkıyorsa süper olur bizim için.. raporu oradan alabiliyoruz değilmi? Randevu alayım hemen
Ben ege üni başvurduğumda 2 yıl dolmamıştı evliliğimizde eşimde de bir problem yok devlet destekli gerçekleşti 2 aşılama tedavimiz. Yıl şartı arandığında bile söylememişlerdi.Kızlar merhaba Ege Universitesinde tüp bebek yaptırmak için evlilik 3 yıl olmalı şartı artık değişti mi? Biz 2 yıl 2aydır evliyiz ve hiç gebelik oluşmadı eşimde hız sorunu var... Duyduğuma göre artık 3 yıllık şart aranmıyormuş. Sizce doğru mu? Yaşım 28.. Lütfen bir cevap...
Aranmıyor canım ben 2.5 yıllık evliyim ben başladımEge üniversitesi olarak değil de eğer devlet destekli yaptıracaksanız aranıyor, ama devlet desteği olmadan da ege üniversitesinde yaptrabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?