- Konu Sahibi deniz_deniz_35
canım çok teşekkür ederim iyi dileklerini sunan herkese.ben inanıyorum sende güzel haber alacaksın,bizimle birlikte sonuç bekleyen arkadaşlardan biri senin gibi çok ümitsizdi adet sancılarım başladı demişti hatta damla şeklinde kanaması olmuş test yaptırmaya bile hiç gelmek istememiş ama sonucu pozitif çıkmıştı ümidini yitirme.benimde hala adet sancısına benzer ağrılarım var onun sebebide rahim genişlemesindenmiş.transferimi ege hanım yapmıştı yumurta toplamayı ayşin değilde bitane daha bayan doktor var saçını toplayan ismini hatırlamıyorum o yapmıştı.seninde sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle..
canım teşekkür ederim,Allah'ım dualarımızı kabul etsin inşallah.kan verdim bu sabah,öğleden sonra çıkıcak sonuç.benim yumurta toplamamı Levi bey yaptı,transferimide senin yumurtalarını toplayan Gülnaz hn.yalnız benim bi sorum olucak sana benim sağlı sollu kramplarım var kasıklarımda,birden ayağa kalkarken,yada yatarken dönünce filan,geçen gece sol kasığıma bıçak saplanır gibi feci bi sancıyla uyandım,pozitif sonuçtan ümidimi kestim ama şimdi korku sardı beni ya kistler oluştuysa diye.buna benzer bişi yaşadınmı sen