Eğer o kadın olmasaydı, belki bugün hayatta olmayacaktım ! Parkta başıma az kalsın neler gelecekti !

ben otururken, telefonumla oynarken bana fırlatıldı ama değmedi bana tırıs geçti yanımdan yana düştü.
O patates sizi bayıltmak için atılmış da olabilir. ıskaladı ve sizi o şekilde korkutup beraber kaçmayı yani sizi kaçırmayı düşünüyorlardı. ve siz kesin onları ters köşe edip oyunlarına gelmediniz. yoksa o telaşla başka biri o hamile kadınla gidebilirdi.

bencede o patatesle sizi bayiltmak istediler .... Kadin o patatesleri alisveris posetlerinde sakliyordur ...

Kadin bana hic guvenilir gelmedi, daha once kendisini takip eden adami gore gore 2 kez ordan gecmesi cok sacma. Kimbilir niyetleri neydi ama ortak calistiklari kesin.

Bu tarz islerde genelde hamile gorunumlu kadin, yasli ya da cocuk kullaniyorlar zaten. Kimseye guvenmemek lazim.

Patatesle olur olur şaşırmamak lazım olursa. Anlamadığım plakayı niye almadınız?! Parka gitmeyin çıkmayın offf korkanın anası ağlamamış derler

Polise haber verseydiniz ya cnm herkes kurtulurdu bugun size yarin baskasina siz kurtulmussunyz ama belki baskasins yapar nerelisin

Patatesle olur olur şaşırmamak lazım olursa. Anlamadığım plakayı niye almadınız?! Parka gitmeyin çıkmayın offf korkanın anası ağlamamış derler
hayır adam arabanın içinde değildi ki. orada park halindeki bir arabanın yan tarafından gözetliyordu.

Büyük geçmiş olsun canım,ucuz kurtulmuşsun.
Gerçekten Allah razı olsun kadından

Siz bile şu halinizle bırak o parka gitmeyi o mahalleden bile geçmem derken hamile kadın adamın orada olduğunu bildiği halde tek başına oraya gitmez üstüne bir de 2 defa geçip sizi uyarmak için yanınıza gelip adamın hedefi olmaz,
Ne yani hadi sen kaç ben kendimi sana siper ederim, bir şey yaparsa sen kurtulmuş olursun yapacağını bana yapar diye orada mı kalacak ?
Bir de kadın bir adam sizi takip ediyor orada saklanıyor görüyor musun dediğinde orada bekleyip silahı olduğunu karısı olduğunu falan dinleyecek kadar neden kaldınız ? Adamın giyimine kadar nasıl incelediniz. ?
Ben beni ilgilendirmeyen konuları bile şikayet ederken siz burada o kadar şikayet edin dendiği halde neden hala ücretsiz olan polisi bir telefon kadar yakınken aramayıp burada geziniyorsunuz ?

Allah korumus.yanlız kadında bir garip hamile haliyle daha önce takip eden bir adamı görüp ne cesaret iki kere gecmiş ben gecmeyi bırak camdan bakamam.adam kadının kocası falan olmasın ne biliyim değişik.dikkatli olun gecmiş olsun

Canım geçmiş olsun ama şikayet etmen çok doğru olur.

Kadın hamile haliyle orada bulunuyor,adam daha önce takip ettiği için tanıyordur zaten kendisini,yanınıza geldiğinde anlaması gerekirdi.Ya adamla kadının bir anlaşması var.Ya da bilmiyorum açıkçası insan böyle bir durumda korkar açıkçası uyarmadan kaçar orda hele bir kere başına geldiyse orada tek bulunamaz ki.Kadına inanasım gelmedi.

O adam muhtemelen yine o parka gider o muhitte dolaşıyosa
Polisi ara esgalini ver ve Şikayet et izlesinler
Çok geçmiş olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…