Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

20.nde adet olcam 18 gibi aramayı düşünüyorum birde rahim filmimi hazırlayımmı çektireyimmi tekrar karasız kaldım.bizim ki sebepsiz infertilite.

benim dna m da bozukluk var ben 47xxx mozikliyim..

siz bilirsiniz , ben sonradan aa şu da yok mesela 2 ay sonraya gelin demesinler diye çektirdim(tüplerimin açık olduğunu bile bile hemdeee)..herşeyimi tam yaptırdım dosyamda .

ben doğal yolla hamile kalabiliyorum ancak dna mdaki bozuklukktan dolayı bebeklerim düşüyor.. bu nedenle pgtli tüp bebk yaptıracağım..

merhabalar.. benim sağ ve sol yumurtalıklarımda çikolata kistlerim var boyutlarıda hızla artmakta.
doktorum ege üniversitesinde laparoskopi olmam için yönlendirdi. benim gibi ege üni. ameliyat olan ve ardından aşılama ve tüp bebek tedavisi geçiren oldumu? var ise işlemler hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz? laparoskopi için ekstra ücret alınıyor mu ameliyata hocalar giriyormu? tüp bebek tedavisinin güncel fiyatları nelerdir bileniniz varsa çok çok teşekkür ediyorum şimdiden

sonunda eşim tese oldu ve sonuç sperm bulundu donduruldu şimdi sıra bende tüp bebek işlemleri nasıl sürüyor. benim rapor çıkarmam için ekim ayında adet oldugumda gitmem gerekiyor 1 ay önce eylül ayında adet oldugunda gel yumurtalıklarını inceleyelim dediler. neler yapılıyor bilen varsa paylasabilirmi ege üniversitesi şuana kadar benim için çok güzel ve rahat inşallah böyle devam eder.Brde benden hiç Rahim filmi istemedi yaptırmam gerekirmiydi :/

merhaba 3 yıllık evlıyız son bır yıldır cocuk ıstedık olmadı eşimin sabırsızlığı nedenıyle direk symrna tüp bebeğe gittik. ben de fsh 14,36 çıktı süt hormonu 42 cıktı . eşimin sperm degerlerı normal sadece hareketlılık 0 cıktı. Funda hanım aşılama dedı bız aşılama ıstemedık direk tüb bebek ıstedık. Ben bu kadar kötü şeyler cıkacagını dusunmemıstım. Drun yanında ağlama krizine girdim ve drun ne dedıgını bıle hatırlamıyorum sonradan eşim anlattı. fsh yumurta rezerveının azaldıgının göstergesıymış. hemen gebe kalmalısın demiş.sol tarafı tam göremediği için hsg cekıldı. Tupler acık cıktı sadece sol yumurtalık bıraz yukardaymış ve de rahım ıcınde 1,5 cmlık polıp cıktı. hıstereskopıyle alındı ve rahım tup bebege hazırlandı. bayramdan sonra tüp bebek tedavısı başlayacak. moralimi yuksek tutuyorum drum funda hanımdan ve hemşiremden cok memnunum bız de fsh yukseklıgıyle hamıle kalanlar cok dedı ama arastırmalarıma gore fsh yukseklıgı basasrıyı azaltıyormuş hayıt tohumu ıcmekten mıdem berbat oldu. sureklı bal polen arı sutu ıcmekten bıktım. En sevmedıgım seyler. Ama kuzucugum gelsın de herseye razıyım. aranızda fshsı yuksek olup symrnada basarı yakalayan var mı?

benim dna m da bozukluk var ben 47xxx mozikliyim..

siz bilirsiniz , ben sonradan aa şu da yok mesela 2 ay sonraya gelin demesinler diye çektirdim(tüplerimin açık olduğunu bile bile hemdeee)..herşeyimi tam yaptırdım dosyamda .

ben doğal yolla hamile kalabiliyorum ancak dna mdaki bozuklukktan dolayı bebeklerim düşüyor.. bu nedenle pgtli tüp bebk yaptıracağım..

