derincim , denizannem çok saolun , hemen bakıyorum internet sitelerine , oğluma kitap alıyım o da anası gibi kitap kurdu olsun bari :)))
çağancım ben netten almadım ama idefixde varmış hatta dahada ucuz indirime girmiş (idefix güvenli bir sitedir, sık sık alışveriş yaparız ), ben şimdilik sözcükler ve hayvanlar kitaplarını aldım, boyut olarakta uygun bizimkiler için,
idefix.com: Kitap - Tudem Yayınları
yemekteyiz başlamış gene.daha doğrusu yememekteyiz kaydirigubbakcemile3
bunların da herşeyinin kurgu olduğunu bilmeyen kalmadı sanırım değil mi arkadaşlar.biz tesadüf eseri yarışmaya katılmış birisiyle görüştük de.daha doğrusu eşim görüştü.öyle 3 saatte yemek pişirmeye çalışmak,yetiştirmek gibi bişey yokmuş mesela.hazırlıklar 2 gün önceden başlıyormuş :roflol: daha bunu gibi bir sürü şey hep yalan bize gösterdikleri gibi değil.
''sen şuna şu puanı verirsen sen 1. olacaksın'' filan gibi yönlendirmelerle yürüyormuş
Benim Dünyam-sözcükler
Doğa çevrem-yumuşak hayvanlar serisi
ben maalesef hayvanlarla ilgili kitap alamıyorum , çünkü kendim bakamıyorum o kitaplara((
tam fobi değil ama sürüngenlerden pek hoşlanmıyorum, tvde falan hiççç bakamam ama çığlık atçak boyutta değil, sanada allah kolaylık versin valla zor bir durumtamam denizannem mutlaka yazarım aldıklarımı burdan :)))
senin de mi fobilerin var benim gibi , ben hızlı geçmeyi bırak hiç bakamıyorum( batunun yanında çığlık da atamıyorum o yüzden mümkünse hiç görmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?