Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

berencim selamlar.. diğer formda iğnelerimi sormuşsun,gonal f vurdum 5 gün boyunca. bu sabah 9 da çatlamaması için ayrı bir iğne yaptımm,ceratin mi öyle bişey tam aklımda değil adı. o iğneden 2 tane daha yapıcam . pazartesi günü de kontrolüm var.herhalde banada o gün transfer gününü söylerler. mutluyum,umutluyum

Son düzenleme:

canım aramıza hoşgeldin. hiç bir sorun çıkmadan güzel ilerliycek herşeyin inşallah.içini ferah tut.çok güzel haberler vericeksin bizlere eminim.

kız amma çok soru sormuşsun heyecan hat safhalarda bellii :)))) yumyum tam öğrencez herşeyi nerelere kaçtın yaaa

canım ya bende senin gibiyim şuan mutluyum umutluyum .inşallah umudumuzda mutlulugumuzda çabucak kollarıma gelir.

evet canm pazartesi ordayım inş. hastaneye yatış işini bugün hallettik geldik aç karnına gidiyosun kan aldılar 3 tüp falan lavman verdiler fitil verdiler pazar akşama onları yapıcakmışım bişey yemickmişim sabah uynadığımda vajinadan jel verdiler onu yapaakmışım gidecekmişim..
7:30 gibi burda olun dedi hemşire . enestezi alıcam canım .. evet sabah iğnesini onlar yaptı sen söyle yapıyolar zaten .. onlar söyledi bi hemşire vardı o dedi çok iyi 5 bi yerde 5 bi yerde dedi yakında toplarız dedi...
sağol canım ya hayırlısı bakalım ...

sevda ya inş iyi çıkar bütün bunlar boşa çıkmaz ya.. geliyo inşşş hayırlısıyla.. pazartesi daha toplanıyo canım transfer ne zman bilmiyom .. parzartesi günü inş. ben 7:30 da ordayım görürüm sizi inş ama hemen toplamaya alırlarsa beni ziyarete gelin bak yatıyo olursam hehehe sorun soruşturun bulum beni ah canım keşke hepsi hemen hemen belli olsa yaww

tuana tranferin nasıldı herşey yolundadır ummarım.

canim berencim iyi kalite 5.gun embriyom vardi 2tane ikiside cozunme esnasinda dagilms..transferim gerceklesmedi anlicagn onu birak hastaneye bile gidemedn telde aldm haberini..onca yol gelmstm oysa

kizlar telden grmeye calisiorum beni maruz gorun zor oluyor teldn..dondurulmus deneyecekler icn soyluyorum dusuk kalite kucuk hucreli die umutsuzluga kapilmayn sakn bakin benim cok iYi kalite 2adet embriyom cozunurken fazla gelsms olduklarndan dagildilar..belki oyle kucuk olmalari daha hayrlidr..biz neyn bzm icn iyi neyin kotu oldugunu anlayamayz asla..allahm bzm icn en hayrlisini biliyor o hep yanimzda ve bizi gozluyor asla umutsuzluga kapilmayn

Canım ben annemle gelicem.sanırım en geç 8 de orada olurum.inş. görürüz birbirimizi

amanda amannn ,10 tane yumurtası olmuş arkadaşımın,10 nuda kocaman olsun,top top olsun,sağlıklı olsun inşallah:13: herşey iyi hoşta şu lavman fitil olayınıda ilk kez duydum .. hep bize oluyo olan,erkekler gene versin spermi sonuç beklesinnn.. oohh valla

Bir sürü iş var desene.Gözüm korktu benim.Lavman falan hiç aklıma gelmemişti.Herhalde anestezi alacağımız içindir.Allah kolaylık versin.Yanında biri olursa iyi olur.Çünkü yumurta toplamadan sonra servise götürüyorlar ayılman için.Oraya da erkek almıyorlarmış.İhtiyacın olabilir diye söyledim.Hastaneye yatış sırasında mı kan aldılar tekrar?? Ya çok soruyorum biliyorum kusura bakma.Merak işte :)) başıma neler gelcek diye meraktayım..

canim berencim iyi kalite 5.gun embriyom vardi 2tane ikiside cozunme esnasinda dagilms..transferim gerceklesmedi anlicagn onu birak hastaneye bile gidemedn telde aldm haberini..onca yol gelmstm oysa

Üzüldüm tuana, hakkında hayırlısı olsun.İnşallah çok beklemezsin.Sen tedavi için istanbula gittin sanırım.İzmirdemi yaşıyorsun normalde?? Daha önce denemişmiydiniz tüp bebek?

hestia bakalım pazartesi günü bize ne dicekler ??? inş. bizimde yumurtalarımız olmuştur. bende yumurta rezervi azdı. inşallah kaliteli yumurtam oluşmuştur ,ya bide oluşmadıysa :18:

kızlar sık giremiyorum .. lavman büyük ihtimalle anestesi için... kormayın ya telaş yapamyın karışık gibi ama basit .. ben takrar tekara soruyorum zaten karıştırmıyım diye ama zaten elinize tarihiyle saatiyle herşeyi yazan bi kağıt veriyolar ... sevda dediğin gibi rkekler bi sperm veriyolar onuda seve seve hayırlısı olsun biraz önce gittik acile çatlatma iğnemide yaptırdık yarın rahatım bi akşama lavman bide fitil kaldı şükür 7:30 da burda olun dedi ilk sıralardayım sanırım :)) ama ben dha gelir gideriz diyordum ya 2 güne 3 güne çağırırlar hesabı yapıyodum maşllah 7 ilaçla büyüdüler :) hayırlısı iinş artk ALLAHA kalmış biz elimiden geleni yapmıyoruz :)

Üzüldüm tuana, hakkında hayırlısı olsun.İnşallah çok beklemezsin.Sen tedavi için istanbula gittin sanırım.İzmirdemi yaşıyorsun normalde?? Daha önce denemişmiydiniz tüp bebek?

ben eskişehirdeyim canım..ilk tüp bebek denememdi,artık ikinciye kısmetse(

Bir şekilde geçecek işte.Bende saldım artık ne yaparlarsa yapsınlar bana.Çok geriliyorum çünkü düşündükçe.Yarın için Allah yardımcın olsun.İnşallah bir daha bunlara gerek kalmayacak yumyum. Önümüzdeki ay güzel haberlerini alacağız.Yarın görmeye çalışacağım seni.Göremesemde dualarım seninle...

hestia bakalım pazartesi günü bize ne dicekler ??? inş. bizimde yumurtalarımız olmuştur. bende yumurta rezervi azdı. inşallah kaliteli yumurtam oluşmuştur ,ya bide oluşmadıysa :18:

Bende çok endişeliyim, çoğalmamışlarsa yada büyümedilerse diye.Ama düşündükçe de daha kötü oluyorum o yüzden düşünmemeye çalışıyorum.İnşallah olmuştur yumoşlar, olmadıysa da hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…