Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

Kesinlikle canim hak veriyorum ozeller para tuzagii. Olur olmadik herseyi kitleme pesindeler . Adi ozel iste gecen hsg cekimi yaptiricam saatlerce bekledim yogunmus o yuzden eee ne anladim ben o zaan bu isten. Ege universitesi icime siniyor yaaa olmazsada nasip derim napalim artik.. sen ne durumsasin canim suan sikintiniz ne tam olarak
Ben tekrar rahim filmi çektiricem, eksik tahliller tamamlanacak sonra tedaviye başlanacak.. rahim filmi ve amh yi egede yapmıyorlar.o ikisi dışardan.. sagolsun banada burda arkadaşlar anlattı öyle hallettim tedaviye başlamayı..Allah kolaylık versin hepimize..

Ben tekrar rahim filmi çektiricem, eksik tahliller tamamlanacak sonra tedaviye başlanacak.. rahim filmi ve amh yi egede yapmıyorlar.o ikisi dışardan.. sagolsun banada burda arkadaşlar anlattı öyle hallettim tedaviye başlamayı..Allah kolaylık versin hepimize..
Aynen canım bende burdan duyup hsg ve amh yaptırdım hemen. Eşimde sıkıntı çıktı sayıyı yukseltemedik bir turlu. Eylul 15 gibi gun alıcam.. İnşallah rabbim bizlerede nasip eder ya...

Aynen canım bende burdan duyup hsg ve amh yaptırdım hemen. Eşimde sıkıntı çıktı sayıyı yukseltemedik bir turlu. Eylul 15 gibi gun alıcam.. İnşallah rabbim bizlerede nasip eder ya...
Sayı ne kadar çıkıyor peki bu arada 5milyonun altındaysa direk tüpe başlıyorlar

Hsg ve amh yi nerede yaptırdıniz. Hayırlısı ile inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin..

Hsg ve amh yi nerede yaptırdıniz. Hayırlısı ile inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin..
Gozde hastsnesinde yaptirdim canim 500 + muayene 45 tl amh icinde 140 tl odedim . Yaptirdim kurtuldum valla cok sikinti yapmistim su hsg isini. Calisan degilsen eger baskent universite hastanesi var orasida hsg cekimi yapiyor muayneleyle 260 tl oluyordu sanirim ama bir kac gun git gel yapmak zorunda kaliyorsun ben ilk orayla gorustum randevu saatine yarim saat kala gunun en gec saatine ertelediler doktorun ameliyati cikmis o yuzden ole oluncada mecbur gozde hastsne gecis yaptim

Gozde hastsnesinde yaptirdim canim 500 + muayene 45 tl amh icinde 140 tl odedim . Yaptirdim kurtuldum valla cok sikinti yapmistim su hsg isini. Calisan degilsen eger baskent universite hastanesi var orasida hsg cekimi yapiyor muayneleyle 260 tl oluyordu sanirim ama bir kac gun git gel yapmak zorunda kaliyorsun ben ilk orayla gorustum randevu saatine yarim saat kala gunun en gec saatine ertelediler doktorun ameliyati cikmis o yuzden ole oluncada mecbur gozde hastsne gecis yaptim

Tamam bu bakayım ama ben İzmir dışındayım,buralarda halledemezsem bakarım bı.. ben daha önce çekildim hsg ama anestezi liydi,şimdide öyle yaparım heralde..teşekkürler.

Tamam bu bakayım ama ben İzmir dışındayım,buralarda halledemezsem bakarım bı.. ben daha önce çekildim hsg ama anestezi liydi,şimdide öyle yaparım heralde..teşekkürler.
Evet canım benimde anesteziliydi . Doktor dayanamazsın anestezi olmadan dedi. Ama var burda arkadaşlardanda yaptıran adet sancısı gibiydi diyorlar herkezin acı eşiği farklı tabiki. Hadi bakalım hayırlısı olsun canım hayırlsıyla gelir inşallah bebişlerimiz.

Aaa öylemii çok sağol canımmm iyi bari zaten zorla gönderiyorum eşimi bakıyolarsa hiç göndermiyim. Sen şuan tedavi sürecindemisin canım .
Muayene günü hem sen hem eşin muayene oluyor 3 gün perhizli gidecek ama unutmayın..ben Mayıs'ta dosyamı açtırdım haziranda film istediler çekildim şuan da adet Olmayı bekliyorum baya geçti pcos Olduğum için geç oluyorum :( birde henüz kurula girmedi filmden sonra geçen hafta Aradım daha bakmadık dedi bende adette arıcam tahminim aşılama olacak gibi Hayırlısı inşallah

Muayene günü hem sen hem eşin muayene oluyor 3 gün perhizli gidecek ama unutmayın..ben Mayıs'ta dosyamı açtırdım haziranda film istediler çekildim şuan da adet Olmayı bekliyorum baya geçti pcos Olduğum için geç oluyorum :KK43: birde henüz kurula girmedi filmden sonra geçen hafta Aradım daha bakmadık dedi bende adette arıcam tahminim aşılama olacak gibi Hayırlısı inşallah
Anladım canım olsun sonu hayırlısıyla mutlu haberi versinde beklemeye alıştık zaten . Bendede hafif pco var canım adetlerim 30-35 gün arası eşimde işte sayı düşük kürler ilaçlar çok az yükseldi ama doğal gebelik oluşmadı 15 aydır.

