Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

inşallah canım.korkuyorummm acık ama

korkmakta haklısın ama veren ve takdir eden Allah olunca umut hep var olacak..Rabbim herşeyin hayırlsını versin..ve bizim gönlümüzdekini hayırla sonlandırsın.O her şeye kadir dir..Allah tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin inşallah..

arkadaşlar ben ege üniversitesinde tüp bebek servisine başvuruda bulunalı 1 ay oldu. henüz herhangi bir tedaviye başlamadık. eşimin sperm sayısında ve kalitesinde herhangi bir problem yok. benim fsh hormon değerim yüksek çıktığı için bu yola girdik. ben daha önce hiç bir yerde tedavi olmadım ve şunu belirtmek isterimki ege üniversitesinden çok çok memnunum. gayet güzel ilgileniyorlar. özel hastahane gibi bence. hemşireler sakin,sıcak ve candan.doktorlar tahlilleri gördükten sonra arayıp bilgi veriyorlar. benim halen tahlil vermelerim devam ettiği için önümde neler beni bekliyor açıkçası bilemiyorum. fakat fsh değeri dahada yükselmeden en yakın zamanda bebek sahibi olmak istoyorum. bu sabah amh testi istediler onu yaptırdım.( menopoz yaşı ) normal yaşım 31 . inş. sağlıklı yumurtalarım vardır . ege üniversitesinde yaklaşık ne kadar zamanda tüp bebek oluyor bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim. allah hepimizin kollarını en yakın zamanda bebişlerle doldursun inşallah... ( amin ) :)

Önelikle hayırlı olsun sevdalinka. İnşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine. Bir karar çıkıncaya kadar bekliyorsun.İşte o süre belirsiz.Senden istedikleri tahlilleri yaptırıyorsun durumuna göre aşılama yada tüp bebek kararı çıkıyor.Bazen rahim filmi, laparoskopi falan isteyebiliyorlar.Karar çıktığında ise herşey çok çabuk ilerliyor. İlk adetinle tedavi başlıyor.benim aşılama kararım başvurduktan 3 ay sonra çıktı.ondan sonra 3 ay içinde 2 aşılama oldum.malesef negatif çıktı.şimdi mayıs adetimle tüp bebeğe geçiyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

amin canım. inşallah en yakın zamanda kucaklarımız dolar. benden dediğin gibi rahim filmide istediler. onuda yarın çektiricem. umarım ağrısız olur. gerçi anestezili olucak. birde tiroid ler içinde kan tahlilim olucakmış ondan sonrası artık ne derlerse o olucak.. tabi sabırlı olmak gerekiyor.ben sanırım biraz aceleciyim. hemen her şey çarçabuk olsun istiyorum

slm arkadaşlar ben mart ayında smyrna da mikroenjeksiyon tedavisi oldum sonuç negatif ikinci deneme için egeyi düşünüyorum ama oradaki prosedür beni korkutuyor rapor çok zor çıkıyor diye duydum sizlere sormak istediğim daha önceden mikroenjeksiyon denemem olması işleri hızlandırırmı

merhaba arkadaşım
bende ilk tüp denememi irenbede yaptırdım tutmadı.
ikinci denememi egede yaptırdım.herşey adetimle beraber 10 gün içinde bitti..prosedür sizde soruna göre değişior.ama daha önce tüp yaptırmış olmak çokda hızlandırmıor.
bende sadece daha önceki yıllarda çektirdiğim rahim filmimi tekrar çekmek zorunda kalmadım..
hayırlısı olsun sanada..benim transferim oldu.sonuç bekliorum 8 günüm kaldı :))

hayırlısı olsun iyi haberlerini alrız inşallah bizlered umut olur

hayirlisi olsunnn...mayisin kacinda sonuc onunda mi....transferin oldugu gunu 0 mi sayiliyormus.

Günler geçmek bilmez artık.İnşallah olumlu sonuçlanır, bizede umut olursun...

arkadaşlar merhaba,bir rahim filmi için aylarım geçti ,inşallah bu hafta çektiriyorum artık ege bir sorun daha çıkarmaz bana ,benim her şeyim tamamdı,sırf laproskopi olmamak için hoca inadından tekrar rahim filmi istedi ,neyse bunda da bir hayır vardır deyip kendimi teselli ediyorum,

Bende seni merak ediyordum. Film çektirdin mi, neler oldu diye. Neyseki bu hafta çekliliyormuş. Allah kolaylık versin. İnşallah bundan sonrası daha çabuk ilerler ve tedavine başlarsın.

bu hafta halledicem tedavilerim pozitip olur inşallah , buraya hamileyim haberlerimizi yazmayı Allah bize nasip etsin,

melis sen tekrar aşılama mı oldun ne zaman oldun hiç haberim yok,sabır diliyorum arkadaşım,nerde devam ediyorsun,

ikinci tedavim de negatif.histeroskopi yapılacakmış ve bir sürü testler...

Beklemedeyim yazdığında başlamadığını düşünmüştüm. Demek tekrar tüp bebek yapıldı. Çok üzüldüm gerçekten.Tekrar negatif sonuçla karşılaşmak çok zor.Allah sabır versin. Daha zamanı değilmiş demekten başka diyecek birşey bulamıyorum....Ege ünv. de mi yaptırmıştın ikinciyi? Allah kolaylık versin testlerde ve daha fazla bekletmesin inşallah....

melis tüp bebek yapmışsın ,çok zor inan içim yanıyor,seni çoooooooooooook iyi anlıyorum bugün benden 1 ay sonra evlenen arkadaşım karnı burnunda bize geldi ,artık utanıyorum ,sabırsızlanıyorum yaşım geçiyor kalbim her seferinde derin yaralar alıyor,bu nasıl zor bir duygudur Allahım bize çare ol yarabbim,boynumuzu bükük bırakma başkalarının arkasından baktırma,bizimde sağlıklı ayıpsız kusursuz bebeklerimiz olsun,kucağımızı boş bırakma Yarabbim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…