Eğer unutamıyorsam ....

burcu8754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
207
0
46
Sakarya
kızlar sevgilim beni terk edeli 5 ayı geçti ama ben hala onu unutamıyorum gece gündüz aklımda şizofren gibi oldum baktım ben resmen onla yaşıyorum yaaa unutamıyorum acaba bi şizofren hastası gibi onunla yaşamayamı alışsam bölesi daha mı kolay olur benm için ben napıcam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

şizofren hastası gibi onunla yaşamayamı alışsam bölesi daha mı kolay olur bu cümleni ciddi ciddi mi söyledin?
Böyle saçma şey mi olur yahu seni terkeden bi adam için neleri düşünmüşsün ilişkin kaç yıllıktı bilmiyorum ama 5 ay çok kısa bi süre gerçekten aşık olduysan yani unutmaman gayet normal zamanla unutacaksın sonra da bu söylediklerine güleceksin

Son düzenleme:
1,5 yıllıktı ilişki benm sorunum bunun bemm tek aşkım olmsı ben 25 yaşındayım ve hiç sevemedim sadece bu kişiyi sevebildim hemde çok sevdim bilmiyorum inş. dediğin gibi olur

Unutursun belki yeri hiç tam olarak dolmayacak ama mutlaka acısı da kalmayacak emin olabilirsin.
Neler unutulmuo ki...
Öyle şizofrenik düşünceleri de kafandan at zaten gerçekten bi akıl hastalığın yoksa o şekilde davranamazsın normal insan yapamaz onu merak etme.
Senin sorunun ne bence biliomusun henüz unutmaya bile karar verememen yani önce unutmayı bi kafana koy unutman gerektiğine inan gerisi gelecektir zaten

Gerçekten sevgiyse sizin hissettikleriniz zaten 5 ay kısa bir süre unutmak için..Ama 'terkedilmek'' hissi çok ayrı bir durum.Bence siz hangisini hissediyorsunuzda problem.Bana kalırsa yeni bir aşktan başka ilacı yok bu durumun.​

Unutmak güc oluyor, ama sonucta zamanla alisiyor insan...Bende seninle ayni durumdayim canim...Kelin ilaci olsa kendi basina sürermis... Hayatimizi en iyi sekilde sürdürmek zorundayiz...Ben geziyorum, tozuyorum, kendimi eve kapatmiyorum, zaten eve girdigim an sanki duvarlar üzerime üzerime
geliyor...Faydasini görüyormusun desen tabii ki aklimdan cikmiyor, icim aciyor, fakat saplanti halinde degil...Gececek biliyorum, sonucta daha önce 11
senelik iliskim bittiginde de alistim, onsuz nefes alabilmenin mümkün oldugunu gördüm...Bayagi zamanimi aldi ama gecti iste! Buda gececek biliyorum...
Geriye baktiginda sadece bosa gecen zamana üzülüyor insan, cünkü saglik disinda telafisi olmayan tek sey o! Sende artik aktif bir sekilde hayatina sahip cik canim...Demek ki hayirlisi buymus...

ben bi insan nasıl unutulur onu bile bilmiyorum ahh ahhhh sevmek ne zormuş üstelik o şimdi benm düşmanım bi kız var onla birlikte çok zoruma gidiyo çok canım acıyo

Bu sevgili olmadan önce nasıl yaşıyordunuz, aynen o noktada olduğunuzu düşünmeye çalışın. Belki de terk edilmiş olmanızı hazmedemediğiniz için onu unutmamak hissinin arkasına sığınıyorsunuz. Ya evlenseydniz de terk etseydi sizi, daha kötü olmaz mıydı? Toparlamaya çalışın kendinizi, onunla yaşamaya alışsam gibi düşünceleri atın kafanızdan, sizin kıymetinizi bilmemiş biri için hasta olmayı seçmek gibi seyleri aklınızdan uzaklaştırın lütfen.

Çalışmıyorsanız ve imkanınız varsa bir iş bulun. Yeni çevre ve sorumluluklar sizi bu ruh halinden uzaklaştırabilir belki. Çabanız bundan kurtulmaya olsun, kendi kendinize daha çok acı çektirmeye değil. Belki bir uzman yardımı almayı düşünebilirsiniz.

ben bi insan nasıl unutulur onu bile bilmiyorum ahh ahhhh sevmek ne zormuş üstelik o şimdi benm düşmanım bi kız var onla birlikte çok zoruma gidiyo çok canım acıyo

Belki oda üzülüyodur dicektim bu yorumu görene kadar....
Bak o hayatına kaldığı yerden devam ediyo sende öyle yapp!

