Ben yemek yapmayı biliyorum ama bilmiyorum dedim Kadın oğlunu aç bırakacam sanıyor yediği yemeği ben yapıyorum kadının düşünceye baköfkeyle kalkan zararla oturur öfkenizi kontrol ederseniz en doğru davranışı sergiler kendinize daha da güvenir ve ezilmessiniz
Kayın valide den sadece eşiniz kurtara bilir sizi çünkü siz eşinizi tanıyorsunuz evlediğinizde kayın valide sonradan dahil oluyor eşinize büyük görev düşüyor
ayrıca sevgi mi bagımlılık mı demişsiniz bunu anlamın tek yolu da ayrı kalmak biraz ara vermek derim aynı evde olmaz tabi ama siz en başta tavrınızı koysaydınız kendi yemeğini kendi yapsın canım size ne siz eşinizle vakit geçirmek istersiniz yani
Ben mesela kayınvalide adayına hiiçç yemek bilmem derim :) onunla görüştüğümde açık giyerim bilsin yani almadan önce benden hiç bir şey beklemesin :)
Mutsuz olduğum zaman türlü türlü hallere girer mutlu etmek için çocuk gibi güldürmeye çalışması sevmese umrunda olmam diyorum ama bu hareketleri gün geçtikçe değişiyoro da öfkeyle hareket ediyor belki o da sizin gibi sonradan siniri geçince keşke diye eziliyordur siz de önyargılı olmamaya çalışın bebekti kv idi sizi yıpratmış evin dışında daha çok zaman geçirin beraber bir şeyleri paylaşın derim
Ama seviyorum o olmadan yapamıyorum bir ay ayrı kaldım yediğim lokmalar boğazıma dizildi sırf annem için oturuyordum sofraya ve iki lokma yemeden kalkmak istiyordumzaten kaynanandan çok şikayetçisin eşinde bu lafı söylemiş durma boşan sende
Ama seviyorum o olmadan yapamıyorum bir ay ayrı kaldım yediğim lokmalar boğazıma dizildi sırf annem için oturuyordum sofraya ve iki lokma yemeden kalkmak istiyordum
o zaman ne kocişinden ne de annesinden şikayet etme seviyorsan göz yum ne diyeyim dahaAma seviyorum o olmadan yapamıyorum bir ay ayrı kaldım yediğim lokmalar boğazıma dizildi sırf annem için oturuyordum sofraya ve iki lokma yemeden kalkmak istiyordum
canım görücü usulü mü evlendiniz? tanıma süresi ne kadar sürdü?Ben çok kötüyüm öyleki mutlu eden edecek bir evliliğim Yok başlı başına bir hataydı zaten evliliğim körü körüne yandı gençliğim gelinmiyim beslememi bilmiyorum öyle ki kendimi sadece cinsel ihtiyacı gidermek için bir araç olarak görüyorum sadece hiç bir şey yapasım, hiçbir yere gidesim yok kendime öyle kızıyorum ki bu kızgınlığımı geçirecek hiçbir şey yok keşke ölseydim de bugünleri hiç yaşamasaydım diyorum hep Allah ım sınavımı hakkı verememekten korkuyorum ben ne yapacam bana ben sana o hakkı veriyorum istemiyorsan boşa diyen bir adama onun sevgisine nasıl inanabilirim
Göz yumduğum için bu hale geldi sanırım ben susup aman üzerine gitmeyim dedikçe beni suçladı. Eşim ne zaman aklından ayrılık geçirse kuzenim hep bizi görüyor yaşadıklarımızdan habersiz hep aynı tarz rüya beni istemeye geliyorlar eşimde geliyor ama biz boşanmamışızo zaman ne kocişinden ne de annesinden şikayet etme seviyorsan göz yum ne diyeyim daha
6 ay anası hep doğru düzgün görüşemiyorduk bile.canım görücü usulü mü evlendiniz? tanıma süresi ne kadar sürdü?
görücü usulü mü peki?6 ay anası hep doğru düzgün görüşemiyorduk bile.
