- 8 Ağustos 2011
- 389
- 8
- 116
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
hestia,yumyum,sevdalinka üçünüzünde tedavisi hayırlı olsun sizi takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum pozitif sonuçlarınız benide umutlandıracak ben size göre egede daha ilk adımda bile sayılmam geçen hafta aradım zor zahmet gün sonunda ulaştım ve anca 5 hazirana randevu alabildim egeye ilk kez gigicem daha önceden özelde bir mikro denemem var ozaman bende puregon kullanmıştım ilk iki gün biraz dokunmuştu ama sonra geçti bünye alışıyor heralde
yumyum hoşgeldin aramıza.. umarım en yakın zamanda bebişini kucağına alırsın bizimde umutlarımızı arttırırsın canım. bugün kaçıncı günündesin iğnelerin.ben bu akşam 3.yü vurucam.gonal f. ilk gün ağrım çok oldu. dün geceyi çok rahat geçirdim. yumurtaların büyüdüğü tahmini kaçıncı gününde hissettin ? benim duyduğuma göre ağrı olması iyi diyorlar. yumurtaların geliştiğine işaretmiş. yaw dedim içimden ağrısa derttt,ağrımasa derttkızlar tahminimce 2 haftaya kadar hamile kalıp kalmadığımız çıkar ortaya.. ayy heyecan oldum allahım inşallah o mutlu haberi vermek nasip etsin. tüm isteyenlerin başına inş..
hoşbulduk sevda :))... inş güzel dileklerin için çok tşk ederim hepimiz inş hamile kalırız..
iğnenin 5. günü bugün akşam yapılacak bugün çatlamasını engellemek için ayrı iğne vermişlerdi onu saat 9 gibi yaptırdım geldim..
ben edetin 2. günü başladım iğnelere daha 2 gündür ağrıyo yani 3. günü iğnenin var var ağrı çok bende halen daha ağrıyolar sağlı sollu maşllah ..:)
hakkımızda hayırlısı olsun bende uzanıyodum uyyayım biraz diyorum ağrılar uyandırıyo geri deli oldum ya
ayy canım maşşallah..turp gibi yumurtaların olsun inş.bende 3.yü yapıcam bu akşam. arkandan takipteyiz ona göre :))) önden açılışı yaparsın artıkdemekki ayrı verdikleri 3 iğne çatlamaması içinmiş.. hımmm çok mantıklı.. bende onları çatlatma iğnesi zannediyordum hehehehe
ay kız güldürdün beni hahaha gelin peşimden kız hep beraber inşşşş... o iğne lh hormonunu yani çatlatma hormonunu bastırıyomuş çatlamasın diye :))
Geçmiş sayfalardan hatırlıyorum seni elvanelvan.Çok sevinmiştim hamile haberine. Büyümüş senin bebiş de:) Nasıl geçiyor hamilelik? İnşallah bizde sizin gibi güzel haberi alabiliriz.Hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum tutmazsa diye.Ama olumlu düşünmeye çalışıyorum.Duaların için Allah razı olsun.Dua etmeye devam et nolur, zaen biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış.O ol derse olacak.
Elvan cinsiyetini öğrendiniz miiii
günaydın canım arkadaşa sordum iğnelerini yaparken yoğun akıntı geliyomu diye geliyo dedi zaten o 3 günlük iğneye başladım bugün oda lh hormonunu bastırıyomuş çatlamaması için onuda yaptırdım rahatım şimdi büyüyolar zaten hissediyorum ..sen ne yaptın
ewet hesita yavaş yavaş büyüyoruz işte. 12. haftaya kadar bulantılarım çoktu ama şimdi daha iyiyim.
inşallah bitanem hayırlısıyla sizlerdende güzel haberleri alıcaz burda. bu iş gerçekten çok sabır gerektiyor. zaman zaman ümidinin ve sabrının bittiğini bile düşünüyorsun ama sonra yine anne olma duygusu seni tekrar ayağa kaldırıyor. korku ve heyecan bu tedavinin olmazsa olmazı ama siz yinede rahat olmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. bende ancak 3. denememde olumlu sonuç almıştım ama inşallah sen ilk denemende kavuşursun bebeğine.
ewet melish öğrendik bir oğlumuz olacak kısmetse.
