Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

teşekkürederim arkadaşım verdiğin bilgiler için.benim eşimde daha önce ameliyat geçirmiş.doktoru ozamnda söylemiş ileride bebek sahibi olmak istediğinde yine biz yardımcı olacağız diye.2 tane spermioğramdan sonra direk tese kararı aldılar.bizden hiç genetik test falan istemediler.hayırlısı bakalım.sonucun olumsuz olması korkutuyor bizi.Allah hepimize yardımcı olsun

birbirimize yardım edeceğiz tabi hiç kötü getirmeyin içinize bizde çok zorlandık ne olacak nasıl olacak hatta eşim sonucu almaya merkeze bile çıkmadı ya yok derlerse diye bu eşlerimiz için daha zor oluyor. Hep yanında oldugun göster ona inşallah sizin ve bu durumda herkesin sonuçları güzel çıkar hepimize birer evlat nasip eder

birbirimize yardım edeceğiz tabi hiç kötü getirmeyin içinize bizde çok zorlandık ne olacak nasıl olacak hatta eşim sonucu almaya merkeze bile çıkmadı ya yok derlerse diye bu eşlerimiz için daha zor oluyor. Hep yanında oldugun göster ona inşallah sizin ve bu durumda herkesin sonuçları güzel çıkar hepimize birer evlat nasip eder

amin canım inşallah.bülent hoca yapacak teseyi.sizinkini kim yapmıştı.ameliyattan hemen sonra sonuç çıkıyomu yoksa daha sonramı alıyoruz.çok soru sordum ama aklımdan geçen sorular o kadar çokki :31:

amin canım inşallah.bülent hoca yapacak teseyi.sizinkini kim yapmıştı.ameliyattan hemen sonra sonuç çıkıyomu yoksa daha sonramı alıyoruz.çok soru sordum ama aklımdan geçen sorular o kadar çokki :31:

prof.bülent semerci ile görüştük bizimde doktorumuz oydu ama ameliyata o girmiyor onun ekibi girdi bizim ameliyat cuma günü oldu sperm sonucunu pazartesi merkezden alacaksınız dediler ordan aldık birde patalojiye sıvı alıyorlar onlarında sonucu 10 gün sonra falan cıkıyor.aklına geldikçe bana sorabilirsin basımızdan geçen birşeyse anlatırım hiç sıkıntı yapmana gerek yok bende öyleydim çünkü bilmediğimiz için soru geliyor aklımıza hep.

prof.bülent semerci ile görüştük bizimde doktorumuz oydu ama ameliyata o girmiyor onun ekibi girdi bizim ameliyat cuma günü oldu sperm sonucunu pazartesi merkezden alacaksınız dediler ordan aldık birde patalojiye sıvı alıyorlar onlarında sonucu 10 gün sonra falan cıkıyor.aklına geldikçe bana sorabilirsin basımızdan geçen birşeyse anlatırım hiç sıkıntı yapmana gerek yok bende öyleydim çünkü bilmediğimiz için soru geliyor aklımıza hep.

ewet sorma birsürü cevapsız soru dolaşıyo kafamızda.ama sayende birkısmı cevap buldu.allah razı olsun sendn.ameliyattan sonra sıkıntısı olmadı dimi eşinin.

evet dediğin gibi ama mecburuz ne derlerse yapmaya bizim için önemli olan meleklerimize kavuşabilmek...
sende orada mı tedavi oluyorsun?

slm arkadaşlar slm burcudalli ben ilkini simirnada yaptırdım arkadaşım ikincisinde çok kararsızım egeyle tepecik arasında gidip geliyorum kuzenim ege ünüversitesinde ikinci denemede hamile kaldı ikizleri var şimdi bir karar versem ekim gibibir daha deniycemde..

ewet sorma birsürü cevapsız soru dolaşıyo kafamızda.ama sayende birkısmı cevap buldu.allah razı olsun sendn.ameliyattan sonra sıkıntısı olmadı dimi eşinin.

benim eşimin canı biraz tatlıdır :) o daha girmeden of puf yapmaya başlamıştı. biz cuma günü 9 gelin dediler ama eşimi ameliyata 16:00 da aldılar çıkması 17:00 oldu o yüzden yattık 1 gün hastanede tek sıkıntı idrara çıkana kadar varikosel ameliyatı gibi onu yaptıysan agrın azalıyor. biz cumartesi çıktık eşim kendi kullandı aracı 2 gün izmirde bir yakınımızda kaldık sonra 3 saat araç kullandı bir agrıda olmadı

Son düzenleme:
slm arkadaşlar slm burcudalli ben ilkini simirnada yaptırdım arkadaşım ikincisinde çok kararsızım egeyle tepecik arasında gidip geliyorum kuzenim ege ünüversitesinde ikinci denemede hamile kaldı ikizleri var şimdi bir karar versem ekim gibibir daha deniycemde..

tepecik maliyet açısından daha düşük ama başarı şansı ne kadar bilemiyorum benim çevremdeki insanlar genelde ege ye gittiler ve çok memnunlardı hatta en son 15 yıldır çocukları olmayan biri vardı ilk denemede hamil kaldı ve geçenlerde bebeğini kucağına aldı aslında bana en büyük umut o oldu desem yalan olmaz bence sen randevunu al arkadaşım çünkü çok sonraya atıyorlar muayene tarihini bende eylül başı giderim diyordum ama ekime kaldı :(

slm kızlar cumartesi günü aradım hastaneyi hasta oldugumu söyledim, tamam sizi birazdan ararız dedıler aramadılar bu arada ögleye kadar çalışıyorlarmış. pazartesi tekrar aradım bana dönmediniz dedim. dosyanız inceleniyor biz sizi arayacagız dediler yine, bugün oldu ne arayan var ne soran hastalıgım bıttı kaçıncı gün tedaviye başlayacaklar bılmıyorum bu konuda bılgısı olan varmı...

