- 3 Ocak 2011
- 1.394
- 300
- 123
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
Şimdi hastaneden geliyorum.Hemşire raporu çıkartırız dedi.Bizde başladık tedaviye.İğnelerimi aldım bugün yapacağım ilkini.Çook heyecanlıyım.İçim kıpır kıpır.İnşallah herşey yolunda gider.pazartesi kontrolüm var.
Canım benim çok sevindim adına.sakın hiç bir zaman ümidini kaybetme. benimde adetim pazar günü geldi. dün egedeydim. iğnelerimi aldım.ve akşam 5 te dün ilk iğnemi oldum.banada aynı senin gibi pazartesi kontrol dediler. hestia umarım hep güzel haberlerle döneriz hastaneden.raporuda transferden sonra çıkartıyormuşsun canım bilgin olsun ben dün öğrendim sırada beklerken :))
Dün bende oradaydım.Belki karşılaşmışızdır.Ama çok kalabalıktı.Ben rapor çıkmadı dedikleri için döndüm ama bugün tekrar gidip rica ettim.Benimde aslında adetim pazar geldi.dün başlayamadığımdan 3. gün başladık artık kısmet.Pazartesi karşılaşırız belki.Bana puregon verdiler 225 ünite yapıcam.sana ne verdiler?İnşallah ikimizde pozitifi görürüz...
hehe buldum sizi kızlarrr bende egedeyimbugün 4. iğnemi yapıcaz hakkımızda hayırlısı olsun inş hestia canm çok sevindim yaa hadi hayırlısı bakalım
Hoşgeldin yumyum.Ege ünv ile ilgili daha önce açılmış bu topik, iiyi oldu geldiğin.Çünkü son zamanlarda çok sessizdi burası. Senin tedavinle start verdik, arkandan sevdalinka ve ben geliyoruz.İnşallah arka arkaya güzel haberler veririz.Benim midem bulanıyo, acaba puregon yan etki mi yapıyo.Sende oldumu mide bulantısı?
hestia,yumyum,sevdalinka üçünüzünde tedavisi hayırlı olsun sizi takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum pozitif sonuçlarınız benide umutlandıracak ben size göre egede daha ilk adımda bile sayılmam geçen hafta aradım zor zahmet gün sonunda ulaştım ve anca 5 hazirana randevu alabildim egeye ilk kez gigicem daha önceden özelde bir mikro denemem var ozaman bende puregon kullanmıştım ilk iki gün biraz dokunmuştu ama sonra geçti bünye alışıyor heralde
kızlar hepinizinde tedavileri hayırlı ve bebişli olur inşallah, ben her daim duacınızım. ara ara girip bakıyorum topiğe takip ediyorum sizi mutlu haberlerinizi almak içinde sabırsızlanıyorum.
beslenmenize çok dikkat edin ve bol bol bıkmadan usanmadan dua edin tamam.
kızlar hepinizinde tedavileri hayırlı ve bebişli olur inşallah, ben her daim duacınızım. ara ara girip bakıyorum topiğe takip ediyorum sizi mutlu haberlerinizi almak içinde sabırsızlanıyorum.
beslenmenize çok dikkat edin ve bol bol bıkmadan usanmadan dua edin tamam.
Hoşgeldin yumyum.Ege ünv ile ilgili daha önce açılmış bu topik, iiyi oldu geldiğin.Çünkü son zamanlarda çok sessizdi burası. Senin tedavinle start verdik, arkandan sevdalinka ve ben geliyoruz.İnşallah arka arkaya güzel haberler veririz.Benim midem bulanıyo, acaba puregon yan etki mi yapıyo.Sende oldumu mide bulantısı?
kızlar bugün sabah uyandım çok akıntım vardı ya çok ama korkuyorum yumurta büyüdüyse çatlıcak diye
Günaydın yumyum.İstersen hastaneyi arayıp bi sor.Bazen ilaçlarçok etkili gelip birden büyütebiliyor yumurtaları.Benim 2. aşılamamda gonal f öyle yapmıştı banada erkenden çatladı gibi geldi, bana sonra muayenede çatlama engelleyici iğne verdiler.Sen en iyisi hemen ara sor.
bide benm çatlayacak kadar büyüdüğünde yürürken bile orda ağrı oluyodu o kadar büyümedi galiba daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?