Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

kaliteli olsunlar da varsın sayısı az olsun, zaten bir ya da iki tane konulacak..haaa eğer ki dondurma şansın varsa mutlaka dondur, daha sonraki denemelerde toplamadan kurtulmuş olursun .bu da çok büyük bir avantaj..

arkadaşlar bu sabah hastaneyi aradım dosyamı sordum .hemen dönüş yaptılar,doktor bey rapor çıkarılacak demiş ve aşılama yapalım demiş,hemşire hanım reglinin ilk günü arayın dedi ve ben bu sabah regli oldum kısmet işte yarın 9.00 gelin dediler inanın çok sevindim,hayırlısı olur inşallah,bakalım yarın sabah ne diyecekler ,

canim berencim iyi kalite 5.gun embriyom vardi 2tane ikiside cozunme esnasinda dagilms..transferim gerceklesmedi anlicagn onu birak hastaneye bile gidemedn telde aldm haberini..onca yol gelmstm oysa

canım ya diyecek hiç bir şey bulamadım allahın vardır elbet bi bildigi ben herzaman bizimde bu dünyaki sınavımız buymuş diye kendimi avutuyorum.inşallah bir dahaki sefere bebişlerini kucagına alırsın arkadaşım.

sağol canım inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize..çalışırken etkileri daha büyük oluyoroluyor ayarlıyorsun kendini işini plan yapııorsun olmayınca etkisi yıkımı daha büyük oluyor..kafam rahat hçbir işim gücüm olmadan sadece bu konuyo zaman ve güç harcamak isterdim...

Arkadaşlar şimdi hastaneden geldim.Bugün orada bekle bekle hasta oldum iyice.Raporum çıkmamış,hatta rapor işlemi başlamamış bile.Özele dönme ihtimali var.Yani tam ücret ödeyebilirim.Şu saatten sonra yapabileceğim bişey yok.Yumurtalarımda pek iyi değil sanırım.biri büyümüş ötekiler hep küçükmüş.Kaç tane var bilmiyorum.Yarın tekrar çağırdılar.Yine ilaç aldım bugün.Belki yarın tekrar almamı isterler ilaç.Özele dönerse ya ücretini ödersiniz yada yarıda kalır tedavi dedi hemşire. şu ana kadar bir buçuk milyarlık ilaç kullndım boşa gitsin istemiyorum.Ama yumurtalar ne zaman büyür belli değil.Yani kısacası moralim yine çok bozuldu.İyi düşüneyim diyorum ama yapamıyorum.

Hayırlısı olsun inşallah.Bende seni merak ediyordum.Demek yarın başlıyorsun.İnşallah herşey iyi olur.Bende yarın hastanedeyim tekrar.Görürüz belki birbirimizi..

hestia üzme canını belki senin mucizende o tek yumurtayla gelicek ,ilaçları destekleyici pekmez ye yumurta ye süt iç,akşamları dua et,herşey güzel olacak sıkma canını,

arkadaşlar yarın reglimin ikinci günü ,muayene ediyorlarmı,nasıl bir süreç acaba....

arkadaşlaer dün hiç giremedim foruma.tüm gün hestiayla birlikte hastanedeydik. canım arkadaşım sakın moralini bozmanı istemiyorum. benden 1 gün geç başladın iğnelerine,bu gün muaynede inş. daha çok büyümüş olucaklar. senin için dua edicem. senden tek isteğim moralini bozma ,bak kendin duydun dün bayan moralini yüksek tutunca mucize bir şekilde hamile kalmış. lütfen sen benden daha iyi bilirsin,moral herşeyde çok önemli.bebiş naz yapıyo sana,geldimi bi ısırık atarsın poposuna ödeşirsiniz

bu arada dün sabah muayne olduk. hiç birşey demediler. sabah kan vermiştik. öğlen 11 gibi sonuç söylencek dediler. bizde heyecanla beklemeye başladık. hastahane kalabalık olduğu için 11 de değil öğlen 1:30 - 2:00 gibi görüşme odasına girebildim. yumurtalarım büyümüş. dün akşam son iğnemi vurdum,bu sabahta son çatlamaması için olan iğnemi yaptım. bu akşam koldan çatlatma iğnesini yapıp ,yarın sabah hastahanede olucam. hemşire 5 tane yumurtan gözüküyor,ama açıldığında daha fazla çıkabilir dedi. allahım inşallah 1 tane bile kaliteli olsa yeter.bu uğraşmazlarımız boşa çıkarmasın allahım.heyecan yine devam ediyor. yumyum senide çok merak ediyorum cnm. dün göremedik seni ( inş.sorunsuz geçmiştir herşeyin.eğer fırsat bulursan nasıl geçtiğini yazarsan sevinirim. perşembe günü yumurta toplanıcak benden. hepimizin Allah yardımcısı olsun.

Canım benim, duaların işe yaradı bak.Aynı gün olacak yumurta toplamamız.Çok heyecanlıyım yine.Kaç yumurtam var, boyutu ne hiç bilmiyorum.Şu anda onu düşünmekde istemiyorum.Allahım izniyle perşembe toplansın yumurtalarımız, kaliteli yumoşlarımız olsun ve tutsun inşallah.

eve yeni geldim ve hemen yazmak istedim size,Ayşin doktora muayene oldum ve daha sonra tedavimi anlattılar,iğnelere başlıyorum 8 gün boyunca olucam 6 hazirana muayeneye gidicem ilişki yok dedi,tedaviye başlamak beni heyecanlandırdı,inşallah sonuda güzel olur,hepimiz bebişlerimize kavuşuruz....

süper bir haber cnm bu,hemen arkamızdan da sen geliyorsun işte. hadi bakalım dikkat et artık kendine.inş. bir sürü yumurtan olsun cnm.

çok sağol ,benim için güzel bir gün ,heyecanlıyımda inşallah herşey güzel olacak...göbeklerimiz dolacak....

YUMYUMMM seni çok merak ettik. Sanırım internete girebilecek bir ortamda değilsin. İnşallah herşey iyi gidiyordur senin için.Belki yarın öbür gün transferin olur.Dualarımız seninle.İnşallah güzel haberlerini alacağız...

sağol hestia senin de az kaldı yumurtaların toplanacak ve güzel bebeklerine kavuşacaksın bugünde hastane yoğundu,yumurtası toplananlar aşılama olanlar yeni başlayanlar ,ama bu yoğunlukta bile ilgi ve alaka güzel ,özel hastanede olsan bir fark mı olmuyor sanki,sadece paranı güzel yiyorlar,

Hadi bakalım kızlar bol bebişli bir dönem olsun inşallah. ben de dün ege üniversitesindeydim ama tedavi için değil ilk tedavimle ilgili bir belge almak için ben de ege doğum evinden raporumu çıkarttım haziran ın ikinci haftası başlayacak bir aksilik olmazsa hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…