benim eşimin canı biraz tatlıdır :) o daha girmeden of puf yapmaya başlamıştı. Biz cuma günü 9 gelin dediler ama eşimi ameliyata 16:00 da aldılar çıkması 17:00 oldu o yüzden yattık 1 gün hastanede tek sıkıntı idrara çıkana kadar varikosel ameliyatı gibi onu yaptıysan agrın azalıyor. Biz cumartesi çıktık eşim kendi kullandı aracı 2 gün izmirde bir yakınımızda kaldık sonra 3 saat araç kullandı bir agrıda olmadı

pisikolojik baskıda oluyodur mutlaka o yüzdende sıkıntı yapmış olabilir.benim eşim çok ağır ameliyatlar geçirdi alıştı artık ama tabi inşallah bunuda kolay atlatır.

slm kızlar cumartesi günü aradım hastaneyi hasta oldugumu söyledim, tamam sizi birazdan ararız dedıler aramadılar bu arada ögleye kadar çalışıyorlarmış. pazartesi tekrar aradım bana dönmediniz dedim. dosyanız inceleniyor biz sizi arayacagız dediler yine, bugün oldu ne arayan var ne soran hastalıgım bıttı kaçıncı gün tedaviye başlayacaklar bılmıyorum bu konuda bılgısı olan varmı...

banada adet oldugunda gel demiişlerdi sana aramı dediler bende önümüzdeki hafta adet olacağım şimdiden arasammı ki görüştünmü tekrar varmı bir gelişme :(

banada adet oldugunda gel demiişlerdi sana aramı dediler bende önümüzdeki hafta adet olacağım şimdiden arasammı ki görüştünmü tekrar varmı bir gelişme :(

arkadaşım bugün gittim hastaneye sordum meger dosyama hiç bakılmamış genç oldugum için adetin 21.gününde başlanan bır tedavı şekli uygulayacaklarmış eylülün 13 ü gidecegım tedaviye başlayacaklar. bılseydım hasta oldugum gün giderdim sizde öyle yapın aramakla ugraşmayın kendınız gidin yoksa unutulma ıhtımalı var.

arkadaslar benim adet döngüm 35 gün herşeyim normal acaba bu durumda farklı bir tedavi mi oluyordur bu durumda olan varmı

arkadaşım her ay adet görüyorsan sorun yok bence. bana hemşirenın dedıği şey yaşınız genç vede düzenli adet görüyorsunuz onun için bu tedavi yönü seçilmiş yanı uzun tedavi.senden de aynı durum sözkonusuysa olabılır.

burdaki yorumları okudukça çok ilgili değiller gibi bi hisse kapılıyorum baksanıza herşey için tekrar tekrar aramak gerekiyor offfff yaaaa
:((((((((((((((

merhaba benim eşimde azospermdi 1 yıl önce ögrendik varikosel dediler çift taraflı ameliyat oldu hiç değişme olmadı kan tahlillerinde hormonları çok iyi normal sorun yoktu herşey normaldi klomen kullandı 4 ay yine değişmedi ege üniversitesine gittik orada genetik testi yaptılar kromozomlara baktılar onlardada sorun çıkmadı o zaman üroloji doktoru tese olaacak dedi tıkalılık olabilir dediler var ama çıkısı yok olabilir dediler kesin bişey söylemediler. Ameliyata girdi sperm bulundu donduruldu pataloji sonuçlarında tam olarak belli olacak neden kaynaklandıgı ama sonucu alamadık daha inşallah sizinde ilk seferde bulunur biz çok memnun kaldık su ana kadar egeden böyle de devam eder inşallah ben önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım allahın izini ile...

Selam kızlar, bizimde sonunda tüm tahliller sonuçlandı, Ameliyatta canlı hücreler bulundu ve donduruldu ama 6 ay sonra ilk adetin günüde ara dediler bakalım hayırlısı diyorum artık. Hepimize bu yolda Allahtan hakkımızda hayırlı olanı diliyorum. Bundan sonra ki süreç nasıl olacak bilen var mı ? Gerçi hepimizin içinde bulunduğu duruma göre farklı yönlendiriliyoruz ama yinede gidişat hakkında fikir veriyor burada ki yorumlar.

Selam kızlar, bizimde sonunda tüm tahliller sonuçlandı, Ameliyatta canlı hücreler bulundu ve donduruldu ama 6 ay sonra ilk adetin günüde ara dediler bakalım hayırlısı diyorum artık. Hepimize bu yolda Allahtan hakkımızda hayırlı olanı diliyorum. Bundan sonra ki süreç nasıl olacak bilen var mı ? Gerçi hepimizin içinde bulunduğu duruma göre farklı yönlendiriliyoruz ama yinede gidişat hakkında fikir veriyor burada ki yorumlar.

neden 6 ay sonraya gün verdilerki raporlu mu yaptıracaksınız bizimde bulundu önümüzdeki ay gelme diğer ay gel kontrol edelim rahimini inceleyelim sonraki ay başlayalım dedi ileri atma sebebide tam 5 yıl ekim ayında doluyor 1 ay için rapor hakkını kaybetme dedi seninde öyle bir durumdan mı

hayırlı olsun cnm ne güzel haberle sonuçlanmış.ama neden o kadar uzak bi tarihe atmışlarki.bizimde önümüzdeki hafta tese ameliyatı var inşallah iyi sonuçlanır.sizin problem neydi neden tese yapıldı.hastanede kaldımı sonucu ne zamn aldınız bilgi verebilirmisinz

Back
X