"Eğer müslüman bir kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur"

Bugün hazır yufkayla tava böreği yaptım, eşim yedi mutlu oldu, oh çok şükür bugünde yuvamı kurtardım

Bugün hazır yufkayla tava böreği yaptım, eşim yedi mutlu oldu, oh çok şükür bugünde yuvamı kurtardım

bugün, bugün derken subniminal mesaj verdiğini düşünüyorum, bugün tv de nazlı ılıcak kadını yerden yere vuruyor şuan

bugün, bugün derken subniminal mesaj verdiğini düşünüyorum, bugün tv de nazlı ılıcak kadını yerden yere vuruyor şuan
Cidden mine o kanalı açtım ne de Nazlı Ilıcak'ın konuşmasını duydum çok masumca sabah yaptığım börekten bahsediyordum Allah'ım 3. gözüm açılmış

Cidden mine o kanalı açtım ne de Nazlı Ilıcak'ın konuşmasını duydum çok masumca sabah yaptığım börekten bahsediyordum Allah'ım 3. gözüm açılmış

neler söyledi neler, haklıydı ama, burda paylaştığımız bütün saçma tweetlerinide okudu

madem bunları yazdın, neden siliyosun silme diye de ayarı verdi

neler söyledi neler, haklıydı ama, burda paylaştığımız bütün saçma tweetlerinide okudu

madem bunları yazdın, neden siliyosun silme diye de ayarı verdi
Nazlı Ilıcak şaşırtıyor beni, bir zamanlar böyle değildi, Aralık ayına bir girdik, ondan sonra ver yansın
Ahh ahh bir öyle bir böyle olmasalar

Nazlı Ilıcak şaşırtıyor beni, bir zamanlar böyle değildi, Aralık ayına bir girdik, ondan sonra ver yansın
Ahh ahh bir öyle bir böyle olmasalar

aynen, baktılar o şamar bütün gazetecilere inecek, ya yalakasın ya değil, tarafını seç gibi durumda kaldı insanlar, arası ortası yokki, "normal" diye bişey kalmadı

Eeee hani konuya açıklık getirmiş mi börekçi bakanımız...
Çok şükür rabbim eiiyiki öğretmiş anam bana yufka açmasını bu arada illaki yufka böreği olması lazımmış yuvayı kurtarmak için....

öyle bişey söyleyip söylemediğinden emin değilmiş, arkadaşlarına sorması lazımmış

Bendee borek.yapmasini bilmiyorumm..hazir yufkayla.yapiyorumm..ne olacak.simdi evim barkim.dagilacak.miii kocama.kimse demesin tamami

Eskiden neden boşanmalar yokmuş sanıyorsunuz? Anneannelerimiz babaannelerimiz misler gibi börek yapmayı biliyordu da ondan!

amaa sende çok tembelleşmişin hazır yufka bidee kalk bir gözleme yap resminide at burayada bizde gözlerimiz bayram etsin.. enişteye söyleyeceğim boşasın seni .bu kadarda tembellik olmazki...

Ne gözlemesi ben ona ellerimle açarım dermişim,hatta ellerimle beslerim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…