Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

bende dün aradım adet oldugunuzda gelin demiştiniz hafta sonuna denk geldiğinde ne ypayım dedim pazartesi günü arayın dedi bakalım bu hafta sonu olursam pazartesi arayacağım. dün aradım dosyanızı bulup biz size dönelim dedi 20 dk sonra geri aradılar. siz kaç gibi arıyorsunuz ben gündüzleri yogun oldukları için genelde 3 - 4 arası arıyorum insanlar azalmış oluyor o saatte

bende dün aradım adet oldugunuzda gelin demiştiniz hafta sonuna denk geldiğinde ne ypayım dedim pazartesi günü arayın dedi bakalım bu hafta sonu olursam pazartesi arayacağım. dün aradım dosyanızı bulup biz size dönelim dedi 20 dk sonra geri aradılar. siz kaç gibi arıyorsunuz ben gündüzleri yogun oldukları için genelde 3 - 4 arası arıyorum insanlar azalmış oluyor o saatte

onlar her vakit yogun oluyorlar ne zaman istersen o zaman ara..

merhaba hanımlar ben hala adet olamadım stresten :( normalde cumartesi olmam gerekiyordu ama 2 gün geçti hiç belirtimde yok ne yapsam bilemedim

stresten olmuştur.takılma çok aklına getirme bırak boşver hemen olur.bende adet döneminde yaptıracağım tahliller için beklediğimde olmamıştı gecikmişti hatta 15 gün kadar hiç takılma hemen oluyor.

arkadaşlar sizden şuan tamda bu saatte dua bekliyoruz dualarınızı eksik etmeyin eşim ameliyatta inşallah sonuc güzel olur.hepinizden Allah razı olsun

merhaba hanımlar ben hala adet olamadım stresten :( normalde cumartesi olmam gerekiyordu ama 2 gün geçti hiç belirtimde yok ne yapsam bile

Arkadaşım sakin ol sıkıntı içinde oldugun için olmuyordur. şuanda ne istersen tam tersi oluyor, dua et bol bol kendını ancak duayla sıkınleştirebilirsin. Allah yardımcın olsun..

arkadaşlar sizden şuan tamda bu saatte dua bekliyoruz dualarınızı eksik etmeyin eşim ameliyatta inşallah sonuc güzel olur.hepinizden Allah razı olsun

Rabbım gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesın. kısmetınız açık, Allah yardımcınız olsun. birde ''Ya Kayyum'' ismi celilini oku devamlı.
manası, Allahın izniyle her isteği olur.

rabbım gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eylesın. Kısmetınız açık, allah yardımcınız olsun. Birde ''ya kayyum'' ismi celilini oku devamlı.
Manası, allahın izniyle her isteği olur.

allah razı olsun cnm.sonuçlanı canlı hücreler bulundu çok şükür adetimin ilk günü aramamı söylediler.hayırlısı bakalım bizi neler bekliyo.allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu yaşatsın.

benimde gelicek bu ara günüm geçti ama gelemiyor bana hiç bişey de demediler şu yapılacak şu olacak diye adet oldugunda ara dediler sadece siz izmirde mi oturuyorsunuz

benimde gelicek bu ara günüm geçti ama gelemiyor bana hiç bişey de demediler şu yapılacak şu olacak diye adet oldugunda ara dediler sadece siz izmirde mi oturuyorsunuz

ben izin alamadığım için gidemedim sonuç almaya eşim gitti ona öyle söylemişler adetinin ilk günü arasın ona göre bakıcaz demişler filmi varmıydı diye sormuşlar yok deyince film çekilecek demişler öyle işte.çok üstünde durma inan daha kolay ilerliyo.

bugun aradım hastaneyi benim 40.günüm hala adet olamıyorum dedim en yakın kadın dogum uzmanına git durumunu anlat o gerekeni yapar daha sonra sana söylediklerini bize ilet. eğer hamilelik yoksa niye adet olmadıgını ve olman için ilaç veriir dedi bakalım yarın gidicem bende

rahim filmini kimisi ağrılı diyor kimisi kolay diyor bende merak ediyorum açıkçası...

ben izin alamadığım için gidemedim sonuç almaya eşim gitti ona öyle söylemişler adetinin ilk günü arasın ona göre bakıcaz demişler filmi varmıydı diye sormuşlar yok deyince film çekilecek demişler öyle işte.çok üstünde durma inan daha kolay ilerliyo.

selam arkadaşlar benide aradılar nihayet.adet olunca ara dediler dok.vajinal muayene istemş.ama merak ediyorum sürecin nasıl oldunu.rahim filmi isterler mi acaba.2 sene oldu çektireli...isteselerde her şey normalse bir daha ki adetime başlar mı?acaba tüp bebeğe.

selam arkadaşlar benide aradılar nihayet.adet olunca ara dediler dok.vajinal muayene istemş.ama merak ediyorum sürecin nasıl oldunu.rahim filmi isterler mi acaba.2 sene oldu çektireli...isteselerde her şey normalse bir daha ki adetime başlar mı?acaba tüp bebeğe.

bende aradım adetimin ilk günüydü bugün geri döneriz dediler.aradılar gün verdiler sulu ultrason dediler.eğer bu söyledikleri rahim içi film ise adetliyken yapılması gerekmezmi benim adetim verdikleri günde bitiyo olacak.bakalım hayırlısı

slm arkadaşım ben çektikdir ama uyuttular doktorum acı çekmek istemiyorsa uyutalım dedı. Anlamadım yanı ama egede çektıklerınde uyutmuyorlarmış dıye bıliyorum. Ayrıca adetlıyken 2.veya 3. Günüde çekiyorlar.

benimde egede çekilecek ama verdikleri günde adetli olmayacağım acaba farklı bişeymi yapacaklar bilmiyorum hayırlısı artık

Back
X