Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazır yufkadan baklava yapmak da yuva kurtarmak için caiz midir hocam?![]()
zannımca bilmiyor ki o yüzden boşanmış, bizi uyarmaya çalışıyor![]()
Enaaaa..Ben de yıllardır yuvam neden dagıldı diye dusunup kendimi yiyordum
Borek yerine tavuklu sandvic olmamı?Mune bu konuda senin fikrini almam lazım.
![]()
İyi ki geçici bakan bu, iyi ki...
İyi ki geçici bakan bu, iyi ki...
Yemek yarışmasında kk nın hamarat hatunlarının yine döktürdüğü bir dönemde_MedceziR_ de yaptığı tavuklu sandviçi paylaşmıştı , geyik sohbetinde miydi tam hatırlamıyorum şimdi , yalan olmasın. Takılıyoruz arada lafı geçince
_MedceziR_ bak senin sandviç ne kadar meşhur oldu görüyor musun
El açması börek yapsan bu kadar kalmazdı akılda
![]()
aa yok çükületam bulamadım..Huysuz bibiğim, olay şöyle , kk nın gelmiş geçmiş en orjinal, en mithiş çalışmasını yaptığım için, bunlar benim şaheseri kıskanıyorlar. Kendileri o kadar yaratıcı değil çünkü
Sanat eserimi görmek istersen www.Mune ,
Nevreste .com a başvurabilirsin. Bu iki kişi hayran kaldığı için kısa yollarına eklemiş olabilirler
![]()
aa yok çükületam bulamadım..
hem tipini hem tadunu merak ettimdii..
Sanat eserini görmek isteyenlere link verebilirim..Huysuz bibiğim, olay şöyle , kk nın gelmiş geçmiş en orjinal, en mithiş çalışmasını yaptığım için, bunlar benim şaheseri kıskanıyorlar. Kendileri o kadar yaratıcı değil çünkü
Sanat eserimi görmek istersen www.Mune ,
Nevreste .com a başvurabilirsin. Bu iki kişi hayran kaldığı için kısa yollarına eklemiş olabilirler
![]()
Sen bana ç.k mü dedin? Neden ç.k dedin? Hiç yakıştıramadım
Aklıma pic muhabbeti geldi
Eki Görüntüle 1619980
nevrestem ; hadı linki ver bize.. hadi..Sanat eserini görmek isteyenlere link verebilirim..
Börek konusu çok önemliNeyse ben börek yapmayı biliyorum ondan kurtarıyorum galiba
Ya bilmeseydim ne olacaktı
![]()