canım evet parkta bir ben vardım. arada 2 -3 çocuk gelip geçiyordu. yok hayır sırf öpüşmek için beni göndermeye çalıştıklarını düşünmüyorumOncelikle gecmis olsun. Aklima 2 sey geldi. Parkta sadece siz mi oturuyordunuz? Baska kimse var miydi? Eger yoksa bu hamile kadinla gizlenen sapigin o parkta baska niyeti olup sizi ordan gondermek icin uydurduklari bir yalan olabilir. Mesela ikisi sevgilidir cevrede kimse gormesin isterler opusup koklasacaklardir veya uyusturucu ticareti tarzinda biseyler olabilir.
İkincisi o kadinla adam yine isbirlikci kadin seni eve gitmemen icin uyarmis baska kuytu yerlere gitseydin belki adam hedefledigi amaca ulasacakti.
Yani her halukarda o ikisi isbirlikciydi.
Yok daha neler. :) Rüya değildi.Oyun oynarken uyuyakalmış olabilir misiniz?
valla çok kalabalık yerlerde de durmuycaz tenhalarda da durmuycaz artık boyleAllah korusun herkes bilinçlenmeli yaa. Artık nasıl ne yapacağız bilmiyoruz topluca. heryer böyle pisliklerle doldu. artık herhangi bir parka bile nasıl giderim bilmiyorum bu korkuyla
adresi blimiyorum ki. çok nadir gittiğim bir park orası.Adamın teki beni takip edecek
Sonra aynı yerde bir başkasına tuzak kuracak
Üstelik adam arabada oturacak vs...
Ben o kadının yerinde olsam ilk iş plakayı polise verir tüm emniyeti olay mahaline doldururdum.
Bu işte tutarsızlıklar var.
Bu arada siz halen adres vermemekte kararlisiniz herhalde.
canım evet parkta bir ben vardım. arada 2 -3 çocuk gelip geçiyordu. yok hayır sırf öpüşmek için beni göndermeye çalıştıklarını düşünmüyorumhaa belki uyuşturucu olabilir .. birde ıssız bir park değil işte etrafta apartmanlar dolu, insanlar geçiyor falan. ıssız olsa evet dedikleriniz doğrudur kesin derdim. ama kimbilir.... aayy bak o da doğru yaa ama kadın çok dikkat et gittiğin yeri sakın belli etme dedi. anlamadım yaa
Anlamadım ??? ben mi sizi kekliyorum.??? Aşk olsun ben gözümüz biraz daha açılsın diye başıma gelen olayı söyledim.Kadin adamdan o kadar korkmasina ragmen onunden 2 kez geciyor dikkatli dikkatli izliyor falan. Olacak sey mi ?
Ya sen bizi kekliyorsun ya da o kadin seni keklemis.
hee ne yani uydurdum mu bunu ben çok güzel.. şizofrenim zaten ben. doğru, iyi bir hikaye salladım. hayalperestim zaten ya doğru.. canım o konu ayrı bu konu ayrı. ne yani öyle bir insanın da başına gelemez mi bu ? aşk olsun ne yani hikaye mi uyduruyorum ben ? burası kadın portalı kadın ! bende bir kadınım. başıma her kadının başına gelebilecek birşey geldi. bende uyarmak istedim. hepsi bu. merak etme bunları yaşadığıma %100 de %100 eminim. kalbim kırıldı şuan. :/Valla benim de aklıma ya aslında oyle bir kadın yoksa diye bir takım saçmalıklar gelmiyor değil
Ayrıca o durumum da düzeldi tatlım. Çok şükür iyiyim.Valla benim de aklıma ya aslında oyle bir kadın yoksa diye bir takım saçmalıklar gelmiyor değil
EvetNerede oldu bu olay istanbul' da mı ?
hee ne yani uydurdum mu bunu ben çok güzel.. şizofrenim zaten ben. doğru, iyi bir hikaye salladım. hayalperestim zaten ya doğru.. canım o konu ayrı bu konu ayrı. ne yani öyle bir insanın da başına gelemez mi bu ? aşk olsun ne yani hikaye mi uyduruyorum ben ? burası kadın portalı kadın ! bende bir kadınım. başıma her kadının başına gelebilecek birşey geldi. bende uyarmak istedim. hepsi bu. merak etme bunları yaşadığıma %100 de %100 eminim. kalbim kırıldı şuan. :/
Lğtfen polise git giderken de tek başına gitme, yanında birisi olsun
Benim hayal kurma gibi bir sorunum yok ki. sadece iç ses sorunum var. Etrafta bişeyler de görmüyorum. tamam rica ederim önemli değil arkadaşım.Seni kırmak için söylemedim ki. Aksine doğru söylediğine uydurmadığına eminim. Kırdıysam özür dilerim. Ama burda türlü türlü insan ve düşünce var ve bende önceki konunun etkisiyle bunu düşündüm. Ki daha önce yazdım cok buyuk sacmalıyorumdur buyuk ihtimalle diye.
Tekrar söyluyorum. Yalan söylediğini, uydurdugunu asla dusunmuyorum. Kırılma tamam? Demedim var say. Geçmiş olsun deyip cıkıyorum konundan.
Hayır rüya değil. %100 de yüz yaşadım bunu. Hem her bayanın başına gelebilecek bir olay.Sonra kan ter içinde uyandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?