canım seni çok ama çok iyi anlıyorum. üniversitenin ikinci sınıfında 4 senelik erkek arkadaşım terketti beni. onunla birlikte büyümüştük, sevgiliden çok daha fazlasıydık yani, dost, kardeş, arkadaş... sonra geri döndü, o kadar kırılmıştım ki, istemedim. sonra bir sene geçti üstünden, unutamadım, tekrar aramak istediğim an, hayatında başkası olduğunu gördüm ve daha da nefret ettim. geri döndüğünde söylediği şeylerin hepsi yalanmış, benim için hayırlısı buymuş dedim. ben 2 sene kendime gelemedim biliyor musun; ama kendimi de melankoliye vurmadım. gezdim, dolaştım, bolca okudum... şimdi yollarımız bambaşka, arkadaş olarak bile görüşmüyoruz, hala aklıma geldiğinde gülümserim sadece; ama geçti gitti...
sen de unut, hayırlısı buymuş de. başkasını sevebilirsin. herkes başkaısnı sevebilir, böyle geliyor şimdilik sana; ama acı olsa da gerçek. kendi hayatına bak, kendi yolunu çiz. senden değerli hiçbir şey yok.. allah daha iyileriyle karşılaştırsın seni inşallah.

hayatta neler geçmiyo ki. eğer gerçekten sevdiysen 5 ay az bi süre. elbette geçecek. geçerken derin izler bırakacak belki, canın yanacak ama sonra bi bakmışsın artık onsuzluğada alışmışsın. zaman herşeye ilaç. insanoğluna unutmak, alışmak gibi müthiş duygular verilmiş. sabret

Saçmalama. Ne demekti şizofren hastası gibi onunla yaşamaya alışsam. Ya dışarda ne güzel bir hayat var. 5 ay olmuş 5 ay. Unutman için o kadar gün o kadar saat geçmişki. Ama sen unutmak istemiyorsun. Böyle şeylere takılmamak gerekiyor bunu kendim içinde yapmaya çalışıyorum. Ya biri gelir biri gider yapma Allah aşkına. Yazık etme kendine. Başka kimseye mi aşık olmayacaksın sanki. Hayat bu daha ne çok insan çıkacak karşına.

bende bgn ayrıldım çok cnm acıyor sonu yok bir gün nasılsa bitçek die ayrıldı sizce bu çok saçma değilmi

bende bgn ayrıldım çok cnm acıyor sonu yok bir gün nasılsa bitçek die ayrıldı sizce bu çok saçma değilmi

Onun için bu ilişkinin hiç bir anlamı yokmuş ki zaten ' bir gün nasıl bitecek demekte ne oluyor ' her ilişkiye nede olsa bitecek diye başlarsa herkes ohoo .d o böyle düşünüyorsa yapabilecek bir şey yok sonuçta kim akıntıya karşı kürek çekebilmişki .. biraz sabır ve çaba herşeyi iyileştirecektir üzülmeye değmez sıkma canını unutma zaman başarmak için en iyi fırsattır (; akışına bırak

evet bgn gördümki başkasından hoşlanıyormuş benide facesinden engellemiş ztnn bahane yani bnde burda kkendimi yiyorum hiç değmezmiş...

6 aydan sonra daha az acı çekersin canım korkma.
Ne uzun sürüpte biten ilişkiler gördüm,ama dimdik ayakta durabilen kadınlar.
Yani her şey kendi elinde,umutsuzluğa kapılma.
Elbette söylediklerim içini rahatlatmayacak,görmemzlkten geleceksin belkide..Çok normal.
Ama zamnala alışacaksın ve böyle 'şizofren' takılma düşüncelerine gülüp geçeceksin.
Her şey zamnla düzelir elbet ama sen düzelmesini istersen.
Kendine bir iyilk yap ve düzelmesni iste.
Sağlıcakla kal.

5 ayda unutmak, acının azalması ne mümkün... Zamanla azalıyor acı hiç merak etme. En az 10 ayı doldurduktan sonra çok rahatlayacaksın eskiye göre. Sonra bir de bakmışsın ki aklına bile gelmez olmuş. Zaman her şeyi alıp götürecek emin ol.

amin canım hepimizi inşl. ama çok kandırdı beni çok yalan söyledi allaha havale ettim onu cezasını çeker inş.

inş. bir an önce unutmam lazım şimdi izin alıp tatile çıktım ama 3 ay sonra onu hergün görücem allahım bana yardım etsin allahım hepimize yardım etsin

Ayrılığın ilk günlerinde kimi görsen o zannedersin,Her telefonun çaldığında her sabah uyandığında bi türlü bitmez bu acı...Yavaş yavaş zaman geçer önce unutmak istemez direnirsin...Sonra bir bakmışsın ki,o delice sevdiğin adamdan eser yok.Ayrılık acısı bitmiştir artık...Sadece anılar kalır...bu kadar her aşk böyledir...Keşke dersin geri dönse,geri dönerse dünyalar senindir...dönmezse dünyan yıkılmıştır ama şimdilik...Belki ilerki zamanlarda unutabilirsin yada hep kalır aklında...İnş hakkında hayırlısı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…