- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
tolunay anastezilimi oldu
anladım ,cuma bir olumsuzluk olrsa şifayı ararım hemen
hestia çok sağol cuma günü başkent hastanesi var mavişehirde orada baya bir uygun hemde anestezili,ben tepecikte çok zorlandım çekilirken birdaha göze alamıyorum ,hayırlısıyla bunuda halledicem yardımlarınız için çok sağolun
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, o kadar yoruldumki hep bir engel çıkmasından inşallah başka bir sorun çıkmaz ve aşılamayla başlarım tez vakitte.............
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, o kadar yoruldumki hep bir engel çıkmasından inşallah başka bir sorun çıkmaz ve aşılamayla başlarım tez vakitte.............
geziniyorum işte buralarda ne yapalım canım ya :)) ben şu an tepecikteyim evet.en son genetik testlerimizi istediler eşim ve benden.sonuçlar birbuçuk ayda çıkıyormuş zaten başta da mayıs sonu gibi başlayabiliriz ancak demişlerdi demek tahliller bu kadar uzun süreçte sonuçlanıyormuş ben de acele ediyordum bir an önce başlasın diye ikinci tedavimiz.ne yapalım beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok ben de zamanımı değerlendiriyorum rejime girdim spor falan da yapıyorum zayıflamam lazım hem de çok
bugün yan komşum doğum yaptı oğlu olmuş beni aradılar,karşı komşum 6 haftalık hamileymiş ,ben neyin cezasını ödüyorum acaba ,miğdelerime ağrılar girdi,offfffffffffffff Allahım offffffffffff.....sabır yarabbim sabır
meraba tolunay.ben smrynada özel yaptırıcam tüp bebek bi kızım var çünkü.sen tepeciktemisin.eğer öyleyse orda ücretli tüp bebek yapabiliyomuyuz,bi de ne kadara maloluyo bilgin varsa cevaplarsan sevinirim.
bugün yan komşum doğum yaptı oğlu olmuş beni aradılar,karşı komşum 6 haftalık hamileymiş ,ben neyin cezasını ödüyorum acaba ,miğdelerime ağrılar girdi,offfffffffffffff Allahım offffffffffff.....sabır yarabbim sabır
canım ücretli yapılabiliyor ama fiyatını bilmiyorum.bu ayın 20 si gibi bir aksilik olmazsa hastaneye gideceğiz öğrenip sana buradan bildirebilirim ..
bekliycem heyecanla.çünkü maliyet önemli izim için durumumuz yok o kadar çünkü borca girdik,sonra normal yolla bebek olamıyacağını öğrendik.bu benim için önemli çok sağol...[/QU
tamam canım öğrenir öğrenmez hemen buraya yazacağım...
meraba tolunay.ben smrynada özel yaptırıcam tüp bebek bi kızım var çünkü.sen tepeciktemisin.eğer öyleyse orda ücretli tüp bebek yapabiliyomuyuz,bi de ne kadara maloluyo bilgin varsa cevaplarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?