Eğer o kadın olmasaydı, belki bugün hayatta olmayacaktım ! Parkta başıma az kalsın neler gelecekti !

canım evet parkta bir ben vardım. arada 2 -3 çocuk gelip geçiyordu. yok hayır sırf öpüşmek için beni göndermeye çalıştıklarını düşünmüyorum haa belki uyuşturucu olabilir .. birde ıssız bir park değil işte etrafta apartmanlar dolu, insanlar geçiyor falan. ıssız olsa evet dedikleriniz doğrudur kesin derdim. ama kimbilir.... aayy bak o da doğru yaa ama kadın çok dikkat et gittiğin yeri sakın belli etme dedi. anlamadım yaa

Allah korusun herkes bilinçlenmeli yaa. Artık nasıl ne yapacağız bilmiyoruz topluca. heryer böyle pisliklerle doldu. artık herhangi bir parka bile nasıl giderim bilmiyorum bu korkuyla
valla çok kalabalık yerlerde de durmuycaz tenhalarda da durmuycaz artık boyle

adresi blimiyorum ki. çok nadir gittiğim bir park orası.

İnandirici nasil olacak ki baska tabi seni guzel uyarmasi gerekiyordu aklima gelen bunlar:) buyuk gecmis olsun tekrardan.

Kadin adamdan o kadar korkmasina ragmen onunden 2 kez geciyor dikkatli dikkatli izliyor falan. Olacak sey mi ?
Ya sen bizi kekliyorsun ya da o kadin seni keklemis.
Anlamadım ??? ben mi sizi kekliyorum.??? Aşk olsun ben gözümüz biraz daha açılsın diye başıma gelen olayı söyledim.

Çok kez yazılmıştır ama birde ben sorim..

Kadın daha önce adam tarafından takip edilmiş..
Ee sonra kadın adamın gozune parmak sokar gıbı nıye adam seni dikizlerken görüş alanına kendini de sokuyor?
Beni bir kere takip etti,artık beni takip etmez,bende seni uyarım dedim..

Çok mantıksız..

hep ettiğim dua Allah' ım çocuklarımızı ve bizleri hayırlı iyi insanlarla karşılaştır
kötülere fırsat verme diye

geçmiş olsun konu sahibi

Valla benim de aklıma ya aslında oyle bir kadın yoksa diye bir takım saçmalıklar gelmiyor değil
hee ne yani uydurdum mu bunu ben çok güzel.. şizofrenim zaten ben. doğru, iyi bir hikaye salladım. hayalperestim zaten ya doğru.. canım o konu ayrı bu konu ayrı. ne yani öyle bir insanın da başına gelemez mi bu ? aşk olsun ne yani hikaye mi uyduruyorum ben ? burası kadın portalı kadın ! bende bir kadınım. başıma her kadının başına gelebilecek birşey geldi. bende uyarmak istedim. hepsi bu. merak etme bunları yaşadığıma %100 de %100 eminim. kalbim kırıldı şuan. :/

Seni kırmak için söylemedim ki. Aksine doğru söylediğine uydurmadığına eminim. Kırdıysam özür dilerim. Ama burda türlü türlü insan ve düşünce var ve bende önceki konunun etkisiyle bunu düşündüm. Ki daha önce yazdım cok buyuk sacmalıyorumdur buyuk ihtimalle diye.
Tekrar söyluyorum. Yalan söylediğini, uydurdugunu asla dusunmuyorum. Kırılma tamam? Demedim var say. Geçmiş olsun deyip cıkıyorum konundan.

Benim hayal kurma gibi bir sorunum yok ki. sadece iç ses sorunum var. Etrafta bişeyler de görmüyorum. tamam rica ederim önemli değil arkadaşım.

Belkide öyle bi kadın yok..denilince aklıma ak sakallı dede varyasyonları geldi..
Öyle bi durum muydu acabaaaaa..

Belkide o kadın,o adam tarafından öldürülmüştür..ve seni uyarmaya gelmiştir kadının ruhu..

Dalga geçer gibi yazmıyorum..hikaye tutarlı olsun dıye uğraşıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…