Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

merhaba canım sana fax çektiler mi galiba benimde senin gibi geçecek sürecim var mı bir gelişme

cevap vermekte geç kaldım fax çektiler Decapeptyl 0.1 mg iğne verdiler 24 kasımda başlıyorum 8 aralığa kadar devam edicem 9 aralıkta kontrole gidicem sonrasında neler olacak hiç bilmiyorum sana ne dediler

allah allah niye uzun protokol diye sormadın mı hiç bi açıklama yapmadılar mı geçenlerde okumuştum ben uzun protokolde bildiğim kadarı ile o iğneleri yapıyorsun sonra yine adet olacaksın adetten sonra başka ilaçlarla yumurta toplaman yapılacak yani bir adet daha olacak arada bunu genelde yumurtalıklarında sorun olanlarda geç yumurtlayanlarda falan kullanılıyormuş sanırım. Hatta adet gecikmesi varsa doğum kontrol ilacıda veriliyormuş iğnenin yanında adetin vaktinde gelsin diye benim tuafıma gitmişti okuduğumda bakalım inşallah hayırlısı olur bize ne diyecekler bakalım aradığımızda.[/QUO

neden uzun protokol olduğunu sormadım 2 yıldır bu aşamaya gelmeyi bekliyorum ve sonuca yaklaştım o yüzden akışına bıraktım artık olsunda uzun kısa farketmez :46: oraya gittiğim zaman öğrenirim artık bakalım hayırlısı

cevap vermekte geç kaldım fax çektiler Decapeptyl 0.1 mg iğne verdiler 24 kasımda başlıyorum 8 aralığa kadar devam edicem 9 aralıkta kontrole gidicem sonrasında neler olacak hiç bilmiyorum sana ne dediler

aynen bana da aynı tedavi canım ben iğneyi Balıkesir de araştırdım bulamadım İzmir de bazı yerlerde bulamadım sadece egenin karsısındaki eczaneden buldum yarın gidip alıcam inşallah sen bulabildin mi bende 29 kasımda başlıyorum 16 aralıkta kontrol sen bir hafta kadar benden önde gidiyorsun :)

aynen bana da aynı tedavi canım ben iğneyi Balıkesir de araştırdım bulamadım İzmir de bazı yerlerde bulamadım sadece egenin karsısındaki eczaneden buldum yarın gidip alıcam inşallah sen bulabildin mi bende 29 kasımda başlıyorum 16 aralıkta kontrol sen bir hafta kadar benden önde gidiyorsun :)

evet canım bende arkadaşımın tanıdığı bir eczacıya getirttim 10 gün oldu dolapta bekliyorlar :) pazar günü başlıyorum allahın izniyle ben kan aldırırken bile koluma bakamıyorum o iğneleri nasıl yapıcam hiç bilmiyorum

merhaba arkadaşlar ege üniversitesinde donör kardeş için yapılan tüp bebeği devlet karşılıyor mu? ne kadar masraf gidiyor?hangi doktoru önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim.geçen yıl acıbadem maslakta 1 denememiz oldu fakat boş gebelikle sonuçlandı aralık ayında tekrar denemek istiyoruz..devlet üniv.karşılıyormuş diye bir duyum aldım.aranızda bilgi verecek olan varsa çokk sevinirim..

evet canım bende arkadaşımın tanıdığı bir eczacıya getirttim 10 gün oldu dolapta bekliyorlar :) pazar günü başlıyorum allahın izniyle ben kan aldırırken bile koluma bakamıyorum o iğneleri nasıl yapıcam hiç bilmiyorum

ilk ilacına başladın nasıl zor oluyor mu atması benimde canım tatlı değildir ama kendim kendime atamam gibi geliyor :) bakalım göreceğiz. bende cuma günü atılmaya başlayacağım

ilk ilacına başladın nasıl zor oluyor mu atması benimde canım tatlı değildir ama kendim kendime atamam gibi geliyor :) bakalım göreceğiz. bende cuma günü atılmaya başlayacağım

