- Konu Sahibi deniz_deniz_35
- #2.261
teşekkür ederim canım okudum tekrar <3
Haber var mı hastaneden merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım okudum tekrar <3
inşallah karşılaşırız bakalım benim biraz uzun olacak tedavi ocak ayına sarkacak herhalde inşallah 2014 bizim yılımız olur hepimiz güzel haberler alırız :)
slm kızlar bende buğün oldum adet.aradım öğleden sonra döneriz dediler arayan yok![]()
Haber var mı hastaneden merak ettim
hayırlı olsun canım.sen tekrar ara hatırlat ama stres yapma muhakkak arıyolar.bakalım sana ne diyecekler.
kızlar arayan soran yok daha beni((
Tub Bebek Uzun Protokol.flv - YouTube uzun protokol bu mu? arkadaşlar...
aynen canım tamda bu uzun tedavi ara sen bence beni unuttunuz mu diye
5 kere aradım denizaa.kesin dönüş yaparız dedi hemşire plan yapıyor doktor dedi.olmazsa yarın bir daha ararım.birde bu videoda 21.günü ilaçlara başlanıyor takibinde transfer gerçekleşiyor.yani bir daha ki adet beklenmiyor.Ama arkadaşların yorumlarında bir daha ki adetin 3 günü iğnelere başlanacak ve yumurta toplama,transfer o zaman olacak deniyor.kafam karıştı iyice.canım cevaplayabilir misin?
Kızlar aradılar bugün CLYOPROGNOVA diye bi ilaç ismi verdiler.onu kullanacakmışım bitince adet olacak sonrada tedavime başlanacak mış .bu ilacı kullanan var mı?aranızda ne işe yarıyor ki?adet düzensizliği diyor okudum netten ama benim adetlerim zaten düzenli..
kızlar aradılar bugün clyoprognova diye bi ilaç ismi verdiler.onu kullanacakmışım bitince adet olacak sonrada tedavime başlanacak mış .bu ilacı kullanan var mı?aranızda ne işe yarıyor ki?adet düzensizliği diyor okudum netten ama benim adetlerim zaten düzenli..
aaa :)) bana verdikleri ilacı vermişler sanada ben kullanmaya başladım.benimde adet düzensizliğim yok.hemşire bana rahim içi düzenleyici demişti.bakalım nasıl olacak.sen ben deniz hemen hemen aynı zamanlarda hamile olucaz inşallaahhhh
aaa :)) bana verdikleri ilacı vermişler sanada ben kullanmaya başladım.benimde adet düzensizliğim yok.hemşire bana rahim içi düzenleyici demişti.bakalım nasıl olacak.sen ben deniz hemen hemen aynı zamanlarda hamile olucaz inşallaahhhh
amin canım inşallah dediğin gibi olur ben bugun iğnemi bir kaç yere sordurdum bulamadım izmirdeki bir kaç eczaneyi aradım oralarda da yok en son hastaneyi aradım bir numara verdi akhisar eczanesiymiş hastanenin karsında orası ile görüştüm bizde var dedi ama ilk seferinde kendiniz gelip alıcaksınız size dosya açacağız tüm ilaçlarınızı burdan alacaksınız raporunuz cıkıncada hesaplanacak dedi bakalım haftaya ilaç için izmire gideceğim.
inşallah bugün başlıyacam çok kilo aldırıyormuş birde yan etkileri çok okuduğum kadaryla(
bilmiyorum ben 4 tane içtim bu güne kadar bakalım nasıl bir etkisi olacak zaten zayıf değilim umarım kilo yapmaz
slm kızlar nasıl gidiyor iğneler, ilaçlar,bu aralar kimse yok buralarda.ha bu arada bu ilaç acayip baş ağrısı yaptı bende![]()