- 8 Ağustos 2011
- 389
- 8
- 116
- Konu Sahibi deniz_deniz_35
-
- #1.541
Canım ya, ne güzel anlatmışsın. 14 Şubat ta ne harika bir tarih olmuş öyle. Sevgiline kavuşacaksın desene. Sağlıkla al kucağına canım.
Benim evet, rezerv azlığım var. İlk duyduğumda çok üzüldüm gerçekten. Ama bu sitede aynı durumda olup da senin gibi hamile kalan arkadaşlar destek oldular hep sağolsunlar. Sayenizde moralim düzeldi, ve çok çabuk atlattım o moralsizlik sürecini.
İyi ki varsınız. Tekrar teşekkürler canım. İYİ BAK KENDİNE ve tabi ki BEBİŞE.
Arkadaşlar, önce yazan arkadaşımız bahsetmiş de, hafta sonuna denk geldiği için başlayamadık diye.
Transfer günü yada opu hafta sonuna denk gelirse yapmıyorlar mı? Onun ayarlamasını nasıl yapıyorlar? Yani o kadar iğneyi yedikten sonra, hafta sonuna geldiği için yarım kalmaz heralde değil mi? 10-12 gün boyunca iğne oluyormuşsun heralde, sonra yumurta toplama, ertesi gün yada bir gün sonrası da transfer oluyormuş.Diyelim ki yumurta toplama günü tam hafta sonuna geldi, o durumda ne oluyor? Ya da perşembe toplandı, hemen cuma mı transfer yapıyorlar, yada pazartesiye mi bırakıyorlar, ya da o işlem için hastanede nöbetçi personel mi oluyor, hafta sonunda da yapılabiliyor mu.
Nasıl ayarlıyorlar zamanlamayı, bu konuda bilginiz var m?
Arkadaşlar, önce yazan arkadaşımız bahsetmiş de, hafta sonuna denk geldiği için başlayamadık diye.
Transfer günü yada opu hafta sonuna denk gelirse yapmıyorlar mı? Onun ayarlamasını nasıl yapıyorlar? Yani o kadar iğneyi yedikten sonra, hafta sonuna geldiği için yarım kalmaz heralde değil mi? 10-12 gün boyunca iğne oluyormuşsun heralde, sonra yumurta toplama, ertesi gün yada bir gün sonrası da transfer oluyormuş.Diyelim ki yumurta toplama günü tam hafta sonuna geldi, o durumda ne oluyor? Ya da perşembe toplandı, hemen cuma mı transfer yapıyorlar, yada pazartesiye mi bırakıyorlar, ya da o işlem için hastanede nöbetçi personel mi oluyor, hafta sonunda da yapılabiliyor mu.
Nasıl ayarlıyorlar zamanlamayı, bu konuda bilginiz var m?
Rahim filmini egede cektirmedim.zaten sgkliysan ucret vermezsin. Adetin bittikten sonra rahim filmi cekiliyor.
Ben de egede 2 adet embriyo dondurttum, adetin ilk gunu hastaneyi aradim tedavim baslayacak diye 20 gun sonrasina gun verdiler. Daha once egede donmus tedavisi olan oldu mu? Surec nasil isliyor?
slm arkadaşlar bende rahim filmi konusunu arastırıyorum egede rahim filmi cektirenler varmı aranızda öğrenmek istedigim dosya açıldıktan sonra nezamana rahim filmi için randevu veriyorlar yani aylar sonraya feriyorlar falan diye duymustum dogrumu acaba bide anestezi isteyince yapıyorlarmı yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Ben çektirmiştim ama bir yılı geçti.Sanırım işleyiş değişmemiştir.Rahim filmi ege ünv.de sadece salı günleri ve sadece 3 kişiye çekiliyor. rahim filmi için adet olduğun gün arıyorsun adetin başlangıcından 10. güne kadar falan çekiliyor sanırım yanlış hatırlıyorda olabilirim gününü.Adetin ilk günü aradığında bir sonraki salı günü 3 kişi arasına girebiirsen çekiyolar ama giremezsen bir sonraki aya kalıyor.O zamanda garanti değil tabiki yine dolmuş olabilir kontenjan.O yüzden genelde dışarda çektirmenizi istiyorlar.Kesinlikle anestezi yapmıyorlar.Bence bir şansınızı deneyin olmazsa dışarıda çektirin.Çünkü çok bekleyebilirsiniz.
cevap verdiğin için çok teşekkür ediyorum doğumuna az kalmış allah kurtarsın hayırlısıyla kucağına al bebeğini inşallah sağlıkla zaman ne çabuk geçiyor hamile olduğunu paylaştığın zamanı hatırlıyorum dun gibi tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalmıştın dimi ben o zamanlar ikinci tedavim için gene bişeyler araştırıyorum ozaman bir kaç kişi sonuç bekliyordu bende onları takip ediyordum seni ordan hatırlıyorum bu arada rahim filmini bi arkadaşım için sormuştum ben symirnada cekilmiştim ilk tedavimde egede tedaviye başlayacak arkadaşım ben orda tedavi oluyorum diye bana sormuştu bende bilmediğim için burdan sizlere sordum kendimdende bişeyler paylaşayım üçüncü tedavimi oldum 25 şbatta transferim oldu 11 marta sonuç için gün verdiler ama yarn 11.gün ve ben daha fazla dayanamayıp test yaptıracağım yarın yine umudum yok olsaydı hissederdim diye düşünüyorum bakalım yarın ne olacak
Bir de bundan sonraki süreç nolucak?Şimdi yukarıdaki aşamadayız ve benim sorularım başlıyorr :)
antbiyotiki sabah akşamdı, 5. gününde sabah almayı unuttum, akşam olanı aldım. Bir şey olurmu acaba?
bu arada ultrasondan 7-8 gün sonra falan, aynı zamanda antibiyotiğin 7-8. gününde benden kahverengi lekeler geldi, bir gün geldi bir gün gelmedi inşALLAH anormal bir durum değildir???
adetin 1. günü telfn et, 3. günü iğneler başlayacak dediler, geçenki adetim 28inde olmuştu, bugün günlerden daha 17si ama ben regl oldum nolucak şimdi?
Öncelikle çok teşekkür ederim cevabınıza. bu süreçte çooook soru takılıyor insanın aklına, hergün yeni soruyla uyanıyorum nerdeyse :)Tedavin hayırlı olsun.İnşallah ilk denemede olumlu sonuçlanır.Antibiyotik için birşey diyemeyeceğim.en iyisini dr bilir sanırım. Ama çok sorun olacağını sanmıyorum.Adetin başladıysa yarın mutlaka ara.Onlar seni 3. günü çağırırlar sanıyorum ve muayene sonrası bir sorun yoksa o gün iğnelere başlarsın. Bu arada bende öğretmenim ve tedavi sürecin başlarsa eğer 23 nisanı unutman gerekecek:) Çünkü iğnelere başladıktan 1 hafta 10 gün kadar sonra yumurta toplaman olacak ve yumurta toplamanın ardından sana 20 günlük heyet raporu verecekler. Bu yüzden okula gidemeyeceksin.Tabi sürekli yatman gerekmiyor ama dinlenmende gerekiyor. Okul yorucu olabilir.Zaten raporu direk veriyorlar sen istesende istemesen de.Başka sormak istediğin bir şey olursa yaz.Bu sayfa bu günlerde pek sakin ama ben bakıyorum sık sık.Bildiğim birşey olursa seve seve cevaplarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?