Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

arkadaşlar bende egede tedavi olmak istiyorum.direk tüp bebek yapılırsa tahlillere göre ne kadara mal oluyor benim duyduğuma göre 3,5 4 diyorlar doğrumu
size ne kadara mal oldu,teşekkür şimdiden

arkadaşlar bende egede tedavi olmak istiyorum.direk tüp bebek yapılırsa tahlillere göre ne kadara mal oluyor benim duyduğuma göre 3,5 4 diyorlar doğrumu
size ne kadara mal oldu,teşekkür şimdiden

direk tüp bebek derken raporsuzmu demek istedin arkadaşım. ben raporlu yaptırdım 1150 tl hastaneye. 700 tl ilaçlara, 300 tlde dondurulması için verdik. ama ücretlide 4500 - 6000 tl arası değişiyormuş.

e üniv. deki ameliyatımdan sonra zorlu geçirdiğim sürecin ardından dün nihayet tüp bebek için aldığımız ilk randevuya gittik.benim tüplerimde sorun var eşimde ise sorun yok.dün muayenemiz oldu dosyamız açıldı.tahliller ve ameliyat sonrası rahim filmi istediler.ne kadar çabuk evrakları toplarsak dosya o kadar erken kurula gidecekmiş,umarım bir an önce tüp raporu alabilirim. Allah yardımcımız olsun...

merhaba arkadaşlar.bende egede tedavi olmak istiyorum ama benim size bir sorum olacaktı.tüp bebek yaptırabilmek için illa ki rapor mu çıkartmak gerekiyo raporsuz olsa olmaz mı?
çünkü benim psikolojim bu kadar beklemeye elverişli değil.ve ben fatih şendağa gidicem sizce nasıl bir doktor tanıyanlar varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız*en kısa sürede hepimiz muradımıza ereriz inşallah:49::49::49::49:

merhaba arkadaşlar.bende egede tedavi olmak istiyorum ama benim size bir sorum olacaktı.tüp bebek yaptırabilmek için illa ki rapor mu çıkartmak gerekiyo raporsuz olsa olmaz mı?
çünkü benim psikolojim bu kadar beklemeye elverişli değil.ve ben fatih şendağa gidicem sizce nasıl bir doktor tanıyanlar varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız*en kısa sürede hepimiz muradımıza ereriz inşallah:49::49::49::49:

yazdığın cevaplarına baktım ancak anladığım kadarıyla hamile kalamamanın nedeni henüz belli değil.öncelikle fatih beyi sana şiddetle tavsiye ederim.eğer bir sorun varsa bu doktorun üzerine tanımıyorum.şahsen ben gittim.ege üniversitesinde ameliyatıma da girdi.çok ilgili ve bilgilendiriyor her konuda.sorunun belli olduktan sonra tekrar ege üniversitesinde devam etmek istersen öyle uzun uzadıya süreceğe pek benzemiyor tabi bu benim kanım.çünki ben dün ilk görüşmemi yaptım.tabi önceden randevu alarak.7 sinde gittim 27 sine randevu verdiler.tüp bebek bölümü ege üniversitesinin içinde değil en azından görüşmeleri ve muayeneleri ayrı bir binada yer açmışlar orada yapıyorlar ve çok kalabalık değil.eğer tahlil ve filmlerimi bir an önce hazırlarsam kurula o kadar çabuk gireceğini söyledi tüp bebek bölümünde muayene eden doktor.sende bir an önce sorunun ne olduğunu öğren ve dediğim gibi prof dr fatih şendağ on numara bir doktor.
bu arada illaki rapor almak zorunda değilsin ege üniversitesinde ücretlilere de tüp bebek yapıyorlar.

Son düzenleme:
aslında benim sorunum belli.pcos var ve 1 ay klomen kullandım sadece yumurtalarım aşılama süreci için yeterli büyüklüğe ulaşmadı.ve benim moralim çok bozuldu ben hemşire olduğum için süreci biliyorum ve tüp bebekte şansım çok daha yüksek olduğu için bana daha mantıklı geliyor.cevabın için teşekkürler.bu arada fatih beye muayenehanesine mi gittiniz yoksa sadece egede mi göründünüz.görüşmek üzere

aslında benim sorunum belli.pcos var ve 1 ay klomen kullandım sadece yumurtalarım aşılama süreci için yeterli büyüklüğe ulaşmadı.ve benim moralim çok bozuldu ben hemşire olduğum için süreci biliyorum ve tüp bebekte şansım çok daha yüksek olduğu için bana daha mantıklı geliyor.cevabın için teşekkürler.bu arada fatih beye muayenehanesine mi gittiniz yoksa sadece egede mi göründünüz.görüşmek üzere

aslında ben önce ege üniversitesine gittim.durumum ameliyat olmamı gerektiriyordu ve şansıma ameliyat grubumda fatih bey vardı.aslında daha önceden gitmek isterdim ama olmadı.ameliyattan sonra muayenehanesine gittim.ama şu anda hükümetin yeni uygulaması hastaları kötü etkileyecek çünki muayenehanesi olan hocalar hastanede hasta bakamıyor malesef.bence ilk etapta direkt üniversitede başla derim.daha sonra görüşmek veya yönlendirilmek istersen veya tüp bebek tedavini özelde devam ettirmek istersen fatih hoca sana yol gösterir mutlaka.

kızlaaaaar hamileyimmmmmm :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Çokkk tebrik ederim arkadaşım maşallah..darısı bize olsun.
tebrikler canııııımmmmmmm :nazar::nazar::nazar::66::46::46: ne olur benim ve diğer arkadaşlarımız için de çok çok dua et allahım seni bebeğine kavuşturdu bize de nasip eder inşallahhh

