- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.361
Merhaba mutlu, sende tedavine başlıyorsun sanırım.Senin de Allah yardımcın olsun.İnşallah bu uğurda çok uğraştırmadan gelir meleğin biran önce.
hadi hayırlı olsun yeni tedavi mutlu....:))
merhaba kızlar benim için çok güzel dileklerde bulunmuşsunuz,sağolun,transferim iyi geçti tek koydular minik meleğimi aldım ve evde istirahat ediyorum,öğlene kadar moralim hep yüksekti bebeğimin bebimle olduğunu güçlü şekilde hissediyordum hastaneyi aradım kalan 3 embiriyomun dondurulamayak güçte olduğunu söylediler ve çok üzüldüm ilk tep bebeğimdede yumurtalarım dondurulamamıştı ve bana verdikleride olmamıştı ,zaten hiç belirtim yok herkezde kasık ağrısı oluyor ben de yok ben pek ümitli değilim kızlar ,güzel dilekleriniz için sağolun ,sizi çok seviyorum iyiki varsınız ,
merhaba kızlar benim için çok güzel dileklerde bulunmuşsunuz,sağolun,transferim iyi geçti tek koydular minik meleğimi aldım ve evde istirahat ediyorum,öğlene kadar moralim hep yüksekti bebeğimin bebimle olduğunu güçlü şekilde hissediyordum hastaneyi aradım kalan 3 embiriyomun dondurulamayak güçte olduğunu söylediler ve çok üzüldüm ilk tep bebeğimdede yumurtalarım dondurulamamıştı ve bana verdikleride olmamıştı ,zaten hiç belirtim yok herkezde kasık ağrısı oluyor ben de yok ben pek ümitli değilim kızlar ,güzel dilekleriniz için sağolun ,sizi çok seviyorum iyiki varsınız ,
merhaba arkadaşlar ben egede tedaviye başlamak istiyorum daha önce smyrna artta bir negatif sonucum var
belki hatırlarsınız başka topiclerden beni.
ama ilk randevuyu nasıl alıcam beni bilgilendirirmisiniz
internet sitesine girdim ama bişey anlamadım kadın hastalıklarına mı muayene olmama gerekiyor yoksa infertilite polikliniği var mı
cvplarınızı bekliyorum görüşmek üzere
tedavin hayırlı olsun canım. ege üni. tüp bebek servisine direk git ve randevu almak istediğini söyle. onlar sana 15-20 gün sonrasına randevu veriyorlar. o gün eşinle birlikte gidiyorsun. bugüne kadar yapılan işlemleri ve sonuçlarını gösteriyorsun. böylece tedavin başlamış oluyor.netten değilde oraya gidip randevu alman gerekiyor diye biliyorum.
merhaba kızlar,malesef yine başaramadım,hemşireden negatif sonuçlarını duymaktan bıktım artık her tedavim başarısızlıkla sonuçlandı,tek tüp şansım kaldı o da 3 ay sonra ,annem bile beni anlıyamıyor,gerçekten umudumu yitirdim,tüp bebek en son çare ,doktorlar ellerinden geleni yaptılar benim için ,canı verecek olan allah,psikolağa gitmek istiyorum duygular çok birikti içimde ilaç asla kullanmam da bana bu duyguyla başedebilmem için bir yol gösterir belki,üzülmek bile gelmiyor içimdem,,
merhaba kızlar,malesef yine başaramadım,hemşireden negatif sonuçlarını duymaktan bıktım artık her tedavim başarısızlıkla sonuçlandı,tek tüp şansım kaldı o da 3 ay sonra ,annem bile beni anlıyamıyor,gerçekten umudumu yitirdim,tüp bebek en son çare ,doktorlar ellerinden geleni yaptılar benim için ,canı verecek olan allah,psikolağa gitmek istiyorum duygular çok birikti içimde ilaç asla kullanmam da bana bu duyguyla başedebilmem için bir yol gösterir belki,üzülmek bile gelmiyor içimdem,,
hayırlı olsun mutlu,gelişmelerden haberdar edersin bizi....
saolasında eksik bişeyler var şimdi hemşire günlük 200iüden 6 gün atacaksın ilacı dedi yani toplamda 1200 yapıyo dimi
ama bana almam için verdiği dozaj 450 450 toplamda 900 lük ilaç eeeeeeeeeeeee ne olacak şimdi
Merhaba mutlu.Tedavin hayırlı olsun.İnşallah pozitif sonucunu alırsın.Sorunu ben cevaplayayım.Gerçi aynı durum oz_35 tede olmuştu bende de.O iğnede 450 yazsada içinden 600 iu çıkıyor.Yani toplamda 600 iü çıkacak.O yüzden iki kutu almanı istemişlerdir endişe etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?