Şimdi kardeşim nişanlandı eşim niye biz seninle böyle gezemedik görüşemedik diyor anan bırakmadı ki
Anne tam bir eşim paranoyağı sanki benim değil eşim onun kocası işten gelir kapısını açacam aşağıdan zile basılır yolcu edecem arkadan anası gelir yemek hazırlıcam hemen kendini öne sürüverir
Mutsuz olduğum zaman türlü türlü hallere girer mutlu etmek için çocuk gibi güldürmeye çalışması sevmese umrunda olmam diyorum ama bu hareketleri gün geçtikçe değişiyor
Bugün bana şaka maksatlıda olsa iki kez el kaldırdı yarım saat sonra kolum ağrıyor yakı felan yapıştırdım
Beynel e el kaldırırsan Allah sana cezasını verir işte benim sevgime karşılık sen böyle yapıyorsun günah bu sana şefkat tokadı dedim nasıl beddua ettiysen diyor içim acıdı üzüldüm ama kimseye beddua etmedim
Ben yemek yapmayı biliyorum ama bilmiyorum dedim Kadın oğlunu aç bırakacam sanıyor yediği yemeği ben yapıyorum kadının düşünceye bak
Bunlar hikaye kadının kızı yok kız çocuğu olayım dedim ama beklentisi bitmek bilmiyor şimdi kaynıma kız bakmaya gidecek ben gelinim kızım olsun istedim ama hepsinin tadını aldım olmuyor bilmem ne sen çenene sahip olsaydın kim bilir belki içten anne diyecektim ama anne bile diyesim gelmiyor çünkü kendi cahil çocuklarını da bencil yetiştirmiş hiç kendilerine hata kabul etmezler
Dua ediyorum alsın kaynıma gelin beni mumla arayacak
Evetgörücü usulü mü peki?
Aileme gidemem. Beni de tek bırakmazlar. Sevdiğimi sanıyorum görmeden duramıyorum hep o mutlu olsun beni sevsin istiyorum ama son zamanlarda iyice bi başı boşluk bi kendini beğenmişlik havaları ya kondurmak istemiyorum çocuk sahibi olamıyor diye böyle düşünüyor diyorum ama sonuçta bana bu hakkı vermesi bu konuşmayı yapması bile aklıma beni sevmediğini getiriyor
Seven insan nasıl böyle bir anda tereddütsüz istemiyorsan ayrıl diyebilir
çocugu da olmuyorsa vur kıçına tekmeyi.sevgi dilenme kimseden
HANFENDI O NASIL BIR LATIR.
''COCUGUDA OLMUYORSA VUR TEKMEYI ''BIR KADIN olarak nasıl bu cumleyı kurarsınız.
Adamın ısteyerekmı cocugu olmuyor.Yarın bır gun hangımızın hangı saglık durumu olacagı bellımı.
cocuk olmuyor dıye boyle bır cumle kurulurmu.
HAdı baska sebeplr sunup ta bosan falan desenız banane de ...
YANI BUKADAR HASSAS BIR KONUDA bu kadar ITICI bır cumlee...
ANNE BABA OLMAK cok hassas bır konudur.....
RABBIM ISTEYEN HERKESE HAYIRLISINI SAGLIKLISINI NASIP ETSIN......
çocuk sahibi niye olamıyor canım? bunu bile bile mi evlendin? bi de görücü usulü evlendiğiniz için seni sevmiyo olabilir..Aileme gidemem. Beni de tek bırakmazlar. Sevdiğimi sanıyorum görmeden duramıyorum hep o mutlu olsun beni sevsin istiyorum ama son zamanlarda iyice bi başı boşluk bi kendini beğenmişlik havaları ya kondurmak istemiyorum çocuk sahibi olamıyor diye böyle düşünüyor diyorum ama sonuçta bana bu hakkı vermesi bu konuşmayı yapması bile aklıma beni sevmediğini getiriyor
Seven insan nasıl böyle bir anda tereddütsüz istemiyorsan ayrıl diyebilir
çocuğu olmuyorsa derken bunu kompleks yapıp kadına huzur vermiyorsa demek istedim.hala fikrim değişmedi.değmez böyle bir adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?