- 20 Nisan 2016
- 175
- 60
- 103
Arkadaşlar herkese iyi geceler.esim iş için yurt dışına çıktı 15 günlüğüne..2 gün once yolcu ettik.ama gitmesini hiç istemeye istemeye gönderdim.gecenin bu saati hala daha düşünmekten uyku girmedi gozume. esim beni çok sever.ben de onu.2 tane kızımız var.bugune kadar kuslugumuz kavgalarimiz oldu ama,her kavga bizi birbirimize daha çok kenetledi.Allah'a cok şükür eşimin bugüne kadar hiç bir falsosunu yakalamadim.ona cok güveniyorum.ya çok Profesyonel ya da beni gerçekten cok seviyor.ben beni daha çok sevdiğine inanıyorum.esim Rusya'ya gitti.bugun bi kaç arkadas,kafamı kurcaladi.icime kurt düşürdü.rusyanin kadınları çok güzelmiş.turk erkeklerini çok severlermis. Ben olsam gondermezdim miş falan.esim Allah var yakışıklı adam.1,90 boy,kalipli,esmer çekici bir tipi var.arkadaslarim bile bazen hayranliklarini söylerler. ben eşime güveniyorum dedim.ama bir arkadas en masum erkeğin bile aldatma potansiyelinin yüksek olduğunu söyledi.malum 15 gün bir erkek için uzun bir süre.ama eşim bana senden başka hickimse dikkatimi çekmiyor diyor hep.tum bunları düşünürken acaba dikkatini çekecek biri mi çıkmadı karsisina dedim içimden...normal düzeyde bir kıskançlığım var ama bu seyahat bir kuşku düşürdü..eşimi aradim,konuyu direk açtım.guldu,hoşuna gitti herhalde dedim.ne alakası var falan dedi,benim dikkatimi senden başka kimse çekmiyor biliyorsun dedi,ben de ya karşına cikmamissa bugüne kadar dedim.böyle düşünürsek evlilik diye bir kurum kalmaz dedi,cocuklari sordu,selam kelam kapattık.esime guveniyorum ama etrafımda ki arkadaşlar sürekli aldatacagini söylüyorlar,beni zor durumda bırakıyorlar.eger aldatirsa,bunu hiçbir şekilde bilemicem?konuşmalarında,hiçbir değişiklik yok.15 gün oruç tutucaz artık dedi giderken ama,yine de korkuyorum.gondermeyi istemedim ama eşim 15 gün için maaşından hariç 2000 euro gibi bir rakam verecegini söyledi şirketinin.ihtiyacimiz yok dedim.ileride olabilir..çocukların universite yatırımları için iyi bir para olduğunu söyledi kriz ortamında..ikna oldum.acaba geri cagirsam mi?cagirsam gelir biliyorum ama gelecekte durumumuz kotulesebilir,ülkenin hali malum.ama çocukların geleceğinin sorumlusu olmak da korkutuyor...kuruntu yaptığımı biliyorum,ama kurtulamiyorum...bir fikriniz var mı?