Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

gore hoşgeldin aramıza. canım hiç üzülme. geç olsun da güç olmasın. 5 hazirana ne kaldı.aç kapa gözünü geçicek zaman. inşallah en yakın zamanda tedavin hızla ilerler ve mutlu sona ulaşırsın tatlım.

hoşbulduk sevda :))... inş güzel dileklerin için çok tşk ederim hepimiz inş hamile kalırız..
iğnenin 5. günü bugün akşam yapılacak bugün çatlamasını engellemek için ayrı iğne vermişlerdi onu saat 9 gibi yaptırdım geldim..
ben edetin 2. günü başladım iğnelere daha 2 gündür ağrıyo yani 3. günü iğnenin var var ağrı çok bende halen daha ağrıyolar sağlı sollu maşllah ..:)
hakkımızda hayırlısı olsun bende uzanıyodum uyyayım biraz diyorum ağrılar uyandırıyo geri deli oldum ya

ayy canım maşşallah..turp gibi yumurtaların olsun inş.bende 3.yü yapıcam bu akşam. arkandan takipteyiz ona göre :))) önden açılışı yaparsın artık demekki ayrı verdikleri 3 iğne çatlamaması içinmiş.. hımmm çok mantıklı.. bende onları çatlatma iğnesi zannediyordum hehehehe

ay kız güldürdün beni hahaha gelin peşimden kız hep beraber inşşşş... o iğne lh hormonunu yani çatlatma hormonunu bastırıyomuş çatlamasın diye :))

ay kız güldürdün beni hahaha gelin peşimden kız hep beraber inşşşş... o iğne lh hormonunu yani çatlatma hormonunu bastırıyomuş çatlamasın diye :))

bir an önce bebek isteyince böyle oluyor sanırım :)))) 3 günde yumurtayı büyüttük hemen çatlattık transferi yaptık beklemedeyiz... ahhahahah biraz tez canlıyımda :)))

yumyum özel mesaj atma hakkım henüz yokmuş (( bana özelden msn adresi verirsen ekleyebilirim seni.face yok ama ,msn tüm gün açık :))

ewet hesita yavaş yavaş büyüyoruz işte. 12. haftaya kadar bulantılarım çoktu ama şimdi daha iyiyim.
inşallah bitanem hayırlısıyla sizlerdende güzel haberleri alıcaz burda. bu iş gerçekten çok sabır gerektiyor. zaman zaman ümidinin ve sabrının bittiğini bile düşünüyorsun ama sonra yine anne olma duygusu seni tekrar ayağa kaldırıyor. korku ve heyecan bu tedavinin olmazsa olmazı ama siz yinede rahat olmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. bende ancak 3. denememde olumlu sonuç almıştım ama inşallah sen ilk denemende kavuşursun bebeğine.

Elvan cinsiyetini öğrendiniz miiii

ewet melish öğrendik bir oğlumuz olacak kısmetse.

İyi sevindim, demek normalmiş. Tabi sen benden önce başladığın için yumoşlar büyümüştür.Sabah yapılacak iğneler çatlama önleyici, sen başlamışsın bile korkulacak bir durum yok bakalım.Cuma günü az çok belli olur ne zaman toplanacağı.İnşallah iyi olacak.Ben daha bugün 2. iğnemi yapacağım. Çok sabırsızım biran önce yapılsın bitsin istiyordum.Bugün biraz moralim bozuk.3. tüp bebek denemesi olan arkadaşım bugün negatif sonuç aldı çok üzüldüm,ağladım bile. Olmayınca olmuyor işte.Moralimi düzeltmeye çalışıyorum,çünkü moral bu süreçte çok önemli.Bu arada dün yazmayı unuttum.Hemşireye anestezi istediğimi söyledim.O da dosyaya yazdı.Sizde istiyorsanız anestezi erken söyleyin belki kabul etmezler sonra.Dün tüp bebek sonucu alan arkadaşta anestezisiz olmuş bana anestezi iste mutlaka dedi.Zor oluyor galiba.Benden bu kadar şimdilik :))

ayy ne güzel, minik bir oğluşun olacak.Banada hep bir oğlun olacak diyolar, içlerine doğuyormuş. (Daha hamile bile kalamadım ama :)) Sağlıkla doğsun inşallah.Bizi yalnız bırakmadığına sevindim. Sen yumurta toplamada anestezi istemişmiydin?

