- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
- Konu Sahibi kelebekim35
-
iki tane önemli sınavın olduğuna göre okuyosun demektir :))
azıcık dert yan sınavlarından,sonra da ona sor sen okumuşmuydun diye..
de bişi söyliyim mi? Ben buluşmazdım bile böyle bi adamla.Öğrenci olduğuna göre yaşın çok da büyük değildir,35 ne ya?? hadi seversin güvenirsin,isterse onbeş yaş büyük olsun,kimse laf etmez ama,bu şekilde görüşmen bile saçma olur...Ne tarzını beğenmişsin ne için ısınmış...
"belki aradığım adamdır" diye her önüne çıkan kurbağa öpülmez ki,biraz seçici olmakta fayda var :)
daha yolun başındasın,kimleer kimler çıkar karşına
aranızı yapmak isteyen aranızı yapmak isteyen arkadaşlarınız biliyordur mutlaka. onlara sorsanıza.şayet bilmiyorlarsa,daha tahsilini bile bilmedikleri kişiyle sizin aranızı nasıl yapıyorlar.insan birinin arkadaşıyla arasını yapmaya cesaret ediyorsa o kişinin herşeyinden emin olacakki,arkadaşının canı yanmasınevet .bilmiyorlarsa önce şu arkadaşlığınızı bir kere daha sorgulayınArkadaşım beni biriyle tanıştırmak istediler. Facebook tan ekledik birbirimizi. Ama eğitim durumu hakkında hiçbir bilgi ve fikrim yok. Usuluyle nasıl sorulur çatlıyacağım.Müzik tarzızı beğenmedim arabesk şarkılar falan. Hemen bulaşalım dedi iki üç cümleden sonra ben napacağım sen sor ben cevaplayım diyor ..
Arkadaşım beni biriyle tanıştırmak istediler. Facebook tan ekledik birbirimizi. Ama eğitim durumu hakkında hiçbir bilgi ve fikrim yok. Usuluyle nasıl sorulur çatlıyacağım.
Müzik tarzızı beğenmedim arabesk şarkılar falan. Hemen bulaşalım dedi iki üç cümleden sonra ben napacağım sen sor ben cevaplayım diyor ..
Tahsili senin için önemliyse sormalısın.
Ama ben üniversite mezunu olduğunu düşünmüyorum anlattıklarından.
içine sinmediysede zorlama bence.
evet hadi tahsilini geçtim öyle kaliteli düzgün bir duruşu da yok ihtimal verdim ama çıkmadı malesef konuş konuş orçunun öpüşelim mi nin evlenelim mi versiyonu bu kadar kolay mı yahu
evet hadi tahsilini geçtim öyle kaliteli düzgün bir duruşu da yok ihtimal verdim ama çıkmadı malesef konuş konuş orçunun öpüşelim mi nin evlenelim mi versiyonu bu kadar kolay mı yahu
Arkadaşım beni biriyle tanıştırmak istediler. Facebook tan ekledik birbirimizi. Ama eğitim durumu hakkında hiçbir bilgi ve fikrim yok. Usuluyle nasıl sorulur çatlıyacağım.
Müzik tarzızı beğenmedim arabesk şarkılar falan. Hemen bulaşalım dedi iki üç cümleden sonra ben napacağım sen sor ben cevaplayım diyor ..
Madem adamı bu kadar beğenmediniz ve kalitesiz buluyorsunuz görüşmeyin olsun bitsin. Ne mezunu olduğunun ne önemi var ki. Ayrıca dün tanıştığınız biri için kalitesiz demek ne kadar doğru tartışılır!
sen sor ben söyleyin demesi bir bayana...
ne biliyim belki de yanlış kelime kullandım müzik tarzı arebesk oluşu kamyon arkası sözleri paylaşması .. hiç muhabbete girememesi hemen bulaşalım demesi ...gibi yanlış anlaşılmasın pardon ..ben bu konularda cahilim
:))
Ne dinlesin ? Emre Aydın,Demır demırkan Hayko falan :)) Onları dinleyince olacak mı ??
Benim sevgilimde Orhan gencebay,Ahmet kaya dinler,türk halk müziği dinler ki ben dinlemem dinlediklerini.Napalım şimdi ?Tahsili de var.Öğretmen kendisi.Zevklerle tahsilin paralel gitmesi mi gerekiyor?
Bu sekılde kategorıze etme bence yanılırsın tanımak konusunda o insanı.
Hemen bulusalım demesi bence guzel bır adım.Sanal sanal ne kadar tanıyacaksın ki baya kulp bulmussun cocuga.Bulusmayla evlenecek de değilsin.Bulus.O çekimi aldın mı tanımaya devam edersin.Bulusunca üstüne atlamasından falan mı korkuyorsun.En fazla bir bulusma bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?