- Konu Sahibi immortalwoman
-
Rica ederim canım, bildiklerimi yazdım sadece.Herşey sağlıklı hayırlı bir evlat için, inşallah kısa zamanda kavuşurşun. Dün başlamışsın, herşeyde yolunda gitmiş çok sevindim.İnşallah diğer işlerinde böyle su gibi akıp gider ve ilk denemende poziifi görürsün....
hanımlar merhaba.kimse yok mu?
cnm yaa kusura bakma uzun süredir pc ye bakmıyordum sana cevap veremedim.ege doğumevinde randevu almana gerek yok direk oraya gidersen hemşireler sana herşeyi açıklar. adetin 2. günü gidersen hemen ilk tahlillere başlayabilirsin. orada tüp bebek dr u seçemiyosun deniz hnm iyi ama olumsuz şeyleri hemen yüzüne söyleyip moralini bozabilyo bana olmadı ama bikaç arkadaşa oldu.Ahmet güler ve Şivekar Tınar inanılmaz iyi ve kibar dr lar onları görünce yüzün gülüyo.hakknda hayırlısı olsun kafana fazla takma.bu arada benim tedavim bitti maalesef sonuç negatif teste gitmeden kanama başladı tutunduktan sonra düştüğünü söyledi Ahmet bey.elimde ilaçlarım kaldı ve 3.yüde orada denemeyi düşünüyorum 3 ay sonra tekrar başlıcam inşllh.AEO cnm.
immortalwoman şimdi farkettim sen işlemlere başlamışsın hayırlısı olsun ücretlimi yaptırıyorsun ege üni de.çünkü 100 tl falan yatırdım demişsin.bide genetik tahlillerini de dışarda yapmışsın.biz ege doğumevi nde ilk ay yaptırdık sadece sonuçlar 1.5 ay bekledik.bildiğim kadarıyla o tahliller özelde de yapılsa en erken 1-1.5 ay içinde çıkması gerekiyor çünkü hepsi aynı yere gönderiliyor.umarım güzel sonuçlar alırsın.AEO cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?