Eğer aklından geçiyorsa ben sana o hakkı veriyorum dedi

Ben yemek yapmayı biliyorum ama bilmiyorum dedim Kadın oğlunu aç bırakacam sanıyor yediği yemeği ben yapıyorum kadının düşünceye bak
Bunlar hikaye kadının kızı yok kız çocuğu olayım dedim ama beklentisi bitmek bilmiyor şimdi kaynıma kız bakmaya gidecek ben gelinim kızım olsun istedim ama hepsinin tadını aldım olmuyor bilmem ne sen çenene sahip olsaydın kim bilir belki içten anne diyecektim ama anne bile diyesim gelmiyor çünkü kendi cahil çocuklarını da bencil yetiştirmiş hiç kendilerine hata kabul etmezler
Dua ediyorum alsın kaynıma gelin beni mumla arayacak

Mutsuz olduğum zaman türlü türlü hallere girer mutlu etmek için çocuk gibi güldürmeye çalışması sevmese umrunda olmam diyorum ama bu hareketleri gün geçtikçe değişiyor
Bugün bana şaka maksatlıda olsa iki kez el kaldırdı yarım saat sonra kolum ağrıyor yakı felan yapıştırdım
Beynel e el kaldırırsan Allah sana cezasını verir işte benim sevgime karşılık sen böyle yapıyorsun günah bu sana şefkat tokadı dedim nasıl beddua ettiysen diyor içim acıdı üzüldüm ama kimseye beddua etmedim

zaten kaynanandan çok şikayetçisin eşinde bu lafı söylemiş durma boşan sende
Ama seviyorum o olmadan yapamıyorum bir ay ayrı kaldım yediğim lokmalar boğazıma dizildi sırf annem için oturuyordum sofraya ve iki lokma yemeden kalkmak istiyordum

Ama seviyorum o olmadan yapamıyorum bir ay ayrı kaldım yediğim lokmalar boğazıma dizildi sırf annem için oturuyordum sofraya ve iki lokma yemeden kalkmak istiyordum

eee o zaman biz ne yapalım madem seviyorsun madem onsuz yapamıyorsun şikayette etmiyeceksin...

ne yaşıyor ne yaşatıyorsa katlancaksın...ne yazılıyorsa seviyorum lokma geçmiyor vb...

o zaman ne kocişinden ne de annesinden şikayet etme seviyorsan göz yum ne diyeyim daha

canım görücü usulü mü evlendiniz? tanıma süresi ne kadar sürdü?

o zaman ne kocişinden ne de annesinden şikayet etme seviyorsan göz yum ne diyeyim daha
Göz yumduğum için bu hale geldi sanırım ben susup aman üzerine gitmeyim dedikçe beni suçladı. Eşim ne zaman aklından ayrılık geçirse kuzenim hep bizi görüyor yaşadıklarımızdan habersiz hep aynı tarz rüya beni istemeye geliyorlar eşimde geliyor ama biz boşanmamışız
Kuzenim hep aranız nasıl diye sorar
Bugün yine sordu böyle böyle aranız iyimi hiç iyi şeyler görmüyorum dedi. Eşime dedim aklından neler neler geçiriyorsun öyle sende geçirtecek iş yapma o zaman dedi ve bana bu cümleyi kurdu

canım görücü usulü mü evlendiniz? tanıma süresi ne kadar sürdü?
6 ay anası hep doğru düzgün görüşemiyorduk bile.
Şimdi kardeşim nişanlandı eşim niye biz seninle böyle gezemedik görüşemedik diyor anan bırakmadı ki
Anne tam bir eşim paranoyağı sanki benim değil eşim onun kocası işten gelir kapısını açacam aşağıdan zile basılır yolcu edecem arkadan anası gelir yemek hazırlıcam hemen kendini öne sürüverir

görücü usulü mü peki?

sizi önemsiyor ve ilişkinizin heyecanı hala var bence

kesinlikle doğru !!!!
alacağı gelin de sizden daha baskın olursa o zaman sizin peşinizde döner
ne yaşıyorsa ilkler yaşıyor diğerleri rahat ediyor
ama sizin kıymetinizi anlarsa ona iyi bir ders olur
Allahın sopası yok tabi

ailen arkandaysa boşan canım..mutsuz bir hayat sürme..

çocugu da olmuyorsa vur kıçına tekmeyi.sevgi dilenme kimseden

Canım merhaba ..
Bence sen cok yalnız kalmıs ve deprosyona gırmıssın profılen bır goz attım ne kadar cok konu acmıssın nekadar cok dert yanmıssın...
Herseyde herseyde kafana takmıssın Dogum gunum dıye konu acmıssın mutsuzum demıssın...

Yalnızlıktanda olabılır bunlar kendıne bır ıkı yenı arkadas edın bence burada harcadıgın vakıtı dısrıda harca esının uzerıne cbukadar dusme derım.
belkı sınırle soylemıstır onun yasadıklarıda kolay degıl ...
Insallah mutlu olursun

çocugu da olmuyorsa vur kıçına tekmeyi.sevgi dilenme kimseden

HANFENDI O NASIL BIR LATIR.
''COCUGUDA OLMUYORSA VUR TEKMEYI ''BIR KADIN olarak nasıl bu cumleyı kurarsınız.
Adamın ısteyerekmı cocugu olmuyor.Yarın bır gun hangımızın hangı saglık durumu olacagı bellımı.
cocuk olmuyor dıye boyle bır cumle kurulurmu.
HAdı baska sebeplr sunup ta bosan falan desenız banane de ...
YANI BUKADAR HASSAS BIR KONUDA bu kadar ITICI bır cumlee...

ANNE BABA OLMAK cok hassas bır konudur.....
RABBIM ISTEYEN HERKESE HAYIRLISINI SAGLIKLISINI NASIP ETSIN......

çocuğu olmuyorsa derken bunu kompleks yapıp kadına huzur vermiyorsa demek istedim.hala fikrim değişmedi.değmez böyle bir adama.

çocuk sahibi niye olamıyor canım? bunu bile bile mi evlendin? bi de görücü usulü evlendiğiniz için seni sevmiyo olabilir..

çocuğu olmuyorsa derken bunu kompleks yapıp kadına huzur vermiyorsa demek istedim.hala fikrim değişmedi.değmez böyle bir adama.

Bır ınsan ıcın hayatı maaf etmeye gercekten degmez...Fakat oyle yazıyı okuyunca kb yın bır an cok alındım...
Cunku benım esımde de boyle bır sıkıntılı dusuncelere gırmıstı o halını bıldıgımde nasıl depr. gırdıgını gordugumden az cok anlarım halını.....
Insallah herkes hakkındakı hayırlısını yasar Arkadasım ...
Rabbım herkesın kalbıne ve gonlune gore versın....

Hayırlı gunler dılerım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…