O patates sizi bayıltmak için atılmış da olabilir. ıskaladı ve sizi o şekilde korkutup beraber kaçmayı yani sizi kaçırmayı düşünüyorlardı. ve siz kesin onları ters köşe edip oyunlarına gelmediniz. yoksa o telaşla başka biri o hamile kadınla gidebilirdi.ben otururken, telefonumla oynarken bana fırlatıldı ama değmedi bana tırıs geçti yanımdan yana düştü.
O patates sizi bayıltmak için atılmış da olabilir. ıskaladı ve sizi o şekilde korkutup beraber kaçmayı yani sizi kaçırmayı düşünüyorlardı. ve siz kesin onları ters köşe edip oyunlarına gelmediniz. yoksa o telaşla başka biri o hamile kadınla gidebilirdi.
hayır adam arabanın içinde değildi ki. orada park halindeki bir arabanın yan tarafından gözetliyordu.Patatesle olur olur şaşırmamak lazım olursa. Anlamadığım plakayı niye almadınız?! Parka gitmeyin çıkmayın offf korkanın anası ağlamamış derler
Ya evini ogrenmwk icin bir oyun yaptilarsa hirsizlik icin bence sikyet et ve ailene soylehayır adam arabanın içinde değildi ki. orada park halindeki bir arabanın yan tarafından gözetliyordu.
Sağolasın bitanemmm :-(Aaaa!!! Geçmiş ol sun yaaa :-((
Gerçekten Allah razı olsun. Sağol kardeşim.Büyük geçmiş olsun canım,ucuz kurtulmuşsun.
Gerçekten Allah razı olsun kadından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?