- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.061
mrb elvan ALLAH razı olsun hamilesin galba sen ::) ne güzel inş sorunsuz yavrunu alırsın kucağına ... tüp bebeklemi hamilesin belirtin olduysa yazarmısın :)
hestia canım benimde başladı adet belirtileri akşamdan afedersiniz vajinamın hemen üstünde sağ tarafda bi var adetime yakın girer ama gecerdi bu sefer uyudum uyandım hale devam ediyo ay kafayı yiyicem(
herkese günydın kızlar evet bugün transferden sonra 3. günüm test günüm 18 haziran bakalım nasıl sabredicem .transferden sonra 2 gün evde dinlendim ve bugün işe başladım inşallah bebişim bana sımsıkı tutunmuştur .allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hayırlı olsun beren.Sonunda transferin olmuş. Sonuç tarihin ne zaman? beklmek gerçekten çok zor.Benim bugün 7. günüm. Ama tüm adet belirtilerim başladı.Kasıklarımın ağrısından uyuyamadım dün gece. Hayırlısı olsun artık, yapacak birşey yok.İşe de başlamışsın galiba, dikkat et kendine, kendini yorma.
herkese günydın kızlar evet bugün transferden sonra 3. günüm test günüm 18 haziran bakalım nasıl sabredicem .transferden sonra 2 gün evde dinlendim ve bugün işe başladım inşallah bebişim bana sımsıkı tutunmuştur .allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar ben geldim aşılamam oldu bugün 3. günüm ,hestia yumyum inşallah bebekleriniz size sımsıkı tutunmuştur inşallah benim bebeğimde benimledir,Allahım dualarımızı kabul etsin
herkese günaydın. kızlar inş. hepiniz iyisinizdir.sizleri bilmem ama ben moralmen çöküntülü günler yaşıyorum.2 gündür eşimle tartışıyoruz.ben evde kalınca tabi tüm işler onun üstüne kaldı,o da iyice agresifleşti.bende sulu göz gibi her şeye ağlıyorum. inşallah yarabbim bebeğim bunlardan etkilenmiyordur(( çok canım sıkkın.. düne kadar adet belirtilerim vardı.Dün akşamdan beri de adet sancıma benzer ağrılar ara ara gelip gidiyor. adet olucam diye korkuyorum.günler geçmek bilmiyor.takmayım diyorum ama ,olmuyor işte
Ahh sevdalinkacım üzme kendini.Erkeklerin hepsi aynı.Bizde arasıra tartışıyoruz.Zaten o kadar hormondan sonra duygusal olmamız çok normal.Herşeye alınıyoruz. İnşallah bebeğin seninledir. Onu da üzme, kendinide üzme :) Benim adet belirtilerim devam ediyor.Ben iyice umudumu kaybettim sanırım.İstesemde, zorlasamda kendimi olumlu düşünemiyorum artık....
canım hestia ,lütfen böyle düşünme.. bebişin eminimki seninlee..ondan bu kadar çabuk vazgeçme lütfen..adet belirtileri hepimizde var. ama allaha şükür sadece belirtisi var kendisi yok ortadao yüzden umudunu kaybetme. bişey sorucam. bizde şimdi kan sonucuna bakıcaklar yaa,o değerin kaç olması lazımmış kızlar gebelik için.. hadi konuyu değiştirelim azcık :))
Elimde değil, inan çok zorluyorum kendimi olumlu düşünmek için ama kendimi inandıramıyorum.Değerin 5 ten yüksek olması hamilelik anlamına geliyor.Ama 5 tabi çok düşük değer genelde düşük değerler bir sorun olduğunu gösteriyor.Yani bizim sonuçlarımızın 50 den yukarılarda çıkması gerek bence hamile olabilmemiz için.Tabi bu benim bu forumdan öğrendiğim bilgi, yanlış da olabilir:))
tamam o zaman bizim değerler şu an 30 larda falandır. ozamana kadar 70-80 olur en az :)))) ok. böyle düşünüyoruz hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?