Tüp Bebek Merkezleri Ege üniversitesinde tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar

A Adelle merabalar gittinmi ege ünv. nasl ddoktor

Evet gittik ama bir gün önceden eşimi aramış lar ege hanım olmicak seminer mi ne varmış eşim de biz 3 aydır bekliyoruz en azından gelip testleri falan yapalım öyle gittik. Dosya açıldı dr olmadığı için muayene olmadım sarilık testi falan istediler kan verdim sadece 12 Mart da tekrar gidicem muayene olmaya. Eşim sperm örneği verdi ondan da sarılık falan kan testi ve ultrason istediler ama kan testi yapamadı orda dışarda yaptırcak mecbur spermiogram testi yaptığı için yeni test yapamıyormuşuz 10 gün dolması gerekiyormuş zaten dr spermiogram testini tekrarlıcak demek ki 2 kere yapıyorlar.

Evet gittik ama bir gün önceden eşimi aramış lar ege hanım olmicak seminer mi ne varmış eşim de biz 3 aydır bekliyoruz en azından gelip testleri falan yapalım öyle gittik. Dosya açıldı dr olmadığı için muayene olmadım sarilık testi falan istediler kan verdim sadece 12 Mart da tekrar gidicem muayene olmaya. Eşim sperm örneği verdi ondan da sarılık falan kan testi ve ultrason istediler ama kan testi yapamadı orda dışarda yaptırcak mecbur spermiogram testi yaptığı için yeni test yapamıyormuşuz 10 gün dolması gerekiyormuş zaten dr spermiogram testini tekrarlıcak demek ki 2 kere yapıyorlar.
ultrason ne için miş.

bizimde 38 milyon. ama hareket çok düşük. inş hemen aşılama demez. direkt tüpe geçeriz. sizin ilk tedavinizmi

Evet ilk defa olucak. 9 milyonla bile aşılama olduğunu duydum ama tabi hastadan hastaya değişiyordur inşallah hayırlısı olsun. Bizde hiç hareketli yok ama egede yapılan spermiogram da hareketli de vardı anlamadım. Test de yaptığın yere göre değişiyor. Bakalım ne olcak Hoppa

Evet ilk defa olucak. 9 milyonla bile aşılama olduğunu duydum ama tabi hastadan hastaya değişiyordur inşallah hayırlısı olsun. Bizde hiç hareketli yok ama egede yapılan spermiogram da hareketli de vardı anlamadım. Test de yaptığın yere göre değişiyor. Bakalım ne olcak Hoppa
çalışıomusunuz bi yerde. tedavi süreci uzun gel gitli oluyorms

strese girmezsin iş için daha güzl,olr senın için. beni heyecan bastı ilk tedavim

1.5 yıllık evliyim izmire geldim başka şehirden iş falan bakmadım hemen çocuğum olcak sandım. Ama öyle olmadı başlarda üzüldüm ağladım. Sonra toparladım en azından dr lar sizin çocuğunuz asla olmaz demedi ve bi umudumuz var. Evet biraz zor meşakatli ama umudumuz muradımıza ermek. Rahat olun siz ne yaparsanız yapın hayatında kendi planları var belki de bu şekilde çocuk sahibi olmak bizim için en hayırlı olandır. Belki güç geç ama herşey güzel olucak inan :)

hanımlar pazaartesi ege hanıma ücretlı gidicrm. sperm dna hasar testi. smear testi. amh. hormon testleri. rahim filmi. normal spermıogram. bunlardan hepsi hazır. sızlerden hngı testleri istediker.

merhaba arkadaşlar..
Ağustos ayında olan randevumuz yine Ege de başka bir doktorda muayene olmam ve ameliyat gerekliliği sebei ile bugüne alındı aciliyetten...
bizden ilk istenenler birer foto-sgk prim gün sayısı dökümü-nüfus sureti ve cinsel perhizdi...
sabah gittik önce numara alıp görüşme için bekledik,sonra numaramız ile çağrıldık,dosyamız açıldı bilgilerimiz alındı-sonrasında eşim sperm sayımına ben kan vermeye gönderildim...eşim saat birde sonucunu almak üzere ayrıldı işine döndü bende onbir buçuk gibi muayene edildim,smir alındı..sonrasında aile hekiminden alınacak bir onay+imza yazısı verdiler,eşimdende bazı kan testleri istediler dahiliyeden yaptırılacak,herhangi bir hastaneden kabul edilen..hepsi toplanıp benim verdiğim kan sonuçlarıda çıkınca dosyaya konması için çıktılarını alıp teslim edeceğim...sonra yeniden yönlendirme yapacaklar,,,iğneler ve ilaçlar için...ve olursa yumurtalarım dondurulacak ameliyat sonrası transfer olmak üzere...

Merhaba ben henüz 25 yaşındayım ve polikistik over sendromu var 10 yıldır Doğum kontrol hapı ile regli olabiliyordum evlenince bıraktım hapı bebek düşünüyoruz ama ben adet bile olamıyorum aranızda bu sebeple tüp bebek yaptıran varmı yardımcı olurmusunız

Ben henüz evliyim polikistik över sendromu var bende 8 aylık evliyim Ege üniversitesinde süreç nasıl oluyor ve devlet desteğinden nasıl faydalanabiliyoruz yardımcı olurmusunız hiç bir bilgim yok

Ben henüz evliyim polikistik över sendromu var bende 8 aylık evliyim Ege üniversitesinde süreç nasıl oluyor ve devlet desteğinden nasıl faydalanabiliyoruz yardımcı olurmusunız hiç bir bilgim yok
polıkıstık over bende de vr. ilk aşılama yapıcaz. eşimde sıkıntı yok. evlilikte yıla bakıyorlar. ilaçlar raporsuz alıcaz. sormk istediğin bişi vrsa sorabilirsin

Peki yıl nekadar yılı doldurmayınca mı ücretli tedavi oluyoruz devlet desteği nasıl oluyor birde yanlış anlamazsan sende mi regli olamıyorsun ben hem regli olamıyorum hemde yumurtalarım büyümüyor menogon iğne vuruluyorum şuan özel doktor verdi yumurtalarım için

Peki yıl nekadar yılı doldurmayınca mı ücretli tedavi oluyoruz devlet desteği nasıl oluyor birde yanlış anlamazsan sende mi regli olamıyorsun ben hem regli olamıyorum hemde yumurtalarım büyümüyor menogon iğne vuruluyorum şuan özel doktor verdi yumurtalarım için
hangi özl doktora gidiosun. 3 yıl şartı var. bem regl oluyorm ben ondan sıkıntı yok. polıkıstık görğnümlü foliküller mevcut bende de. yumurtalar 13 mm oluyo bende. özlden yazabilitirsin yrdmcı olrm her zaman

Aydında gidiyorum bende regli problemi var yumurtalarım büyümüyor menogon da dozunu artırdı şimdi 150 doz alıyorum

Back
X