eğitim durumunu nasıl sormalıyım ufff

87li birinini bu şekilde tanıştırılma işlerine girmesine anlam veremiyorum. Bi iş güç sahibi ol, o çevreden daha dengin birini bulcaksın belki. Yaşın daha 25...biraz saçma olmuş evde kalmış gibi internetten tanıştırılmalar...Belli ki adama ısınamadın ki bence tavrı anormal daha huyunu suyunu bilmediği biriyle böyle evlilik muhabbetlerinin yapılması. Kendine eş yerine hizmetçi aramadığı ne mağlum? Sosyal çevrenizden gözlemleyerek bulmaya çalışın bu tarz adayları

öncelikle kendinden bahset,kendi eğitim durumundan bahset,ben de şurdan mezunum vb. sonra biraz sus,kendinden bahseder herhalde,etmezse de hemen sorarsın,sen nerden mezunsun diye

Haklısınız aslında hemen hemen düşüncem bu kanıda ama annemin ben bişey demem hiç evlenemezsen evde kaldım diye bende suç arama diyor.. klasik muhabbet işte ....???

ondan ne var ya
ben olsam tak diye sorarım

inanın ne diyeceğimi bilemedim ben az önce cesaret ettim ve sordum ortaokuldan sonra bırakmış iş hayatı iş kurmuş tahmin ettiğim gibi.. siz ne düşünürdünüz ? Kimseyi seçimleri için yargılayamam kendini yetiştirmiştir belki de ama hissetmiştim .. nasıl bir yol izlemeliyim .. ?? evlilik için düşünüldüğüne göre ne dersiniz amacım yargılamamak kimseyi,..çok zor durum arkadaşımın eşi benim yüksek lisans derecem olduğu halde nasıl yönlendirdi şaşırdım ben liseye bile razıyken.. gel gör ki anlaştık ama bir ömür var çevrem vs bir zaman sonra kopacak herşey..

Son düzenleme:
kadınların statü olarak kendilerinden daha üstün olmaları erkeklerde aşağılık kompleksine sebep oluyor canım vardı böyle bir kırığım hatta en başta yalan söylemişti ünversiteden terkim af bekliyorum diye

ilerki yaşayan ömürde sorun olabileceğini düşünüyorum bende ..

bir şekilde öğrenebilmenize sevindim.birbirinize gerçekten aşık olmuş olsaydınız önemli değil eğitim durumu diyebilirdim ama ileride yaşayabileceğiniz çatışmaları göz önünde bulundururak ortada da hiçbir şey yokken,ben de çok oluru yok bu işin derim.boşuna sorunsuz başınıza sorun açarsınız.sorun derken kafanıza takarsınız hep bu durumu yani "acaba sorun olur mu ileride?" diye. ne gerek var ki?bir arkadaşın daha dediği gibi erkekler böyle şeyleri kompleks haline getirirler zamanla.çok iyi düşünmelisiniz..

Bence egitim hersey demek degil. Universite mezunu molozlarla karsilastigim icin belki benim icin artik ilk sirada gelmiyor. Insanlari kaliplara koymadan tanimaya calis. Kalbinin sana dogru yolu gosterdigini goreceksin.

Haklısınız aslında hemen hemen düşüncem bu kanıda ama annemin ben bişey demem hiç evlenemezsen evde kaldım diye bende suç arama diyor.. klasik muhabbet işte ....???

Bence olumsuz düşünme, daha 5-6 yılın var bu konularda panik yapmak için artık günümüzde kadınlar eğitim, kariyer derken her şeyi oturttuktan sonra evlenmeye yöneliyor. Aceleye getirilmiş bir evlilik yapmaktansa uygun zamanda yapılması tarafıyım. Benim de yaşım sana yakın, hiç evde kalcam kalırım diye hesaplar yapmıyorum. Anneni de fazla dinleme bence o biraz eski kafalılık yapmış, seni de boş yere panikletiyor

Eğitim konusuna gelince...ben şahsen eğitime önem veririm. Evet eğitimli molozlar da çok. Ama çevrem çok önem verdiği için bu tarz durumlara, bana da de ister istemez öyle empoze edildiğinden göz ardı edemem bu konuyu, ha belki başkası için sorun olmaz amenna. Ama ilerde bir erkeğin sorun yapabileceğini düşünüyorum eğitim yada kariyer statü farkını. Çevreme takdim etme konusunda meslek/eğitim konusu benim için malesef önemli büyük konuşmayım tabi yine de. Siz de benim gibiyseniz boş yere vaktinizi harcamayın. Buluşma konusunda ne düşünüyorsunuz peki? Bir karara vardınız mı?

yok canım buluşmayı düşünmüyorum baştan beri ortak birşey paylaşamadık zaten .. eğitim konusundan laf laf açar dedim kendimi anlattım sadece evet tamam diyor .. sonra işte kendi durumunu sorunca cevabı verdi. bende olur eder diploma ile adam olunmaz dedim zaten cevap gelmedi.. eğitim dışında bile hiçbir laf birbirini açmadı .. uzatmanın anlamı yok sanırım .. aracı olmasaydı daha iyi olurdu ona üzüldüm şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…