Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

darısı sizlere inşallah Rabbim kimseye aratmasın normalde hemen koşup gitmem lazım ama hala yerimde duruyorum sanırım inanamıyorum hala.hep film çekilmeyi istedim bi engel hep çıktı sanırım nasip bu zamanaymış..
bu ay tedaviye başlayacaktım rahim filmi çekildim geçen ay mucize gibi inşallah kandada çıkar çok sagol canım..bişi sorucam alttan muayene ederler mi gittiğimde bazıları muayene yapılmaz diyorda bir zararı var mı?senin nasıl gidiyor hamilelik
canım öncelikle hayrılı olsun rabbim kucağnda göstersin muayene olmaya gidersen alttan etcem dese bile olma derim ben ben 4 yıllık evliyim 10 aylık evliyken hamile kaldım alttan muayene oldum akşamına kanamam aşladı düştü ve olmadı bidaaha gebelik tmm nasip değil belki ama tecrübem bu yönde acele etme kan testi ile ilerle zaten zamanı gelince göbekten görünüyor

Canım benim çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Hsg çekilmiştim bu kış. Acaba tekrar isterler mi ? Anh değerini mutlaka istiyorlar mi? O zaman ben de sizin dediğiniz yere gideyim? Bir de şunu merak ediyorum şimdi ben 2 kere aşılama yaptırmadan direk tüp bebek istesem çok mu maliyetli oluyor egede? Yani o zaman dosya açılması kurula gitmesi fln bi önemi kalmıyor nü?
Amh mutlaka istiyorlar,hsg De kabul edilir bence..inan aşılama olmadan tüp bebek olur mu hiç detaylıca bilmiyorum ama dosya şartlarına uyarsa yapılır bence

canım öncelikle hayrılı olsun rabbim kucağnda göstersin muayene olmaya gidersen alttan etcem dese bile olma derim ben ben 4 yıllık evliyim 10 aylık evliyken hamile kaldım alttan muayene oldum akşamına kanamam aşladı düştü ve olmadı bidaaha gebelik tmm nasip değil belki ama tecrübem bu yönde acele etme kan testi ile ilerle zaten zamanı gelince göbekten görünüyor
Bende bi kaç kişiden alttan muayene riskli diye duymuştum çok sagol canım..

darısı sizlere inşallah Rabbim kimseye aratmasın normalde hemen koşup gitmem lazım ama hala yerimde duruyorum sanırım inanamıyorum hala.hep film çekilmeyi istedim bi engel hep çıktı sanırım nasip bu zamanaymış..
Canım bişey soruncam yumurta toplamayı genel anestezi olarak mı yapıyorlar?

Bende bi kaç kişiden alttan muayene riskli diye duymuştum çok sagol canım..
internete bakarsan daha sağlıklı yazıyo biçok arkadaşım da hep alttan muyane ederek doğurdu ama riske atmaya acaba demeye vicdan azabına gerek yok her bünye farklı canım rica ederim

Kızlar adetim 12 gün geçti pcos Olduğum için hep düzensizdir karnımda ara ara Ağrı giriyor sadece bugün test Yaptım teste göre hamileyim :) inanamıyorum Bir türlü dua edin bana
Canım ya tebrik ederim hayal ettiğim durumu yaşıyorsunnn şuannn Allah bizlerede tez zamanda nasıl hayırlıysa öyle nasip eder inşallah. Bebeğine sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim..

Kızlar merhaba gün almak içni aradım bugün ege üni. 390 36 28 no.lu numarayı 390 36 60 ı arayın diyorlar orayı arıyorum 36 28 i arayın diyolar bu seferde salak ettiler resmen:) ulaşan arkadaşlar hangi no.dan nasıl ulaştı yardım lütfen:(

Kızlar merhaba gün almak içni aradım bugün ege üni. 390 36 28 no.lu numarayı 390 36 60 ı arayın diyorlar orayı arıyorum 36 28 i arayın diyolar bu seferde salak ettiler resmen:) ulaşan arkadaşlar hangi no.dan nasıl ulaştı yardım lütfen:KK43:
0232 390 36 58 aramıştım canım

kızlar benim amh 0.54 çıkmış düşük sanırım internetten baktığım kadarıyla :KK43:

Canım merhabalar yaşın kaç acaba ? Yani amh değeri 1 in altında olmamalı diyorlar ama olunca gebelik oluşmaz diye bir kuralda yok yani tek kıstas o değil gebelikte biliyorsun asla takılma bu duruma.

Canım merhabalar yaşın kaç acaba ? Yani amh değeri 1 in altında olmamalı diyorlar ama olunca gebelik oluşmaz diye bir kuralda yok yani tek kıstas o değil gebelikte biliyorsun asla takılma bu duruma.
31 YAŞINDAYIM CANIM BİLMİYORUM BAKALIM NE DİYECEKLER ŞU SİSTEMİK HASTALIĞI YOKTUR KAĞIDINI İMZALATAMADIM ONU DA HALLEDEYİM VERCEM EVRAKLARIMI HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZ İÇİN

31 YAŞINDAYIM CANIM BİLMİYORUM BAKALIM NE DİYECEKLER ŞU SİSTEMİK HASTALIĞI YOKTUR KAĞIDINI İMZALATAMADIM ONU DA HALLEDEYİM VERCEM EVRAKLARIMI HAYIRLISI OLSUN HEPİMİZ İÇİN

Amin canım aminnn inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız inşallah. Onu dahiliyeden halllediyolarmış dimi bazı sağlık ocaklarıda hallediyormuş . Evraklardan sonrası çorap söküğü gibi gelir inşallahh.

Amin canım aminnn inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız inşallah. Onu dahiliyeden halllediyolarmış dimi bazı sağlık ocaklarıda hallediyormuş . Evraklardan sonrası çorap söküğü gibi gelir inşallahh.
evet canım ya sağlık ocağı imzaLamadı dahiliyede de sıra bulamadım p.tesi erkenden gitcem yine allah rast getirsin hepimizn işlerini

Arkadaşlar dahiliyeden alınacak kağıt nedir? Egeden mi veriyorlar gidin bunu dahiliye doktoruna götürün diye? Şu yüzden soruyorum. Ben öteki ay gideceğim egeye. Randevu aldım. Gitmeden o istedikleri şeyi memleketimden halletmek istiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaşlar dahiliyeden alınacak kağıt nedir? Egeden mi veriyorlar gidin bunu dahiliye doktoruna götürün diye? Şu yüzden soruyorum. Ben öteki ay gideceğim egeye. Randevu aldım. Gitmeden o istedikleri şeyi memleketimden halletmek istiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Canım hazır bir evrak egeden veriyorlar sen o kağıtla aile hekimine gidiyorsun imzalarsa yeterli ki benim ki imzalamadı ben dahiliyeye gittim.bir kaç kan tahlili neticesinde imzaladılar kağıdı.

kızlar selam eksik evrakları tamamladım ben teslim etmek için yine sabah mı gitmeliyim herhangi bi zamanda giidp sıra beklemeden veriliyor mu

Back
X