Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

valla ben anlamdım bişey herkeste farklı galiba benimde iğne yapılan yerler acıyo dokunamıyom karnımşiş:S

valla ben anlamdım bişey herkeste farklı galiba benimde iğne yapılan yerler acıyo dokunamıyom karnımşiş:S

Bugün kontrolün var. Çok merak ediyorum neler olacağını?. İnşallah herşey yolunda gider.Benimde karnım şiş.Aynı hamile gibi oldum:))Bugün sanki kasık ağrısı başlayacak gibi hissediyorum.İnşallah yumurta oluşmuştur ve büyüyordur.

günaydın arkadaşlar. ege üni.geldim şimdi. eşimden sperm örneği istemişlerdi tekrardan.mikop varmı diye bakmışlar. şükür tertemiz çıktı.o sonucu aldık tüp bebek servisine verip çıktık hemen.bu arada hemşireye sordum.sabahtan beridir sol yumurtalığımda hafif ağrı var ve akıntı var normalmi dedim.çok iyi dedi :)) normalmiş yani.sevindim. Yumyum şu an egedesin sanırım. inş. herşeyin yolunda gidiyordur tatlım.iyi haberlerini bekliyoruz.

hestia benimde karnımda şişlik var.acaba kilomu aldım diyordum.şükürler olsun değil demekki,hepimizde olduğuna göree

Ben eşimin sonucunu pazartesi alacağım, nasılsa o gün gideceğim diye erteledim çalışıyorumda zor oluyo tekrar tekrar gitmek.İnşalah bizde de temiz çıkar.Benim kasık ağrım bu sabah başladı.Bence de bu iyi yumurtaların çoğaldığını ve büyüdüğünü gösteriyor.Yarın ve öbür gün sabah iğnem var.Sen de sabah iğneleini cumartesi pazarmı yapacaksın?

evet canım bende yarın ve pazar günü sabah 9 da yaptırıcam. ben iğneyi görünce tırstım biraz. o yüzden yakınımda doğum hastahanesi var,oraya gidip yaptırıcam.diğer iğnelerimi kendim yapıyorum ama buna cesaret edemem. bu arada inş. sizinde sonuç iyi çıkar hemen tedavimiz olur.

sana cetrotide vermişlerdi değil mi? Bana onu geçen aşılamada verdiler çünkü yumurtam çok çabuk büyümüştü erken çatlamasın diye 2 tane yapmıştım.kendinde yapabilirsin onu. sanırım 2 iğnesi var biri kalçadan yapılması için büyük, birde yine küçük iğnesi. Büyük iğneyi görünce insan tırsıyo gerçekten.Küçük iğne ile yapabilirsin kendinde diğerlerinden farkı yok.Ama için rahat etmeyecekse hastanede yaptır tabiki.Sen çalışmıyorsun sanırım değil mi? Bi de yaşını merak ettim.Boyunu kilonu biliyomda yaşını bilmiyorum:))

Canım yaşım 31.şu an işyerindeyim. bizim duşakabin fabrika satış mazağamız var. ben satış ve muhasebesine bakıyorum.eşim montajını yapıyor :)) birlikteyiz yani. gerçi o tüm gün montajda oluyor :)) diğer iğneyede baktım. o biraz dediğin gibi ufak. acaba yapsammı kendim evde :26: zorda kalsam yaparım da,diğer iğne dediğin gibi kullanılmıcaksa yapabilirim. yaa o anki psikolojim ne derse öyle yaparım artık.korkarsan doktora,cesaretlenirsem kendim :))) senin iğnen ufak galiba ,korkun yok belli :))) bu arada senin yaş kaçtı cnm ?

