- Konu Sahibi kelebekim35
-
sabah konuşmaya başlayıp ilk defa ertesi güne bulaşalım demesi normal mi yahu
öylece sor nolacak sanki :)
sen sor ben cevaplayayımla muhabbet mi döner ben olsam dvm etmezdim
Arabulucu arkadaşınız piyangodan mı çıkarmış adamı?Nedir ne değildir, kilosu ne kadardır?kaç liradır?bi söyleseydiler sana.
dinlediği müzikler veya paylaştığı cümleler eğitim durumu hakkında sizi yanıltmasın bence. ben her çeşit okullusunda gördüm öyle tipleri mesela :) fakat o son yazdığınız ileti beni de düşündürdü. her ne kadar kişinin kendisini tamamen yansıtmasa da insanlar hakkında ipuçları verir internetteki profilleri.bir de böyle işlere pat diye girilmez ki ya.önce bi arkadaş olmaya çalışılır. damdan düşer gibi giriyor konuya sanırım arkadaş. diğer arkadaşların dediği gibi muhabbeti de çok çekilir değil gibi görünüyor. yani siz bilirsiniz ama baştan şüpheyle baktığınız kişiyle yapamazsınız gibime geldi. yazdıklarınıza bakarak ve kafamda canlandırdığım adaya bakarak ben size uygun olmadığını düşündüm naçizane :44:
ilgilenip okuyup tesbitleriniz için teşekkür ederim. Arkadaşımda doğum yapmak üzere eşinin arkadaşı kalkıp bu soruları soramadım da ona tıkıldım kaldım ve bu ay içinde 2 tane büyük sınavım var kafam bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?