EGER BU BI IMTIHANSA ,, ben bu imtihani kaybettim.

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
Merhaba. Herkeze hayirli ramazanlar.. Cok sikintili uyandigim bi günde paylasmak istedim derdimi.. Ayriligi ve sevilmemeyei bi türlü kabullenemedim. Bi kac gurursuz davranistan sonra bi kac gündür sesssizlige büründüm. Ama elim hep telefonda gelecek bi mesaji bekliyorum malesef..ben tamamen sogudum herseyden. Psikolojik hasta kiz kardesimden dünyaya getirip bakamadigi cocuklarindan. Elimden geldigince yardim ediyorum elbet. Ama iki arti bir evde mutfak salon beraber anne baba ben ablam ve iki kücük cocukla beraber yasamaktan bunalim geldi.hep hastayim diyen annem son derece üzüldügümü bile bile sürekli vurgulyan annemden dünyadan bi haber olan babamdan. Ve asiri pasakli olmalarindan biktim. Cok sabrettim ama artik dayanamadigimi far ettim. Artik mutlu olacagim umudumu yitirdim gercekten. Bekliyorum senelerdir. 30 oldum hemen hem. Ben ailemin gölgesinde ve yanlislarinda ezilip onlarin dogrularini yasamaktan biktim. Cok caresizim... Eger bu bi imtihansa ben bu imtihani gecemedim malesef.....:KK43:(((((((

İyi de neden? 30 yaşında her insan gibi siz de bir işe girip ayrı eve çıkabilirsiniz. O zaman ailenizi özlersiniz bile...

Isiniz varsa ayri eve cikin 2+1 evde o kadar kisi yasanmaz. Ayri eve cikamiyosaniz kulturunuze tersse ablan da calissin ikiniz de kiraya katkida bulunun dublex eve gecin. O ne oyle multeci gibi ust uste. Sevgilini de takma kafana hic bi erkek gururunu kirmaya degmez hak etseydi birakip gitmezdi

Isiniz varsa ayri eve cikin 2+1 evde o kadar kisi yasanmaz. Ayri eve cikamiyosaniz kulturunuze tersse ablan da calissin ikiniz de kiraya katkida bulunun dublex eve gecin. O ne oyle multeci gibi ust uste. Sevgilini de takma kafana hic bi erkek gururunu kirmaya degmez hak etseydi birakip gitmezdi
Ablamin kendi evi var. Rahatsizim diyip gitmiyo. Kaliyo

Mutlaka çalışmalısınız. Bu durumda hem evden uzak durmuş olursunuz, hem maddi olarak rahatlamış olursunuz hemde evde bekleyerek kısmet bulamazsınız ne yazıkki, sosyal olarak insanların arasına karışıp kendinize uygun bir eşi de bu şekilde bulabilirsiniz. Psikolojik olarak da iyi gelecektir çalışmak...

Eski konularina baktim telefondan biriyle tanismissin cocuk senden 4 yas kucuk yasini yalan soylemissin kapalisin cocugun yanina acik gidiyomussun. Hakikaten bu yalan dolanlarla sen imtihani kaybetmissin yani. Evdeki psikolojisi tek bozuk ablan degil yani sen de kendine biraz ceki duzen ver
Tabi tabi zaten tedavi görüyorum

Ablamin kocasi var o evde ablam cocuklara bakamadigi icin bizde kaliyo. Ayri eve cikamam kültür olarak cok yanlis malesef bizde
vallaha bunlar hep bahane. eğer kira ödeyecek gücün varsa ya da ev arkadaşı bulabiliyorsan o evden çıkacaksın, anan ablan ya da sen bu yaştan sonra değişmeyeceğinize göre, o diyardan gideceksin, o deve güdülmez çünkü.
ya da bahanelerin arkasına sığınıp sızlanmaya devam.

X