Ben 34 yaşındayım.Ama daha genç gösteriorum:)) Çok yorucu bir işin yok ozaman sevindim. Ben o iğneden 2. aşılamamda yaptım kendime.Diğer yaptığımız iğneler kadar acıtıyor.Ama dediğim gibi karnından küçük iğne ile yapacaksın.Büyük olan kalça için.Bende ilk o büyük iğneyi gördüğümde gözlerim yerinden fırlayacaktı şok olmuştum bunu nasıl yapacam diye hehehe. Nasıl rahat edeceksen öyle yaparsın.

kızlarrr merhaba ben tedavimi istanbulda yaptırıyorum ama sizlerle aynı aşamalardayım.bugün 4. gün ignemi oldum gerçi sevdayla diğer formda yazışmıştık.ben bugün kontrolüme gittim ve çarşamba gününe kadar tekrar ilaca devam gerçi dozları düşürüldü biraz bakalım çarşamba günü ya ilaca devam yada yumurta tolama ve tese....(bu arada bizdeki problem erkek faktörü o yüzden eşim tese olacak yani sperm bulunmasıda çok önemli)eger benide bir istanbullu olarak aranızda isterseniz birlikte ilerlemek isterim sizlerle :))

berencim nerde görüyordun tedavini??bende bu gece istanbula gidiorum yarın sabah transferim var inşallah...bol dualarınızı bekliorum((

slm kızlarr yeni gelebildim nete .. gittik bugün kn alındı muayene falan derken benim yumurtalar büyümüş
pazartesi toplanacakkkkk 5 sol da 5 sağ da
bugün son büyütme iğnemi yapmamı istediler yarın ine lh hormanunu bastıran iğneyi 9 da olanı yarın 11:30 gibi çatlatma iğnesini yapıcaz aşı gibi koldn.
kafama takılan bişey var ama eşimin sperm tahlili vardı ya mikrop falan varmı diye biz onu orda yaptıramadık eşim aradı ege yi cuma geldiğinizde burda yaptırn dedi hemşire geldik verdi burda pazartesi çıkacakmış..
bugün olacakları anlatan hemşirede o tahlili neden yaptırmadınız dedi şimdi mikrpo falan çıkarsa veya geç çıkarsa ne olacak dedi iptal bile olabalir dedi kafam karıştırıyo ama içim rahat bi sorun çıkmıcak gibi hissediyorumherşey buraya kadar sorunsuz gitti inş bişey çıkmaz dua edin kızlar...

Pazartesi sende orada olacaksın yani.Şimdiden hayırlı olsun.Hastaneye yatış işlemlerinden falan bahsettilermi? anestezi alacakmısın? saat kaçta çağırdılar? sabah iğnesini bugün onlar mı yaptı? yumurta sayını onlar söyledilermi sen mi sordun?ne çok soru sordum değilmi?? İnşallah bir sorun çıkmaz.Sen içini ferah tut.İyi düşün, iyi olsun.

Hoşgeldin beren, bende hatırlıyorum seni başka bi sayfadan, aynı gün başladı tedavimiz.Bende bugün 4. iğnemi yaptım,kasık ağrım ve akıntım başladı bugün, yarın çatlama önleyici iğnelerime de başlayacağım.Benim kontrolüm pazartesi,devlette yaptırınca sık çağırmıyorlar kontrole.Bakalım nasıl sonuçlanacak.İyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen ya tutmazsa diye çok korktuğum oluyor.İnşallah Allah bu yolda çok bekletmez bizi.

canım seninle tedavimiz aynı gidiyor bende bugün puregona ilave olarak çatlama önleyici iğnemi oldum.ben hastaneye dün gittim ve doktor herşey yolunda dedi ama bizde zaten problem eşimden kaynaklı oldugu için benim kadar onda sperm çıkmasıda önemli.ben çarşamba sabahtan tekrar kontrole gidicem hemşirenin dedigine göre ogün belli olurmuş toplama günü falan.canım ya bende seninle aynı duyguları yaşayorum anlaşılan ama artık kısmetimizde ne varsa o biz elimizden geleni yapıyoruz allah yardımcımız olsun.

canım benim içini ferah tut,spermde tertemiz çıkıcak inş. ohh bebişlerrr geliyooo,bebişler geliyooo
ayyy pazartesi transferinmi olucak şimdi senin :)))))) arkadaşlar o gün yüzyüzede görüşelim yaaa.. pazartesi kontrol old.göre bizede çarşambaya kadar transferi yaparlar inş.. ay ay ay hemen ertesi gün test yapsam pozitif çıkarmı acep hehehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…