"Eğer müslüman bir kadın börek yapmayı bilmiyorsa, o aile dağılmaya mahkumdur"

zannımca bilmiyor ki o yüzden boşanmış, bizi uyarmaya çalışıyor:KK14:

Aaa ama önemli olan boregi yapmak degil bir de iyi pisirmektir. Sayın bakan orda yanlıs yapmış sanırım. Neyae bundan sonraki izdivacinda öğrenir. Daha çok çalışması lazım cookk

Sevgili bakanımız börek yapmayı bilmediği içinmi yuvası dağıldı acaba?

Dün gece canım birden şöylee peynirli su böreği istedi eşime dedim o da okuduğu bu haberi söyledi şaşırdım kaldım. Ben el açması börek bilmem mantı bilirim olmaz mi dedim olur yeter ki mantı aç börek nedir ki dedi sarıldık uyuduk :-)

nolmuş nolmusss
patatesli maydanozluyu kim yapmıs
:kk77:

aa bu konuya cıddı merak salyama basladım aydınlatın benıde piliiiizzz
_MedceziR_ _MedceziR_

Yemek yarışmasında kk nın hamarat hatunlarının yine döktürdüğü bir dönemde _MedceziR_ _MedceziR_ de yaptığı tavuklu sandviçi paylaşmıştı , geyik sohbetinde miydi tam hatırlamıyorum şimdi , yalan olmasın. Takılıyoruz arada lafı geçince :KK66:

_MedceziR_ _MedceziR_ bak senin sandviç ne kadar meşhur oldu görüyor musun :KK48: El açması börek yapsan bu kadar kalmazdı akılda :KK70:

aa bu konuya cıddı merak salyama basladım aydınlatın benıde piliiiizzz
_MedceziR_ _MedceziR_

Yemek yarışmasında kk nın hamarat hatunlarının yine döktürdüğü bir dönemde _MedceziR_ _MedceziR_ de yaptığı tavuklu sandviçi paylaşmıştı , geyik sohbetinde miydi tam hatırlamıyorum şimdi , yalan olmasın. Takılıyoruz arada lafı geçince :KK66:

_MedceziR_ _MedceziR_ bak senin sandviç ne kadar meşhur oldu görüyor musun :KK48: El açması börek yapsan bu kadar kalmazdı akılda :KK70:

Huysuz bibiğim, olay şöyle , kk nın gelmiş geçmiş en orjinal, en mithiş çalışmasını yaptığım için, bunlar benim şaheseri kıskanıyorlar. Kendileri o kadar yaratıcı değil çünkü:KK12:

Sanat eserimi görmek istersen www. Mune Mune , Nevreste Nevreste .com a başvurabilirsin. Bu iki kişi hayran kaldığı için kısa yollarına eklemiş olabilirler :21::70:

Gündemden uzak kalmışım bende bu börek mevzusu ne diyordum öğrenmeseydim keşke:KK70:

Huysuz bibiğim, olay şöyle , kk nın gelmiş geçmiş en orjinal, en mithiş çalışmasını yaptığım için, bunlar benim şaheseri kıskanıyorlar. Kendileri o kadar yaratıcı değil çünkü:KK12:

Sanat eserimi görmek istersen www. Mune Mune , Nevreste Nevreste .com a başvurabilirsin. Bu iki kişi hayran kaldığı için kısa yollarına eklemiş olabilirler :21::KK70:
aa yok çükületam bulamadım..
hem tipini hem tadunu merak ettimdii..

aa yok çükületam bulamadım..
hem tipini hem tadunu merak ettimdii..

Sen bana ç.k mü dedin? Neden ç.k dedin? Hiç yakıştıramadım:KK12:

Aklıma pic muhabbeti geldi :70:

senbanapic.webp

Sanat eserimi görmek istersen www. Mune Mune , Nevreste Nevreste .com a başvurabilirsin. Bu iki kişi hayran kaldığı için kısa yollarına eklemiş olabilirler :21::KK70:
Sanat eserini görmek isteyenlere link verebilirim..:KK45:

Börek konusu çok önemli:KK45:Neyse ben börek yapmayı biliyorum ondan kurtarıyorum galiba:KK17:Ya bilmeseydim ne olacaktı :KK30:

Sen bana ç.k mü dedin? Neden ç.k dedin? Hiç yakıştıramadım:KK12:

Aklıma pic muhabbeti geldi :KK70:

Eki Görüntüle 1619980
:KK70::KK70::KK70: " nice pic hido:KK200:

ben sana öle bişi demem , en azından burdan demem :KK59:
ya geçen biyere gittik , kocam ve arakdaşlarla beyaz çikolatası az olsun gibi bişey demek isterken ; beyaz çükületası az olsun dedım ve cafe yıkıldı nerdeyse o_O o aklıma geldi ondan şeddirdim di..

Sanat eserini görmek isteyenlere link verebilirim..:KK45:

Börek konusu çok önemli:KK45:Neyse ben börek yapmayı biliyorum ondan kurtarıyorum galiba:KK17:Ya bilmeseydim ne olacaktı :KK30:
nevrestem ; hadı linki ver bize.. hadi.. :KK200:

Back
X