normalmiş canm ya şükür.. cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum :)) belli olur herhalde .. sabırsızlanma tadını çıkar keyfine bak canım ya benm nazım bitmiyo eşime mesela naz yapıyorum habire yok şöyleydi böyleydi falan yoksa canım vakit geçmezzz :) arkadaşın için üzüldüm canm hayırlısı napalım yapacak birşey yok sen takma kafana üzme kendini moral çok önemli biliyosun.. ay anesteziyi söylediğin iyi oldu ya cuma günü söyleyeyim bende ozman geç kalmış sayılmam dimi

Geç kalmış sayılmazsın herhalde.Bende burda okudum erken söylemek gerekiyor diye.İşlemin yapılacağı gün söyleyince bir anlamı olmuyor herhalde.Cuma günü söylersin. Yumurta toplamadan önceki gün hastaneye yatış veriyorlarmış, sen herhalde kalırsın bir gece, izmirde oturanları eve yolluyorlarmış.

hmm sayılmam cuma günü deriz artık ..izmir de kalacak arkadaş çok canım kalmayız ya orda daha çok gerilirim ben ay :18:

Bu arada benim eşim naz maz dinlemiyo valla yumyum, sinir oluyorum.(yoksa naz yapmayımı beceremiyorum) her işi yapıyorum hiç yardım etmiyor, beslenmeme falan da dikkat etmiyo, moralimide önemsemiyo.insan biraz özen göstersen şefkat göstersin istiyo ama nerdeeee. sanırım akıl edemiyo yada bu işin ciddiyetinin farkında değil.

e kızlar napıyonuz ne yiyip içiyosunuz varmı yaptığınız bişey beslenmeyle ilgisi ben bol su içiyorum özel yaptığım bişey yok şimdilik varmı duyduğunuz bişey

hmm sayılmam cuma günü deriz artık ..izmir de kalacak arkadaş çok canım kalmayız ya orda daha çok gerilirim ben ay :18:

Bende kalamam herhalde.Dün 3 tüp bebek yapılmış kişiyle konuştum orda.üçüde izmir dışından gelmişler, onları yatırmışlar.Onlardan duydum.Hatta canları sıkılmış çıkıp ikea'da gezmişler :)) Sabah erken gelemeyecek olduklarından herhalde yatırdılar, sen kalacak yerin olduğunu ve erken gelebileceğini söylersen yatırmazlar herhalde

canm ben ağrılarım var diye 2 gündür oda yaw heheh eşler var ya işin ciddiyetin de değiller biz gibi düşünmüyor onlar.. aslında hormon ilaçlarını onlara vereceksin

canm ben ağrılarım var diye 2 gündür oda yaw heheh eşler var ya işin ciddiyetin de değiller biz gibi düşünmüyor onlar.. aslında hormon ilaçlarını onlara vereceksin

Evet malesef.Şimdi telefonda kavga ettik hatta( Neyse.Ben asitli içecekleri bıraktım, kahveyi bıraktım birde.Su içmek çok önemli ama unutuyorum.İçeyim bari. Yedikleime de dikkat etmem lazım ama yemek yapmak istemiyo canım.Bu ara hep dışardan yedik.bugünden itibaren evde yemek yapmaya başlıycam, bide moralimi yüksek tutmaya çalışacam ama o zor olacak benim için.

hestia seni çok iyi anlıyorum. benimde eşim bu konuda biraz rahat.yani bana çok fazla destek değil. sürekli hastahaneye gittiğimiz için biraz rahatsız oluyor. ama sonuçta yapacak birşey yok,bende istemezdim fsh değerimin yüksek olmasını,beyin salgılıyormuş ben ne yapabilirim ki ?? ama yinede hiç takmıyorum onu.ona inat bi aslan parçası doğurucam ve babasının ben onun için savaşırken ,hiç birşey yapmadığını anlatıp intikamımı alıcam şaka bir yanada bu konuda eşlerin tutumu çok önemli aslında.çünkü tüm zorluğu bizler yaşıyoruz.ama bu hayatın genelinde böyle .gamsız erkeklerr işte nolucakkk :)) sen yinede sıkma canını canımm. o yoksa biz varız yanında :))

olur o kadar kavgalar canım takma sen onlara kafayı.. asitli içecek içmiyorum ben zaten kahveyide mecburen bıraktım.. evet çok önemliymiş ama neden onu araştırdım bulamadım.. mumkün olduğunca evde yapmaya çalış canım biliyorum istemiyo insan ama daha sağlıklısı ... canım neden moralini yüksek tutmak zor olsun gelecek bebeğini düşün yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…