Muayene günü hem sen hem eşin muayene oluyor 3 gün perhizli gidecek ama unutmayın..ben Mayıs'ta dosyamı açtırdım haziranda film istediler çekildim şuan da adet Olmayı bekliyorum baya geçti pcos Olduğum için geç oluyorum :KK43: birde henüz kurula girmedi filmden sonra geçen hafta Aradım daha bakmadık dedi bende adette arıcam tahminim aşılama olacak gibi Hayırlısı inşallah
geç olsun güç olmasın sonu güzel olsun. Benim ilk egeye başvurduğumda işlerim hep tıkır tıkır gitti. Ama sonra adet oluyorum arıyorum dosyama bakıp dönüyolar her ay bir şey çıktı. Bir ay sulu ultrason bir ay başka bir ay başka bir şey ki ben evet tedaviye başlıyoruz diye arıyorum bir şey çıkıyo. Ne hayal kırıklıklıkları ne göz yaşları ama 4-5 aydan sonra nihayet tedaviye başladık. Ve ilk denemede pozitifi gördüm çok şükür daha haziran ayında ordaydım:))) o yüzden ne istiyolarsa ona göre hareket edin umudunuzu kaybetmeyin

geç olsun güç olmasın sonu güzel olsun. Benim ilk egeye başvurduğumda işlerim hep tıkır tıkır gitti. Ama sonra adet oluyorum arıyorum dosyama bakıp dönüyolar her ay bir şey çıktı. Bir ay sulu ultrason bir ay başka bir ay başka bir şey ki ben evet tedaviye başlıyoruz diye arıyorum bir şey çıkıyo. Ne hayal kırıklıklıkları ne göz yaşları ama 4-5 aydan sonra nihayet tedaviye başladık. Ve ilk denemede pozitifi gördüm çok şükür daha haziran ayında ordaydım:))) o yüzden ne istiyolarsa ona göre hareket edin umudunuzu kaybetmeyin
Ahh canimm boyle guzel haberleri duyup baslamak dahada bi motive ediyor. Ben herseye hazirladim kendimi hastane koridorlarinda agac olucam kesin git geller yapicam calistigim icin işin sadece devamli git gel yapma kismi beni strese sokuyor yoksa hergun deseler giderim napalim artik. Ahhh rabbim bizede nasip eder insallah senin gibi insanlara pozitif haberle motive etcegimiz gunleri . Ne kadarlik hamilesin suan

Anladım canım olsun sonu hayırlısıyla mutlu haberi versinde beklemeye alıştık zaten . Bendede hafif pco var canım adetlerim 30-35 gün arası eşimde işte sayı düşük kürler ilaçlar çok az yükseldi ama doğal gebelik oluşmadı 15 aydır.
Aynen bende Hayırlısı diyorum.herşey nasip Rabbim Hastaneyi vesile kılıyor Bende 2 yıllık Evliyim ilk bi kaç ay istemedim sonra düzenli olan adet Değişti falan pcos varmış bende klomen falanda kullandım ama olmadı en hayırlı zamanda olsun inşallah

Ben Ege'nin bana vesile olacağını düşünüyorum bi kaç tane hastane gezdim özellerde hep farklı Şeyler çıkarıyorlar en son artık ne olacaksa başlayayım dedim smyrna gittim bende pco vardı eşim muayene olacaktı hastaneye gideceğim gün bi rahatsızlandı tam 10 gün yataktan kalkamadı hemen aşılamaya başlayacaktı doktor olmadı dedim vardır bunda da bir hayır bir arkadaşla tanıştım o söyledi böyle diye ve herşey düzenli gitti işte geçen ay filmden sonra tekrar adet oldhm ve bir haftadır günüm geçti olamıyorum Hayırlısı Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasın..seninde Bebeğin Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah..bu arada aşılama mı oldu rahatsızlığın neydi birde doktorun kimdi ☺️çok sor sordum ama ☺️

Merhaba bende bugün aradım Ege hanımdan randevu aldım.23 Eylül'e verdiler.benim rahim filmim var.hemen tedavi başlıyor mu yoksa bekliyormuyuz işten ayrılmayı düşünüyorum eğer bekleniyorsa daha sonra ayrılmayı düşünüyorum.bilgi verirmisiniz...

Kızlar cumartesi de açık oluyor mu merkez tedaviye başlayacağım da pazartesi 4. Günü olabilir başlarlar mı bi sonraki regli dönemine mi kalır bilginiz var mı ?

Aynen bende Hayırlısı diyorum.herşey nasip Rabbim Hastaneyi vesile kılıyor Bende 2 yıllık Evliyim ilk bi kaç ay istemedim sonra düzenli olan adet Değişti falan pcos varmış bende klomen falanda kullandım ama olmadı en hayırlı zamanda olsun inşallah
Canım senin durumunda olup doğla yolla çocuk sahibi olan çok insan var ama insan dayanamıyor işte içi içini yiyor. Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah rabbim ege üniversitesinden hayırlı sonuç almanızı nasip eder.

arkadaşım ben de katılıyorum diğer arkadaşa. Bende uzun süredir gebelik içşn uğraşıyorum ama öyle çok hastane tecrübem yok. Ben ara ara gidip bırakıyordum. Fakat egede çok memnun kaldım. Üstelik hekim seçmedim her gittiğimde başka biri denk geldi raporlu sıradan bir hastaydım. Evet çok yoğun ama çok şükür inandım ve hep rast gitti işim. Doktorlar pek bilgilendirmiyor hani durum şu bu falan diye ama eminim onlar arka planda her hastayı ayrı ayrı değerlendiriyor. Ben inandım gücendim sorgulamadım, istediklerini yaptım. Çok şükür ilk denemede pozitifi gördüm. Allah isteen herkese nasip etsin. Evet süper lüks bir bina falan değil özellere bu anlamda benzemez ama alınan paralara bakınca farklı hiç bir şey yaptıklarını sanmıyorum

Kızlar cumartesi de açık oluyor mu merkez tedaviye başlayacağım da pazartesi 4. Günü olabilir başlarlar mı bi sonraki regli dönemine mi kalır bilginiz var mı ?

Back
X