- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #4.701
Yok canım hasta kabul etmiyorlararayan vrmı hastaneyi şu aşamada transferler ne durumda acaba..bazı özeller yapıyo die duydum
kaldı bizim transfer apustosa. çok sinir bozucu sğreçYok canım hasta kabul etmiyorlar
Benim ne zaman olcak onu bile bilmiyorumkaldı bizim transfer apustosa. çok sinir bozucu sğreç
senın başladımı tedavin cnmBenim ne zaman olcak onu bile bilmiyorum
Hayır kabul etmediler doktor yokmuş hemşirelerde vardiyalı çalışıyormuşsenın başladımı tedavin cnm
Peki süreç hakkında bir şey dedılermıHayır kabul etmediler doktor yokmuş hemşirelerde vardiyalı çalışıyormuş
Yok canım süreç bitince dediler zaman yokPeki süreç hakkında bir şey dedılermı
bu gidişle ağustosu bulck benceHayır kabul etmediler doktor yokmuş hemşirelerde vardiyalı çalışıyormuş
Ben aradım yine kabul etmiyorlar pandemi hastanesiymişMeraba kızlar ege ünv arayan varmı acaba başlamış olabirlermi
O zaman mayıs ayı da.boş.geçecek.ayrıca tüp bebek in pandemi ile ne alakası var çözemedim. Bekletiyorlar biziBen aradım yine kabul etmiyorlar pandemi hastanesiymiş
Hayırlısı olsun inşallah hastalar orda ve bulaşıcı haziran bile boş geçebilir malesefO zaman mayıs ayı da.boş.geçecek.ayrıca tüp bebek in pandemi ile ne alakası var çözemedim. Bekletiyorlar bizi
Bakalım benimde regl haziran 13 gibi umarım başlarız. Transfere. Siz hangi aşamadasınızBen aradım 1haziranda başlıyor.
Bir dahaki regl ara dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?