- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #1.861
hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.transferden sonra kaçıncı gün öğrendiniz sonucu.birde süreç nasıl geçti yazabilirmisiniz..benimde 2-3 güne toplanacak yumurtalar
amin inşallahh... dilerim sende mucizene kavuşursun...
yumurta toplamada anestezi istemedim rahim filmi çektirirken ki kadar acı hissedersin...yumurta toplandıktan sonra verdikleri ilaçlar yüzünden 4 saat kadar hastaneden çıkamıyorsun.kendini çok iyi hissetsen de sersemlik oluyor.7 yumurtam toplandı 7si de döllendi. hergün arayıp embiriyoların gelişimiyle ilgili bilgi verdiler 3. günü de transfer için gelmemi istediler.transfere girerken idrara sıkışık gelin dediler bende baya bir sıkışık girince anca yarım saat yatabildim sonra kalktım,2 saat sonunda hastaneden çıkarttılar.eşim ve bende yemeğe gittik hastanede yattığım o 2 saat dışında hiç yatmadım.eve geldim ailem geldi herşey normalmiş gibi sadece ağır hareketlerle o günü tamamladım.
ondan sonrası 6 saatte bir verilen progesteron dışında inan bana transfer olduğumu unuttum desem yeri var. gezdim tozdum,alışverişimi yaptım,temizliğimi yaptım merdivenden zıplaya zıplaya indim tabi tüm bunların üstüne ben hiç dikkat etmedim kesin olmayacak diye tüm umudumu yitirdim. 14 gün sonunda transferi yapan doktor odasına çağırıp sonucu açıkladı. ben odaya girer girmez hocam rahat olun ben olmadığını biliyorum dedim çünkü herkes gibi kendimi sakınmadım fazla rahat davrandım dışarda bekleyenlerin çoğunun yattığını duyunca benim olmadığını biliyorum dedim hocada tam tersi olmuş diyince şok oldum.
hiç umutlanmadım dondurulmuşlarla yola devam edeceğimi kabul ederek 14 günü geçirdim ve sonuç Allahımına çok şükür olumlu oldu.
dilerim seninde olumlu haberini alırız.toplama sonrası 3. günü ararlar 14 gün sonra teste çağırırlar inşallah sende güzel haberi verirsin.benimle aynı gün transfer olan arkadaşların hepsi 14 günü yatarak geçirmişler maalesef onların olmadı.kafaya takma olmazsa ucunda ölüm yok yola devam diye düşün sakın umutlanma ne kadar rahat olursan ihtimal o kadar yükselecek göreceksin.