- Konu Sahibi deniz_deniz_35
bugün adet oldum. pazartesi gidicem hastaneye bakalım 2. devlet hakkımızıda kullanalım. bu sefer ne olacak çok merak ediyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün adet oldum. pazartesi gidicem hastaneye bakalım 2. devlet hakkımızıda kullanalım. bu sefer ne olacak çok merak ediyorum..
bu sefer inşallah olur cok beklemezsınız
Geçen hafta benden istedikleri toxoplazma sonucunu da verdim ve beklemeye başladım.(Arayıp kararı bildirsinler diye) Bir gün sonra aradılar ve dr ların ultrason istediğini söylediler.Rahim kalınlığına bakılacakmış.Sanırım benimki oldukça kalındı. Önceden gittiğim dr lar böyle söylemişlerdi.Çok kalın olmasıda gebeliğe engel olabiliyormuş sanırım.Bu haftada ultrasonla bakılacak yani yine bi karar çıkmadı :)) Merak ettiğim acaba aranızda sizden de bunu istediler mi? Benim umudum kalmadı bi karar çıkmayacak galiba( Herşeyi araştırmalrı iyide çok uzun sürüyor. Zaten çok uzun zamandır bekliyorum artık tahammülüm kalmadı galiba.
mrb hestia sana katılıyorum çok uzun sürüyor benimde hala kararım çıkmadı.rahim filminden sonra hocanın ultrasonla tüplere bakacağını söylediler.pazertesi gittim sağda kist oluşmuş ilaç verdi bir sonraki adet döneminde gel ozaman bakalım tüplere dedi.bende çok sinir oldum ultrasonla bakmasına rağmen kisti görünce tüplere bakmadı geçiştirdi.birde hiç açıklayıcı birşey söylemedi.şimdi 1 ay daha beklemek zorundayız.bakalım bir sonrakinde ne diyecekler.bende kararın hemen çıkacağından ümitsizim.zaten çok zorlu bir yol iiyice zorlaştırıyorlar.hocanın fazla bilgi vermemeside moralimi bozdu.hastanede tanıştığım biri rafael beyin özel muayenehanesine gitmiş tüp bebek kararı hemen çıkmış bizede önerdi bilmiyorum belki bir sonrakinde gidebiliriz.rafael beyin özeline giden varmı acaba ya da önerebileceğiniz bir hoca varmı?
Benimde bir karar çıkacağından umudum kalmadı artık( Özele gitmeyi düşünmeye başladım. Ama tam gün yasasından dolayı muayenehanesi olan hastanede çalışamıyor diye biliyorum. Yanlış biliyorsam düzeltin arkadaşlar. Giden arkadaşlar varsa bende önerilerinizi bekliyorum.
sağolasın arkadaşım, inşallah.
sizde laparoskopi için gün bekliyordunuz galiba yanılmıyorsam değilmi...
mrb hestia sana katılıyorum çok uzun sürüyor benimde hala kararım çıkmadı.rahim filminden sonra hocanın ultrasonla tüplere bakacağını söylediler.pazertesi gittim sağda kist oluşmuş ilaç verdi bir sonraki adet döneminde gel ozaman bakalım tüplere dedi.bende çok sinir oldum ultrasonla bakmasına rağmen kisti görünce tüplere bakmadı geçiştirdi.birde hiç açıklayıcı birşey söylemedi.şimdi 1 ay daha beklemek zorundayız.bakalım bir sonrakinde ne diyecekler.bende kararın hemen çıkacağından ümitsizim.zaten çok zorlu bir yol iiyice zorlaştırıyorlar.hocanın fazla bilgi vermemeside moralimi bozdu.hastanede tanıştığım biri rafael beyin özel muayenehanesine gitmiş tüp bebek kararı hemen çıkmış bizede önerdi bilmiyorum belki bir sonrakinde gidebiliriz.rafael beyin özeline giden varmı acaba ya da önerebileceğiniz bir hoca varmı?
arkadasım neden tuplere ultrasonla bakılcakkı zaten rahım fılmınde gorunmuyo mu benım rahım fılmımden sonra anlasılmadıgı ıcın laparoskopı ıstedıler
Hayırlısı olsun Elvanelvan, Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Arkadaşım hayırlısı olsun... bu yıl bebek yılıymış geçende duydum köyde 5 kişi varmış çocugu olmayan bu yıl 5de hamile kalmış darısı bizlerin başına inş... Rabbim bu sınavın mükafatı olarak bebişlerimiz verir inş.![]()
evet bende gun beklıyorum gecen ay benı salladılar yılbasına denk gelıo dıe herhalde bu ay ne dıcekler bakalım 2 hafta sonra regl olcam arıcam ıste hayırlısı artık
arkadaşlar şu rapor süreleriyle ilgili bilgisi olan varsa lütfen acil yazsın.ben bugün eczaneye gittim reçetemin işleminin olup olmadığını öğrenmek ve yüzdesini ödemek için.orada çalışan çocuk abla bu raporlar 1 aylık oluyor dedi ve moralim alt üst oldu.aylarca uğraştık yok filmiydi yok tahlilleriydi vs vs derken hakkımızı aldık dedik o da bir deneme içinmiymiş anlamadım....ben şimdi ikinciyi özelde yaptıracağım ama en azından ilaçları rapora yazdırayım uygulama parasını veririm bir şekilde diye düşünürken sinir oldum bunu duyunca.....6 ay diye biliyordum geçerliliğini tüp bebek raporunun....?????????
canım ikinci deneme için rapor nasıl oluyor ne istiyorlar???? ben çok şaşırdım canım sıkıldı doğrusu...birde bu raporu alınca özelde tedavi uygulatabilirmiyiz acaba
canım tüp bebek kararı çabuk çıkıyor aslında sizden rahim filmi istemedilermi tüplerinizin durumu için onu anlamadım neden bu kadar oyalıyorlar yok tüpe bakılacak yok rahime bakılacak diye kafam karıştı..sadece tüp bebek bölümü çok yoğun ben en fazla 8 10 kişi falan olur diyordum ama aman allahım ne kadar bu konuda müzdarip arkadaşlarımız varmış(( allah isteyenlerin yardımcısı olsun vallahi..ben ilk denemi ege de yaptırdım raporlu olarak ama negatif ti. ikinciyi özelde yaptıracağım.hem dediğin gibi tam gün yasası yüzünden prof ların hiç biri ege üniversitesinde durmuyor daha doğrusu çalışamıyor.bir tek rafael bey var ama onun da mizacı öyle kaldırılacak gibi değil yani çok ters kime sorsam aynı şeyi söylüyor ama dr luğu konusunda yorum yapmak haddim değil iyi olduğunu söylüyorlar zaten.zaten tek embriyo olayı çok canımı sıkıyordu ve ilk tedaviye çok isteyerek başlamadığımı düşünüyorum yani aman hemen başlasın da nasıl olursa olsun diyerek giriştim ama acele etmişim.bu durumlarda sakin olmak lazım.biz şimdi biraz maddi olarak kendimizi toparlayıp artık özele gidip 2 embriyo ile şansımızı denemek istiyoruz.hayırlısı olsun hepiniz içinde.öpüyorum...
Bende iki denememi de ege üniversitesinde yaptım malesef olmadı. üçüncüyü farklı yerde denemek istiyorum. Fatih beyle ilgiline duyduın canım paylaşabilirmisin? Benim birde sormak istediğim özelde birden fazla embriyo transferi oluyormu yani yasa sadece devlettemi geçerli? En kısa zamanda bebişlerimize ulaşmak üzere herkes dualarımda