Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

mrb elvan ALLAH razı olsun hamilesin galba sen ::) ne güzel inş sorunsuz yavrunu alırsın kucağına ... tüp bebeklemi hamilesin belirtin olduysa yazarmısın :)

ewet cnm hamileyim, amin inşallah darısı sizlere. ewet bende egede tüp bebekle hamile kaldım. belirtimiydi bilmiyorum ama benim iki tarnsferimdede aynı şeyler oldu ikisindede tutmuştu zaten ama ilki sadece yanlış yere tutunmuştu. ilk 2 gün hiç birşey hissetmedim 3. günden sonra kasıklarımda hafif ağrılar oldu adet ağrısı gibi, 8. günden sonrada tam rahim bölgemde iğne gibi batmalar oldu ama hepsiden önemlisi içimden bir ses hep bebeğim benimle dedi.

Arkadaşlar İzmirde Dr. Mustafa Yaşar varmış fitoterapist ve akupunktur uzmanı felçli hastalar başvuruyormuş, aynı zamanda bitkisel tedaviler ile kanser hastalarını bile iyileştiriyormuş.Benim arkadaş iki tüp bebek denemesinden sonra başarısız olunca ona gidiyor ve tedavisinin 5. ayında hamile kalıyor.Şimdi bebeği 6 aylık.Bende bir tüp bebek denemesinde başarısız oldum eşimi bir türlü ikna edememiştim önceleri ikna oldu ama mesuliyeti bana bıraktı hiç tanıyan duyan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.

bugün transferimin 6. günü.Kasıklarımdaki ağrı geçti.Malesef adet belirtilerim başladı.Moralim çok bozuk.Tutunamadı galiba benim bebiş (

hestia canım benimde başladı adet belirtileri akşamdan afedersiniz vajinamın hemen üstünde sağ tarafda bi var adetime yakın girer ama gecerdi bu sefer uyudum uyandım hale devam ediyo ay kafayı yiyicem (

hestia canım benimde başladı adet belirtileri akşamdan afedersiniz vajinamın hemen üstünde sağ tarafda bi var adetime yakın girer ama gecerdi bu sefer uyudum uyandım hale devam ediyo ay kafayı yiyicem (

Bunları düşünürsek kafayı yemek işten değil zaten:)) İnşallah normal bir ağrıdır. Düşünmemeye çalış diycem ama bende başaramıyorum bunu.

herkese günydın kızlar evet bugün transferden sonra 3. günüm test günüm 18 haziran bakalım nasıl sabredicem .transferden sonra 2 gün evde dinlendim ve bugün işe başladım inşallah bebişim bana sımsıkı tutunmuştur .allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hayırlı olsun beren.Sonunda transferin olmuş. Sonuç tarihin ne zaman? beklmek gerçekten çok zor.Benim bugün 7. günüm. Ama tüm adet belirtilerim başladı.Kasıklarımın ağrısından uyuyamadım dün gece. Hayırlısı olsun artık, yapacak birşey yok.İşe de başlamışsın galiba, dikkat et kendine, kendini yorma.

saol canım benim dediğin gibi beklemek zor ama elden gelen bişey de yok.bana kalırsa sen kafana çok takıyorsun bak görürsün kesin bebişin seninle birlikte 5 gün sonra inşallah pozitifi göreceksin bende 10 gün sonra allah yardımcımız olsun canım içini ferah tut ben öyle yapmaya çalısıyorum.

herkese günaydın. kızlar inş. hepiniz iyisinizdir.sizleri bilmem ama ben moralmen çöküntülü günler yaşıyorum.2 gündür eşimle tartışıyoruz.ben evde kalınca tabi tüm işler onun üstüne kaldı,o da iyice agresifleşti.bende sulu göz gibi her şeye ağlıyorum. inşallah yarabbim bebeğim bunlardan etkilenmiyordur (( çok canım sıkkın.. düne kadar adet belirtilerim vardı.Dün akşamdan beri de adet sancıma benzer ağrılar ara ara gelip gidiyor. adet olucam diye korkuyorum.günler geçmek bilmiyor.takmayım diyorum ama ,olmuyor işte

berencim hayırlısı olsun.umarım bebişin sımsıkı tutunur sana..işyerindede fazla yorma kendini,dikkat et.

kızlar ben geldim aşılamam oldu bugün 3. günüm ,hestia yumyum inşallah bebekleriniz size sımsıkı tutunmuştur inşallah benim bebeğimde benimledir,Allahım dualarımızı kabul etsin

kızlar ben geldim aşılamam oldu bugün 3. günüm ,hestia yumyum inşallah bebekleriniz size sımsıkı tutunmuştur inşallah benim bebeğimde benimledir,Allahım dualarımızı kabul etsin

Kontrolüm var dedin bir gittin gelmedin, merak ettim seni.Neyseki aşılaman olmuş bile.Hayırlısı olsun inşallah.Dikkat et kendine.Sonucun ne zaman belli olacakmış?

Ahh sevdalinkacım üzme kendini.Erkeklerin hepsi aynı.Bizde arasıra tartışıyoruz.Zaten o kadar hormondan sonra duygusal olmamız çok normal.Herşeye alınıyoruz. İnşallah bebeğin seninledir. Onu da üzme, kendinide üzme :) Benim adet belirtilerim devam ediyor.Ben iyice umudumu kaybettim sanırım.İstesemde, zorlasamda kendimi olumlu düşünemiyorum artık....

sağol hestia 21 haziran büyük gün,bu ay hepimiz hamile kalalım,o gün aşılama olnlar tüp bebek olanlar,doktorlar ve hemşireler işlerini sevgiyle yapıyorlar,,inşallahhhhhhhhhhhh sonucumuzdo pozitif olur AMİNNNNNNNN

canım hestia ,lütfen böyle düşünme.. bebişin eminimki seninlee..ondan bu kadar çabuk vazgeçme lütfen..adet belirtileri hepimizde var. ama allaha şükür sadece belirtisi var kendisi yok ortada o yüzden umudunu kaybetme. bişey sorucam. bizde şimdi kan sonucuna bakıcaklar yaa,o değerin kaç olması lazımmış kızlar gebelik için.. hadi konuyu değiştirelim azcık :))

Elimde değil, inan çok zorluyorum kendimi olumlu düşünmek için ama kendimi inandıramıyorum.Değerin 5 ten yüksek olması hamilelik anlamına geliyor.Ama 5 tabi çok düşük değer genelde düşük değerler bir sorun olduğunu gösteriyor.Yani bizim sonuçlarımızın 50 den yukarılarda çıkması gerek bence hamile olabilmemiz için.Tabi bu benim bu forumdan öğrendiğim bilgi, yanlış da olabilir:))

tamam o zaman bizim değerler şu an 30 larda falandır. ozamana kadar 70-80 olur en az :)))) ok. böyle düşünüyoruz hep..

gül işte böyle hep :))) ee iğneni yaptınmı bakalım..biliyorsun bu gün koldan çatlatma iğnesini yapıcaz. ben işyerimdeyim.öğlen çıkıcam 2-3 gibi.o zaman yapıcam evde. yine kol ağrısı ( inş. bu yaptıklarımızın karşılığını alırız ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…