kızlar sevgilim beni terk edeli 5 ayı geçti ama ben hala onu unutamıyorum gece gündüz aklımda şizofren gibi oldum baktım ben resmen onla yaşıyorum yaaa unutamıyorum acaba bi şizofren hastası gibi onunla yaşamayamı alışsam bölesi daha mı kolay olur benm için ben napıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben bi insan nasıl unutulur onu bile bilmiyorum ahh ahhhh sevmek ne zormuş üstelik o şimdi benm düşmanım bi kız var onla birlikte çok zoruma gidiyo çok canım acıyo
bende bgn ayrıldım çok cnm acıyor sonu yok bir gün nasılsa bitçek die ayrıldı sizce bu çok saçma değilmi
canım seni çok ama çok iyi anlıyorum. üniversitenin ikinci sınıfında 4 senelik erkek arkadaşım terketti beni. onunla birlikte büyümüştük, sevgiliden çok daha fazlasıydık yani, dost, kardeş, arkadaş... sonra geri döndü, o kadar kırılmıştım ki, istemedim. sonra bir sene geçti üstünden, unutamadım, tekrar aramak istediğim an, hayatında başkası olduğunu gördüm ve daha da nefret ettim. geri döndüğünde söylediği şeylerin hepsi yalanmış, benim için hayırlısı buymuş dedim. ben 2 sene kendime gelemedim biliyor musun; ama kendimi de melankoliye vurmadım. gezdim, dolaştım, bolca okudum... şimdi yollarımız bambaşka, arkadaş olarak bile görüşmüyoruz, hala aklıma geldiğinde gülümserim sadece; ama geçti gitti...
sen de unut, hayırlısı buymuş de. başkasını sevebilirsin. herkes başkaısnı sevebilir, böyle geliyor şimdilik sana; ama acı olsa da gerçek. kendi hayatına bak, kendi yolunu çiz. senden değerli hiçbir şey yok.. allah daha iyileriyle karşılaştırsın seni inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?