Beni de dinleyin.İster ibret alın ,isterseniz bu kadar da olmaz deyin...

şu an kanal 7 de bir film var tam da bize göre
lokma seçersin zehir çıkar,lokma seçersin bal çıkar.
eş seçersin zehir çıkar,eş seçersin bal çıkar... diyor dede

canım allah yardımcın olsun. bir süre akışına bırak o belasını arıyo anlaşılan senden olmasın kendinden bulsun

erkeksiz ve hür yaşamak erkekli ve kafeste yaşamaktan iyidir.kimse için kendimden ödün vermem tehditmi şiddetmi anında polis anında dayılarım amcalarım kuzenlerim nekadar erkek varsa.adamın tuttuğu fhsyi 11 kişiye krlettirir sokaklarda süründürürüm valla ben bunları yaşamış olamam yaşayamadan adamı boğardım heralde.bukadar neden dini veciibe diye adamlara ezzdiriyosunuz kendinizi yaa.bende meslek liseli mezunuyum ama asssla allahım bunları istemez.köleliği kullugu onamı yapıcan tapıcan.sana fırsat gelmiş ayağına ohhh değerlendir.arkana destekçilerini al eşini akrabanı ne varsa yerini yurdunu değiştir ama önnnce kendini değiştir git kuaföre halini tavrını değiştir seni mutsuz eden herkesten kaç git mutluluk verecek ne varsa ona yaklaş..sen kendine güven mutluluk gelicektir..rabbim yar ve yardımcın olsun canım

afedersiniz ama 11 kişi ile kirlettiririmde ne demek. lutfen duzgun konuşunuz.
onemli olan birilerini kirletmek değil pislikten kurtulmak.
burda dinle alakası yok dini vecibede değil.
kadına nasıl zina haramsa erkeğede haram değişen hiç bir hüküm yok.
hem islami bilgi olmadığı ıcın kimse bilmiyor.
dini nikah kıyılırken şayet kadında talak hakkı isterse oda erkeği boşayabiliyor.
kuaföre gidin demişsiniz büyük yaralar ı kuaförler değil zaman sarar...
lutfen yorumlara daha dikkt.

aslında böyle bir adama tamam boşanalım demek de doğru olmayabilir.belki de kendi önce söylediği halde sen tamam dedin diye suçlu olursun.sana şiddet bile uygular.sessiz kal bakalım o ısrar ederse kabul et ki inşallah ısrar eder.böyle bir insanla yaşamaya devam etme.çocuklarının da senin de hayatın tehlikede.ağzına silah dayamak ne demek.bi gün cinnet getirip o silahla sizi öldürse ne olacak.inşallah çocuklarınla kendine yeni bir hayat kurarsın

Allah yardımcınız olsun, hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun inşallah. Rabbim sizi ve çocuklarınızı korusun.

benım nısanlımda daha önce nısanlıymış imam nıkahı da kıydırmışşş bunu okuyunca aklıma o geldi... ama kendisi bitti o iş dedi.. rüyalarımda da hep o evli diyorlar. en son geçen sordum yok öle bişey boş ol dedim dedi.:26::26:

ablacığım inşallah bundan sonra çok mutlu olursun. dualarım seninle. Allah yardımcın olsun.

:5: çok üzüldün senin adına okudukca şok geçirdim.yazık olan yıllarına geçen günlerine saatlerine olmuş.inşallah o adamdan bir an önce kurtulur ve iyi bi yaşam sürersin çoluğun ve çocuklarınla.senin için dua edicen .kimse için sıkma canını...:16::21::113:

yıllar önce evlendim.nedenini niçinini ben bile hatırlamıyorum.evliliğimin ilk yıllarında başladı şiddet.hem de her türlüsü...
18 yaşındaydım.kimilerine göre küçük, kimilerine göre büyük bir yaş olabilir.ama ben hep korktum eşimden,beni o kadar
güzel sindirdi ki ,ondan habersiz nefes bile alamadım yıllardır.....
sinirli,asabi,kavgacı..huyu böyle herhalde diye önceleri sabrettim,sonra katlandım...kaç yılmı? 15 yıl....
yıllarca evden çıkıp kuran kursuna gidebilmek için dil döktüm.Yıl 2007 ve izin çıktı..gel zaman git zaman ben eşimden
şüphelenmeye başladım. üzerinde kadın parfümü kokusu,sim vb şeyler vardı.her gün dikkat etmeye başladım.
bir gün gömleğinin cebinden telefonunu çekince elimi parçalarcasına aldı telefonu. normalde hep kapalı olurdu.
söylemeyi unuttum bu arada üzerinde de röfleli saç buldum.neyse şifreyi bilmediğim için telefonu açamadım...
bürosundaki elamanı arayıp, birleştirdiğim bilgileri sordum.dedim orta boylu ,röfleli omuzunda saçı,hafif makyajlı
kim var çevrenizde ..o da yenge ....olmasın..........da çalışıyor dedi.neyse bu arada telefonu da açtım ne mesajlar ama
bide saatlerce telefon görüşmeleri...N73 vardı . onda bütün kayıtlar çıkıyor.. eşime sordum inkar etti.
haftalık takip ediyor tekrar ediyor,tekrar soruyordum...yok gene inkar...bu arada yüz felci geçirdim.tansiyonum 18 lerde
adam her gece ondan geliyor biliyorum ama hep inkar..bir gün telefon ettim bu akıl kapatayım derken açtı.
eve bırakıyormuş konuşmalarını duydum.