merhabalar..buğün aradaım ege üniversitesini doktorun tatilde olduğunu konseyden dosyanın çıkmadını sölediler..onlar arıyacakmış beni ne kadar beklicem daha :((

merhaba hanımlar bende hazıranda dosya actırdım tum tahlıllerım temız cıkmıstı esımın spermıde daha once 3 asılamam oldu ama olmadı benden daha sonra smer testı ıstedıler oda temız cıktı daha sonra amh testıde ıstedıler testım normal degerler aralıgından dusuk cıktı 0.3 bu durumda tup bebek yapabılırlermı bılmıyorum fsh degerım bulundugum yerde olcurttugum cok ıyı yumurtlaman var dedıler bende buna sasırdım neden amh mım dusuk cıksın bu durumda tup bebek yaptıranlar var mı bana yazsın tesekkur ederım

slm arkadaşlar bende eylül ayında tüp b. düşünüyorum ege üvt tepecik dogum evi arasında kararsız kaldım tepecikde 2 başarısız aşılamam var ama dr ahmet bey çok memnudum birde ege ünvt anestisiz yumurta topluyolarmış ve çok acılıymış diye ukudum yeni yaptıranlan yardım edermisinir raporla ilaçlarla birlikte nekadar ödeme yaptınız tel.2.000tl dediler

eylülde düşünüyorsanız şayet hemen randevu alın geç bile kalmışınız,ben mayısta aldım telden temmuza verdiler 1 temmuzda gittik 20 gün içinde arıyacaklarını söyledir aramadılar;ben aradım konseyden dosyanın çıkmadını söylediler birde doktor tatildeymiş.yazın zannımca biraz sallıyorlar gibime geldi.ücrete gelince bana yüz yüze 2000 ila 2500 arası dediler...bir hastayla konuştuğumda 3000 TL geçtiğini söyledi.Eğer dondurulacaksa embiriyolar sene başına 200 TL alıyorlarmış birde yumurtalar toplanırken anestesi parası alınıyormuş 200 TL.hastanede ben böle biliyorum.başka bir bilgisi olan arkadaşlar varsa aydınlatabilir mi? acaba herkese iyi akşamlar...

slm arkadaşlar bende eylül ayında tüp b. düşünüyorum ege üvt tepecik dogum evi arasında kararsız kaldım tepecikde 2 başarısız aşılamam var ama dr ahmet bey çok memnudum birde ege ünvt anestisiz yumurta topluyolarmış ve çok acılıymış diye ukudum yeni yaptıranlan yardım edermisinir raporla ilaçlarla birlikte nekadar ödeme yaptınız tel.2.000tl dediler

slm arkadaşlar bende yaklaşık 2 ayönce simirnada başarısız bir tüp bebek denemesi geçirdim hala toparlamaya çalışıyorum , ama artık simirnada düşünmüyorom bende tepecikle ege ünüveritesi arasında gidip geliyorum bende yumurta toplanırken anestezi yapılmadığını duydum ege ünüversitesinde oyüzden bu iki merkez arasında gidip geliorum arakdaşlar hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz bu konuda yardımı olursanız sevinirim...

slm arkadaşlar bende yaklaşık 2 ayönce simirnada başarısız bir tüp bebek denemesi geçirdim hala toparlamaya çalışıyorum , ama artık simirnada düşünmüyorom bende tepecikle ege ünüveritesi arasında gidip geliyorum bende yumurta toplanırken anestezi yapılmadığını duydum ege ünüversitesinde oyüzden bu iki merkez arasında gidip geliorum arakdaşlar hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz bu konuda yardımı olursanız sevinirim...

kızlar beni daha arayan soran yok egeden.1 temmuzda dosyamı açtırdım :((

mrb arkadaşlar bende egeden randevu aldım 1 ekim randevu günüm gelirken yanımda getirmemi istediklerini söylediler
-vukuatlı nufüs kayıt örneği
-ssk hizmet dökümü
-1 er adet fotoğraf
-daha önce yapılan tetkikler
-3 günlük cinsel perhiz yapacakmış eşim bide.

ama bunlar haricinde neler götürmem gerekli çok eksiğim olmasın gitmeden önce
şimididen çok teşekkürler herkese...

mrb arkadaşlar bende egeden randevu aldım 1 ekim randevu günüm gelirken yanımda getirmemi istediklerini söylediler
-vukuatlı nufüs kayıt örneği
-ssk hizmet dökümü
-1 er adet fotoğraf
-daha önce yapılan tetkikler
-3 günlük cinsel perhiz yapacakmış eşim bide.