başladım canım iğnelere valla gözünü korkutmak istemem ama benim canım çok yandı ilacı bayaa yakıyor ben kendim yapamıyorum hergün hastaneye gidiyoruz

merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır yazmadım ama hep okudum yazdıklarınızı ne güzel tedavilere başlayanlar oldu ama ben hala bekliyorum eşime aralık 17 de randevu vermişlerdi yeniden sprem testine bakacaklarmış ondan sonra dosyam heyete girecekmiş 1 ekimde gitmiştim dosya açılması için hala bekliyorum ne kadar zor beklemek yaaaaaa:41:
umarım tedavide olana arkadaşlarım olumlu sonuçlar alır :)

merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır yazmadım ama hep okudum yazdıklarınızı ne güzel tedavilere başlayanlar oldu ama ben hala bekliyorum eşime aralık 17 de randevu vermişlerdi yeniden sprem testine bakacaklarmış ondan sonra dosyam heyete girecekmiş 1 ekimde gitmiştim dosya açılması için hala bekliyorum ne kadar zor beklemek yaaaaaa:41:

anca canım uzun sürdü falan diye takılma.biz 18 haziranda açtırdık dosyayı daha başlamadı tedvi aralıkta başlayacak.geçiyo zaman bi şekilde :)

evet bu ara çok sessiz kimseden ses yok ben yarın iğnelerime başlıyorum hayırlısı ile inşallah sende gün bekliyorsun sanırım dimi hastane için

burdayız canım ya arada girip okuyorum.ben ilacın bitmesini bekliyorum pazartesi bitecek sonrasında adet olucam bakalım sonrası nasıl devam edecek

evet bu ara çok sessiz kimseden ses yok ben yarın iğnelerime başlıyorum hayırlısı ile inşallah sende gün bekliyorsun sanırım dimi hastane için

Az kaldi burcu benimde 11 aralik az kaldiii azzz dayanalim insallah bida sorun cikarmazlar insallah....

Az kaldi burcu benimde 11 aralik az kaldiii azzz dayanalim insallah bida sorun cikarmazlar insallah....

evet az kaldı canım ama insan hemen oluversin istiyor ama olmuyor inş başka sorun çıkmaz da hemen başlarız tedavilerimize
bu yolda allah herkese kolaylık ihsan eylesin çok zor gerçekten çok zor......

Tedaviydi transferdi derken gecen Cuma Allah yuzumuze guldu hamileyim :) bugunde gebelik kesesini gorduk insaallah 2 hafta sonrada Kalp atislari icin gidicez Allah hepimizin yardimcisi olsun tam 7 senedir ayni mucadeleyi veriyorum sizin gibi umarim hersey yolunda gider...

Tedaviydi transferdi derken gecen Cuma Allah yuzumuze guldu hamileyim :) bugunde gebelik kesesini gorduk insaallah 2 hafta sonrada Kalp atislari icin gidicez Allah hepimizin yardimcisi olsun tam 7 senedir ayni mucadeleyi veriyorum sizin gibi umarim hersey yolunda gider...

çok sevindim canım muradına erdin sonunda darısı tüm isteyenlerinin ve benimde başıma inşallah. Allah hayırlısı ile kucağınada almayı nasip etsin.
sen aramızda kıdemli olduğun için transferden sonra neler yaptın neler yedin yattıp dinlendin mi eskisi gibi normal devam mı ettin bunları bize de anlat belki bizimde içiinden alacağımız şeyler olur :)

tedaviydi transferdi derken gecen cuma allah yuzumuze guldu hamileyim :) bugunde gebelik kesesini gorduk insaallah 2 hafta sonrada kalp atislari icin gidicez allah hepimizin yardimcisi olsun tam 7 senedir ayni mucadeleyi veriyorum sizin gibi umarim hersey yolunda gider...

çok sevindim canım.allah kucağına almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza inşallah

Back
X