- 8 Ağustos 2011
- 389
- 8
- 116
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.341
herkese hayırlı cumalaar
ben birsey sormak istiyorumm bu ay özele gidiyorum kanal filmi cektirecegim eger bi faydası olmassa kendilinden gebelik olusmassa [umarım olurr] egede asılamaya baslıcaaz bi daha kiii
insan işdee her ihtimali düşünüyorr 3 tane asılaama oluyor 3 ay ardardına tutmadımı
öle demiştii doktorumm aşılamalar olmadımı
NE KADAR SÜRE SONRA TÜP BEBEK YAPILIYOR BEN BUNU SORMAK İSTEMİŞTİM
çok uzattım sanırımmm ALLAHIM benim gibi isteyen herkese nasip etsin aratmasın yarabbim AMİNN
sağol sevdalinkaya sen nasılsın....
iyiyim canım bende sağol. herşey yolunda allaha şükür. erkeğim nasipse şubatta gelicek
kızlar merhaba bu akşam çatlatma iğnemi olucam ve yarın sabah saat 10 da yatış verdiler , cumartesi günü kısmetse opum olucak sizdede yatış oldumu neden yatırıyorlar yaaaaa,
hestia sen birtanesin ,cevap yazdığın için sağol,Allah bebeğini sana bağışlasın,yatmayı duyunca çok üzüldüm ,sıkılırım çünkü,dualarını esirgeme ,inşallah bu tedavimden müjdeli haber almay çok istiyorum ,iğneler ,gitgeller beni çok yordu,benimde tedavim bebeğimle müjdelensin.........gelsin minnoşum böyle taklalar atsın...
hadi hayırlısı olsun 35oz. inşallah yarabbim bu sefer yüzünü güldürsün. en yakın zamanda bebeğine kavuşursun inş. tatlım. ayy varya yaşadığım günler geldi aklıma. sana tek tavsiyem ,lütfen hep pozitif düşün. transferin olduğundan itibaren bebeğinin içinde büyüdüğünü hayal et. et ki,gerçek olsun. ben transferden sonra ona şarkı bile besteleyip hep söylüyordum evdehadi güzel haberler ver bize
Allah herkesin evladını bağışlasın ,isteyen herkese de hayırlı evlatlar versin. Hep dua ediyorum zaten.İnşallah son tedavin olacak.Sevdalinkanın dediği gibi hep pozitif düşün.Hiç bir şey kaybetmezsin.Ben çok negatiftim, sevdalinka ise hep olumlu düşündü, çok neşeliydi ve onun bebeği ilk tedavide geldi. allah yardımcın olsun ve gönlüne göre versin inşallah.Sanırım sana iki embriyo koyarlar.İster misin ikiz olsun??
çok haklısınız ,pozitif olucam kısmetse olur elbet,kendimi çok yordum bu konuda ama bu sefer yapmıcam,dua edicem,keşke 2 tane koysalar yarın soracağım,unuttum,yaş 34 ve 2 ay sonra 35 olucam ama kader artık hestia ,sağolun varolun,
veeeeeee dün akşam hastalandım yarın arıycam ve gün alıcam
inanmıyorum resmen yemeden içmeden kesildim çok heyecnlıyım
hadi hayırlı olsun yeni tedavi mutlu....:))
merhaba hestia,güzel geçti anestezi aldım hemen uyanmışım ,3 kişiydik ,onlar anestesi almamışlar,yarın dualarını benden esirgeme ne olur,belki birkaç gün giremem,buraya güzel haberlerle gelmek üzere,kendine ve meleğine iyi bak ,Allahım bu tedavimden pozitif sonuç almamı nasip et
veeeeeee dün akşam hastalandım yarın arıycam ve gün alıcam
inanmıyorum resmen yemeden içmeden kesildim çok heyecnlıyım
merhaba hestia,güzel geçti anestezi aldım hemen uyanmışım ,3 kişiydik ,onlar anestesi almamışlar,yarın dualarını benden esirgeme ne olur,belki birkaç gün giremem,buraya güzel haberlerle gelmek üzere,kendine ve meleğine iyi bak ,Allahım bu tedavimden pozitif sonuç almamı nasip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?