:) dualar edelim birbirimize.Hamile insanların duaları kabul olurmuş derler..hadi inşallah bakalım.sırada kim var AYZAN var......

tebrikler arkadaşım:nazar:. bugünmü aldın sonucunu. benimde bir arkadaşım bugün aldıda, onun sonucu biraz kritik çıkmış 12.8 iki gün sonra tekrar gidecekmiş kan vermek için, ama ondan duyduğuma göre sonuç için bekleyen 5 kişiden 3 ü pozitif biri yani arkadaşım yüzde elli elli, 1 kişide negatif almış. bence bu güzel birşey hastanenin pozitif yüzdesi baya yüksek bizde kendi adımıza sevinebiliriz bence.:21:

tebrikler arkadaşım:nazar:. bugünmü aldın sonucunu. benimde bir arkadaşım bugün aldıda, onun sonucu biraz kritik çıkmış 12.8 iki gün sonra tekrar gidecekmiş kan vermek için, ama ondan duyduğuma göre sonuç için bekleyen 5 kişiden 3 ü pozitif biri yani arkadaşım yüzde elli elli, 1 kişide negatif almış. bence bu güzel birşey hastanenin pozitif yüzdesi baya yüksek bizde kendi adımıza sevinebiliriz bence.:21:

evet canım dün aldım sonucumu benimle birlikte sonuç bekleyen 6 kişiydik 4 pozitif 1 negatif 1 de belirsiz çıktı.o belirsiz olan senin arkadaşın demek.onunda inşallah sonu güzel olur hepiniz dualarımdasınız..evet hastanemizin yüzde oranı yüksek.tedavide olan arkadaşlara tavsiyem rahat olun hep olumlu düşünün Allah hepimizin yüzünü güldürsün....

evet canım dün aldım sonucumu benimle birlikte sonuç bekleyen 6 kişiydik 4 pozitif 1 negatif 1 de belirsiz çıktı.o belirsiz olan senin arkadaşın demek.onunda inşallah sonu güzel olur hepiniz dualarımdasınız..evet hastanemizin yüzde oranı yüksek.tedavide olan arkadaşlara tavsiyem rahat olun hep olumlu düşünün Allah hepimizin yüzünü güldürsün....

çok güzel yaa 4 pozitif. ewet o belirsiz olan benim arkadaşım onunlada hastanede tanışmıştık işte. bu benim ikinci denemem olacak birincisinde çok rahattım nitekim tutunduda ama malesef dış gebelik olmuştu bu sefer daha çok heyecanlıyım ve korkuyorum, birazda ümitsizim. ama sizin güzel hbrlerinizi alınca tekrar umutlanıyorum. rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.

tebrik ederim arkadaşım:nazar:.sorunsuz bir hamilelik geçirir sonrada bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.yumurta toplamanı ve transferini kim yapmıştı senin.yarında benim test tarihim:emir_bebek:.dualarını eksik etme lütfen.bugün başka bir arkadaşımında sonucu belli olucak Allah'ım bizimde yüzümüze baksın inşallah.

Çokkk tebrik ederim arkadaşım maşallah..darısı bize olsun.

:) dualar edelim birbirimize.Hamile insanların duaları kabul olurmuş derler..hadi inşallah bakalım.sırada kim var AYZAN var......

melish'cim sağol hatırladığın için canım,evet büyük gün yarın ama hiç ümidim yok benim,tüm adet belirtilerim başladı.:43:

tebrik ederim arkadaşım:nazar:.sorunsuz bir hamilelik geçirir sonrada bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.yumurta toplamanı ve transferini kim yapmıştı senin.yarında benim test tarihim:emir_bebek:.dualarını eksik etme lütfen.bugün başka bir arkadaşımında sonucu belli olucak Allah'ım bizimde yüzümüze baksın inşallah.

canım çok teşekkür ederim iyi dileklerini sunan herkese.ben inanıyorum sende güzel haber alacaksın,bizimle birlikte sonuç bekleyen arkadaşlardan biri senin gibi çok ümitsizdi adet sancılarım başladı demişti hatta damla şeklinde kanaması olmuş test yaptırmaya bile hiç gelmek istememiş ama sonucu pozitif çıkmıştı ümidini yitirme.benimde hala adet sancısına benzer ağrılarım var onun sebebide rahim genişlemesindenmiş.transferimi ege hanım yapmıştı yumurta toplamayı ayşin değilde bitane daha bayan doktor var saçını toplayan ismini hatırlamıyorum o yapmıştı.seninde sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle..

arkadaşlar merhaba bende hayırlısıyla egede başlıyorum,randavumu aldım,sizlere birşey sormak istiyorum,transfer gününüz nasıl geçti transfer olduktan sonra hiçmi kımıldamadınız,ayrıntılı yazıp bilgilendirmenizi çok istiyorum....

arkadaşlar merhaba bende hayırlısıyla egede başlıyorum,randavumu aldım,sizlere birşey sormak istiyorum,transfer gününüz nasıl geçti transfer olduktan sonra hiçmi kımıldamadınız,ayrıntılı yazıp bilgilendirmenizi çok istiyorum....

hayırlı olsun arkadaşım,ilk tedavinmi.transfer günü bence sürecin en kolay ve rahat kısmı,nasıl olup bittiğini anlamıyosun bile,hastanede 3 saat yatırıyorlar,ben transferden 20 dakika sonra kalkıp lavaboya gittim,sonra tekrar yattım,ara ara kalktım 5 dakika yürüdüm,diğer odadaki arkadaşlarımla çene çaldım sonra tekrar yattım:) eğer benim gibi tez canlıysan zaten mümkün değil kımıldamadan yatamazsın.ama dr lar ilk yarım saat yatmak bile yeterli diyorlar.kendini çok kasma,inşallah hayırlı sonuç alırsın

Back
X