neyse kısa keseyim.bu sonunda itiraf etti. çok pişmanım .ben şe....im. filan filan...ben de kendi kendime dedimki
düşene bir tekmede ben vurmayayım.. yanında olayım .çocuklarımın babasıdır..
bir gün erkek kardeşime dedim ki eniştenin hayatın da biri var..o da L ........ olmasın .ne alaka dedim.
eee o onnan ......nikahıyla evliydi dedi . yuh dedim.dediği kız yanında stajerdi.
o an öleceğimi sandım.kardeşim değil kalleşimmişsin dedim.....ve kendimi sokaklara attım. bir arabanın altında ölmeyi
o kadar çok istedimki. ama hep imanım engel oldu ...benimkine bunu da sordum .tabi önce inkar. sonra onu karıştırma
o başkaydı...!Adam nikah kıymış kız 16,benimki 32 yaşındayken....sonra vatandaş bunu aldatmış. bu da boşamış,
hemide diktirmiş. bunları bile anlattı.daha neler neler.. deşe deşe 8 sevgili çıktı.
bu sonuncunun yanına gittim.ne söyledide seni kandırdı diye....mutsuzum ,boşanacam filan demiş.dedim ne salaksın
o L....... yı bıraktıktan sonra seni haydi haydi bırakır.neyse bıraktımı ,bıraktı ama çok aşıkmış!
ben de bu kadar olaydan sonra boşanma yollarına düştüm..bu arada biricik babam hakkın rahmetine kavuştu...
ani bir trafik kazasıyla..iyiki de babama söylememişim.yoksa beni düşünürken mi kaza yaptı diye daha çok üzülürdüm.
gerçi acıma bile yandırmadı beni....
tabi o yıllarda benimki beni boşamıyor.tehditler ,ağzıma silah sokmalar,çocuklarımı öldüreceğini söylemesi filan
ben zaten ezik iyice sindim..önceleri 24 saat ağladım.sonra beyimiz rahatsız oldu.. aralıksız uyumaya başladım.
sanki aldatan benmişim gibi,her adımımı takip edip iyice bunalttı.halada telefonu 2. çalmada açsam eve kadar gelir,
ne yapıyorum diye....
şu anda pisikolojik tedavi görüyorum.yıllarca doktora gitmeme bile izin vermedi.en sonunda çocukları götürdüğüm bir zaman
girdim..doktor senden çok eşinin tedaviye ihtiyacı var ama gelmez şimdi o dedi.....bildi...
ilaç kullanıyorum...2. altı ayım .bıraktığımda gülümseyemiyorum bile....hapla geziyorum...bir de sigarayı bıraktım.çünkü çok
fazla içmeye başlamıştım.rahatsızlandığımda daha çok eziyet ediyor...
neyse sonuç....dün gece seni artık boşayacağım dedi...ilk gördüğümle ..... .......ilk önüme çıkanlada evleneceğim dedi...
sevinmelimiyim,üzülmelimiyim bilemedim...
bu arada belki bu yazımı beni bu durumuma sebep olanlardanda bazıları okuyordur...
vicdan diyorum başkada bir şey demiyorum...
kusura bakmayın kafanızı ağrıttım.herkez yaıyordu bende yazayım belki iyi gelir dedim
bu anlattıklarım yaşadıklarımın sadece %5 i
kardeşim.. allah bu yaşadığın sıkıntıların mükafatını sana kat kat verecektir.. ama insan 7 sinde neyse 70 inde odur.... değişmeyecek bir insan.... ve sen boşanıp kendi hayatına bakmalısın eğer ekonomik bir özgürlüğün varsa...... insanız... makine değiliz... yaptığı şeyler çok kırıcı çok yıpratıcı olmuş :( allah hayırlı ferah yollar versin sana inşallah.....

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Bir an önce kurtulmaya bakın. Hazır o da istiyor...

Bence ne olursa olsun geç değil..Kesinlikle ayrıl..Yaşamak herşeye rağmen güzel ve zamanla zor da olsa yaşadıklarını silineceğine inanıyorum...Sana birşey söyleyeyim mi kardeşim,onsun alacağın nefes,o olmadan keyifle içeceğin bir çay bile herşeye değer...Kendinle başbaşa,sakin devam edebilirsin bu hayata..onsun bu hayatın güzelliklerini çok daha başka göreceğine eminim...ayrıl ve kendinle başbaşa olmanın tadını çıkar,belki de başka iyi insanlarla tanışırsın....biraz da olsa mululuğu tadarsın...sevgilerimle...

Benimde başımda böyle bir sorun vardı fakat ben evli değildim...10 yıl beni esir almıştı sanki...bu 10 yılın 4 yılı ayrılmaya ikna etmekle geçti..bu tür insanlar hasta insanlar dikkat ederek akıllı hareket etmek lazım. çeken bilir derler ya o yüzden ilk ....

sana cevap yazacaktım ama sitede yeniyim ,,,tam düzenleyemedim galibaa

Son düzenleme:
arkadaşlar, yok mu bunun bir çaresi
ne boşanması diyor,hiç bir şey olmamış gibi davranıyor.
kafayı yiyeceğim.evin içinde nasıl davranacağımı şaşırdım.
çok ama çok gerginim...heran yeni bir olay çıkabilir.

ayrıca yorum yazan arkadaşlara da teşekkür ederim.
Allah hepinizden razı olsun....

Back
X