eğitim durumunu nasıl sormalıyım ufff

Canım eğer çekiniyorsan bu konuda ki bana göre çekinmene gerek yok.Tanıştıran arkadaşına sorabilirsin bu durumu.Olmaz dersen de şayet şu anda okuyor musun çalışıyor musun diye sorabilirsin cevaba göre de zaten ne mezunu anlamış olursun bence.Biraz daha tanıdıktan sonra buluşabilirsin bence.

ortaya yem atıyorum ama yok cevap yok ...işi gücü yerinde şayet ama ... hemen bulaşalım evlenmeyecekmiyiz demesi ciddiyim sevgi saygı olsun dedi daha sabah merhaba dedim ... lise mevzuna geldim cevap yok şüphelerin artıyor...sen sor ben cevaplayım demeleri .. yaa ben internete saaatlerce konuşan insan tıkıldım kaldım hep sıradan sorular ve cevaplar off off aceleye gerek yok dedim evlenilmek için evlenilmez .. birdaha cevap gelmedi

iki tane önemli sınavın olduğuna göre okuyosun demektir :))
azıcık dert yan sınavlarından,sonra da ona sor sen okumuşmuydun diye..
de bişi söyliyim mi? Ben buluşmazdım bile böyle bi adamla.Öğrenci olduğuna göre yaşın çok da büyük değildir,35 ne ya?? hadi seversin güvenirsin,isterse onbeş yaş büyük olsun,kimse laf etmez ama,bu şekilde görüşmen bile saçma olur...Ne tarzını beğenmişsin ne için ısınmış...
"belki aradığım adamdır" diye her önüne çıkan kurbağa öpülmez ki,biraz seçici olmakta fayda var :)
daha yolun başındasın,kimleer kimler çıkar karşına

87 liyim. İş için uğraşıyorum. Aylardır çalıştığım sınavlar ... Okullar bitti ama halen tamamlanması gereken işler var arkadaş ortamında hoşlanırım severim iyi vakit geçiririm eğitim önemli olmaz.. ama bu şekilde ite kaka dengi beklentisi olsun bari diyor insan .ben hadi arkadaşa olunur bir sene beklenir sandım adam hemen hemen yaza evlenmek istiyor hem da paldır küldür... Yani ben de evllik delisi değilim .Ama karşımdan o mesajı alınca korktum vınn çok zor güvenirim zaten..kısmetse her türlü bulur zaten ne diyim
Teşekkür ederim yorumlarınız için...

aranızı yapmak isteyen aranızı yapmak isteyen arkadaşlarınız biliyordur mutlaka. onlara sorsanıza.şayet bilmiyorlarsa,daha tahsilini bile bilmedikleri kişiyle sizin aranızı nasıl yapıyorlar.insan birinin arkadaşıyla arasını yapmaya cesaret ediyorsa o kişinin herşeyinden emin olacakki,arkadaşının canı yanmasınevet .bilmiyorlarsa önce şu arkadaşlığınızı bir kere daha sorgulayın

Hemen kaç

Arkadaşıma soramamamın nedeni şu an doğum yapmak üzere olması ve eşiyle eğitim farkı yani bayanın ünv eşinin lise mezunu olması kırmak istemem kendisini...

bunda çekinecek ne var ki...

nerden mezun oldun.

tahsilin ne

hangi okulu bitirdin vb...

hala çekiniyorsan ver face adresini ben sorayım

Tahsili senin için önemliyse sormalısın.
Ama ben üniversite mezunu olduğunu düşünmüyorum anlattıklarından.
içine sinmediysede zorlama bence.

Tahsili senin için önemliyse sormalısın.
Ama ben üniversite mezunu olduğunu düşünmüyorum anlattıklarından.
içine sinmediysede zorlama bence.

evet hadi tahsilini geçtim öyle kaliteli düzgün bir duruşu da yok ihtimal verdim ama çıkmadı malesef konuş konuş orçunun öpüşelim mi nin evlenelim mi versiyonu bu kadar kolay mı yahu

Birileri sizi uygun görmüş birbirinize yakıştırmış diye

İki tarafta zorla elektrik almaya çalışıyor gibi ne gerek var ki

evet hadi tahsilini geçtim öyle kaliteli düzgün bir duruşu da yok ihtimal verdim ama çıkmadı malesef konuş konuş orçunun öpüşelim mi nin evlenelim mi versiyonu bu kadar kolay mı yahu

Madem adamı bu kadar beğenmediniz ve kalitesiz buluyorsunuz görüşmeyin olsun bitsin. Ne mezunu olduğunun ne önemi var ki. Ayrıca dün tanıştığınız biri için kalitesiz demek ne kadar doğru tartışılır!

bu adamla vakit kaybetme, birisi tanıştırdı diye konuşacak değilsin.
hala ne mezunu olduğunu sormadın mı?? merak ettim.

Ne iş yapıyor? Ondan çıkaramıyor musun? Çıkaramıyorsan direk soracaksın ne var bunda. İnsanların tanışma döneminde sorulan ilk sorulardandır..arkadaşın bilmiyor mu peki madem tanıştıracak seni.. uygun olup olmadığın açısından yani….

sen sor ben söyleyin demesi bir bayana...
ne biliyim belki de yanlış kelime kullandım müzik tarzı arebesk oluşu kamyon arkası sözleri paylaşması .. hiç muhabbete girememesi hemen bulaşalım demesi ...gibi yanlış anlaşılmasın pardon ..ben bu konularda cahilim

Son düzenleme:

:))
Ne dinlesin ? Emre Aydın,Demır demırkan Hayko falan :)) Onları dinleyince olacak mı ??
Benim sevgilimde Orhan gencebay,Ahmet kaya dinler,türk halk müziği dinler ki ben dinlemem dinlediklerini.Napalım şimdi ?Tahsili de var.Öğretmen kendisi.Zevklerle tahsilin paralel gitmesi mi gerekiyor?
Bu sekılde kategorıze etme bence yanılırsın tanımak konusunda o insanı.
Hemen bulusalım demesi bence guzel bır adım.Sanal sanal ne kadar tanıyacaksın ki baya kulp bulmussun cocuga.Bulusmayla evlenecek de değilsin.Bulus.O çekimi aldın mı tanımaya devam edersin.Bulusunca üstüne atlamasından falan mı korkuyorsun.En fazla bir bulusma bu.

Ortak zevklerimin olmadığı beraber eğlenemedikten sonra ben pop müzik dinlerin o türkü bara giderse ben orda duramam beraber eğlenebilmek gerekli diye düşünebiliyorum .. tahsille müzik zevkinin tabi farkı yok .. bilmiyorum işte ??kafamda bir sürü soru işareti

tatlım direkt sor bence. bunun süslü püslü cümlelerle soruluş şekli yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…