ama bunlar haricinde neler götürmem gerekli çok eksiğim olmasın gitmeden önce
şimididen çok teşekkürler herkese...

bendende bunları istediler.ama önemli olan aramaları beni halaaa arayan yok.konseye gircek dosyan ondan sonra ne diyecekler bilmiyorum.şimdi bunlar kafi..eşinin fotorafını unutma...Allah yardımcımız olsun :( geç arıyolar..

bendende bunları istediler.ama önemli olan aramaları beni halaaa arayan yok.konseye gircek dosyan ondan sonra ne diyecekler bilmiyorum.şimdi bunlar kafi..eşinin fotorafını unutma...Allah yardımcımız olsun :( geç arıyolar..

anladım csnım inş bi an önce ararlar seni.
evraklarını ne zaman teslim etmiştin peki sonrasında arayıp hiç sormadın mı?

evraklarımı 1 temmuzda teslim ettim.aradım 1 ay sonra ama konseyden çıkmadı daha dosyan dediler..birde dok.tatildeymiş.p.tesi tekrar arıcam.

evraklarımı 1 temmuzda teslim ettim.aradım 1 ay sonra ama konseyden çıkmadı daha dosyan dediler..birde dok.tatildeymiş.p.tesi tekrar arıcam.

seninkide tam piyango gibi doktorun tatilde falan olması inş tez zamanda haber alırsın.
bu arada hastane ne kadar ücret alıyor biliyor musun ben 1000 tl gibi biliyorum ama ?????

Ne bitmez izinleri varmış ben de bekliyorum. Devlet memuruyum Sökeden gelip gidiyorum. Ben 28 kasımda en alt kattan başladım poliklinikten, sonra infertilite bölümünde tetkiklerim başladı en son rahim filmi çekildi laproskopi dediler (Eşimde sorun yok ona da baktılar tabiiki) 15 mayıs laproskopi oldum. Sonrasında tüpler kapalı tüp bebek öneriyoruz dediler. ben Laproskopi sonrası hastaneden çıkmadan randevumu aldım. 28 Haziranda tüp bebek bölümüne müracaat ettik. 100 tl evraklar vs.. Sonra beklemeye başladık konseyi.. Neyse dayanamadım aradım 2 hafta önce. Adet olunca ilk günü ara dediler. bugün oldum aradım doktorumuz rahim filmi istiyor dediler. rahim filmim çekilmişti dedim getir dediler uçtum gittim koydu hemşire hanım dosyaya tamam bu kadar biz sizi ararız dedi. Ben bu biz sizi ararız ifadesini duymaktan fena oluyorum artık......... bekliyoruz bakalım arayacaklarmış.

Ne bitmez izinleri varmış ben de bekliyorum. Devlet memuruyum Sökeden gelip gidiyorum. Ben 28 kasımda en alt kattan başladım poliklinikten, sonra infertilite bölümünde tetkiklerim başladı en son rahim filmi çekildi laproskopi dediler (Eşimde sorun yok ona da baktılar tabiiki) 15 mayıs laproskopi oldum. Sonrasında tüpler kapalı tüp bebek öneriyoruz dediler. ben Laproskopi sonrası hastaneden çıkmadan randevumu aldım. 28 Haziranda tüp bebek bölümüne müracaat ettik. 100 tl evraklar vs.. Sonra beklemeye başladık konseyi.. Neyse dayanamadım aradım 2 hafta önce. Adet olunca ilk günü ara dediler. bugün oldum aradım doktorumuz rahim filmi istiyor dediler. rahim filmim çekilmişti dedim getir dediler uçtum gittim koydu hemşire hanım dosyaya tamam bu kadar biz sizi ararız dedi. Ben bu biz sizi ararız ifadesini duymaktan fena oluyorum artık......... bekliyoruz bakalım arayacaklarmış.

merhabalar..bende ayvalıktan geliyorum.buğünde aradım hemşire daha bakılmadı dosyana dedi :( sinir oldum hergün arıcam.yazın tüp bebek yapmıyoruz demez mi? birde Allahım çıldırcam. umarım sonu hayırlı olur bu kadar beklemeye değer.laroskobi zor mu?oluyor acaba iz kalıyor mu sonrası bendede sanırım yapışıklılk var.rahim filmim 2yıl oldu kesin bir daha isterler...yazabilir misin?

Back
X