İyi sevindim, demek normalmiş. Tabi sen benden önce başladığın için yumoşlar büyümüştür.Sabah yapılacak iğneler çatlama önleyici, sen başlamışsın bile korkulacak bir durum yok bakalım.Cuma günü az çok belli olur ne zaman toplanacağı.İnşallah iyi olacak.Ben daha bugün 2. iğnemi yapacağım. Çok sabırsızım biran önce yapılsın bitsin istiyordum.Bugün biraz moralim bozuk.3. tüp bebek denemesi olan arkadaşım bugün negatif sonuç aldı çok üzüldüm,ağladım bile. Olmayınca olmuyor işte.Moralimi düzeltmeye çalışıyorum,çünkü moral bu süreçte çok önemli.Bu arada dün yazmayı unuttum.Hemşireye anestezi istediğimi söyledim.O da dosyaya yazdı.Sizde istiyorsanız anestezi erken söyleyin belki kabul etmezler sonra.Dün tüp bebek sonucu alan arkadaşta anestezisiz olmuş bana anestezi iste mutlaka dedi.Zor oluyor galiba.Benden bu kadar şimdilik :))
normalmiş canm ya şükür.. cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum :)) belli olur herhalde .. sabırsızlanma tadını çıkar keyfine bak canım ya benm nazım bitmiyo eşime mesela naz yapıyorum habire yok şöyleydi böyleydi falan yoksa canım vakit geçmezzz :) arkadaşın için üzüldüm canm hayırlısı napalım yapacak birşey yoksen takma kafana üzme kendini moral çok önemli biliyosun.. ay anesteziyi söylediğin iyi oldu ya cuma günü söyleyeyim bende ozman geç kalmış sayılmam dimi
Geç kalmış sayılmazsın herhalde.Bende burda okudum erken söylemek gerekiyor diye.İşlemin yapılacağı gün söyleyince bir anlamı olmuyor herhalde.Cuma günü söylersin. Yumurta toplamadan önceki gün hastaneye yatış veriyorlarmış, sen herhalde kalırsın bir gece, izmirde oturanları eve yolluyorlarmış.
hmm sayılmam cuma günü deriz artık ..izmir de kalacak arkadaş çok canım kalmayız ya orda daha çok gerilirim ben ay :18:
Bu arada benim eşim naz maz dinlemiyo valla yumyum, sinir oluyorum.(yoksa naz yapmayımı beceremiyorum) her işi yapıyorum hiç yardım etmiyor, beslenmeme falan da dikkat etmiyo, moralimide önemsemiyo.insan biraz özen göstersen şefkat göstersin istiyo ama nerdeeee. sanırım akıl edemiyo yada bu işin ciddiyetinin farkında değil.
Bende kalamam herhalde.Dün 3 tüp bebek yapılmış kişiyle konuştum orda.üçüde izmir dışından gelmişler, onları yatırmışlar.Onlardan duydum.Hatta canları sıkılmış çıkıp ikea'da gezmişler :)) Sabah erken gelemeyecek olduklarından herhalde yatırdılar, sen kalacak yerin olduğunu ve erken gelebileceğini söylersen yatırmazlar herhalde[/Q
hıı ondan yatırmışlardır onları ozman erken orda olmak gerekiyo ozman iyi gezmişler ama heheh
canm ben ağrılarım var diye 2 gündür oda yaw heheh eşler var ya işin ciddiyetin de değiller biz gibi düşünmüyor onlar.. aslında hormon ilaçlarını onlara vereceksin
Evet malesef.Şimdi telefonda kavga ettik hatta( Neyse.Ben asitli içecekleri bıraktım, kahveyi bıraktım birde.Su içmek çok önemli ama unutuyorum.İçeyim bari. Yedikleime de dikkat etmem lazım ama yemek yapmak istemiyo canım.Bu ara hep dışardan yedik.bugünden itibaren evde yemek yapmaya başlıycam, bide moralimi yüksek tutmaya çalışacam ama o zor olacak benim için.
Evet malesef.Şimdi telefonda kavga ettik hatta( Neyse.Ben asitli içecekleri bıraktım, kahveyi bıraktım birde.Su içmek çok önemli ama unutuyorum.İçeyim bari. Yedikleime de dikkat etmem lazım ama yemek yapmak istemiyo canım.Bu ara hep dışardan yedik.bugünden itibaren evde yemek yapmaya başlıycam, bide moralimi yüksek tutmaya çalışacam ama o zor olacak benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?