- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
Bende çok endişeliyim, çoğalmamışlarsa yada büyümedilerse diye.Ama düşündükçe de daha kötü oluyorum o yüzden düşünmemeye çalışıyorum.İnşallah olmuştur yumoşlar, olmadıysa da hayırlısı artık.
canim berencim iyi kalite 5.gun embriyom vardi 2tane ikiside cozunme esnasinda dagilms..transferim gerceklesmedi anlicagn onu birak hastaneye bile gidemedn telde aldm haberini..onca yol gelmstm oysa
canım ya diyecek hiç bir şey bulamadım allahın vardır elbet bi bildigi ben herzaman bizimde bu dünyaki sınavımız buymuş diye kendimi avutuyorum.inşallah bir dahaki sefere bebişlerini kucagına alırsın arkadaşım.
arkadaşlar bu sabah hastaneyi aradım dosyamı sordum .hemen dönüş yaptılar,doktor bey rapor çıkarılacak demiş ve aşılama yapalım demiş,hemşire hanım reglinin ilk günü arayın dedi ve ben bu sabah regli oldum kısmet işte yarın 9.00 gelin dediler inanın çok sevindim,hayırlısı olur inşallah,bakalım yarın sabah ne diyecekler ,
arkadaşlar yarın reglimin ikinci günü ,muayene ediyorlarmı,nasıl bir süreç acaba....
arkadaşlaer dün hiç giremedim foruma.tüm gün hestiayla birlikte hastanedeydik. canım arkadaşım sakın moralini bozmanı istemiyorum. benden 1 gün geç başladın iğnelerine,bu gün muaynede inş. daha çok büyümüş olucaklar. senin için dua edicem. senden tek isteğim moralini bozma ,bak kendin duydun dün bayan moralini yüksek tutunca mucize bir şekilde hamile kalmış. lütfen sen benden daha iyi bilirsin,moral herşeyde çok önemli.bebiş naz yapıyo sana,geldimi bi ısırık atarsın poposuna ödeşirsiniz
eve yeni geldim ve hemen yazmak istedim size,Ayşin doktora muayene oldum ve daha sonra tedavimi anlattılar,iğnelere başlıyorum 8 gün boyunca olucam 6 hazirana muayeneye gidicem ilişki yok dedi,tedaviye başlamak beni heyecanlandırdı,inşallah sonuda güzel olur,hepimiz bebişlerimize kavuşuruz....
eve yeni geldim ve hemen yazmak istedim size,Ayşin doktora muayene oldum ve daha sonra tedavimi anlattılar,iğnelere başlıyorum 8 gün boyunca olucam 6 hazirana muayeneye gidicem ilişki yok dedi,tedaviye başlamak beni heyecanlandırdı,inşallah sonuda güzel olur,hepimiz bebişlerimize kavuşuruz....[/QUOTE
Her yeni tedavi yeni bir heyecan, yeni bir umut.İnşallah başka tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin.Hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?