- 18 Ağustos 2016
- 5.292
- 22.176
- 348
- Konu Sahibi tabularasaa
Kocam ortaokul mezunu, ben birden fazla kez üniversite terk.
Hiç sorun yaşamadık.
Hiç sorun yaşamadık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış ifade etmiş olabilirim. Ev işi yapılması beğenme için bir kriter olamaz elbette.Şu kafadaysanız zaten istediğiniz kadar okuyun yine de eğitim seviyeniz yüksek değil bana göre.
Bu mu yani kriteriniz, ben çok eğitimliyim, PhD düzeyindeyim ama karşı taraf bu ev işi yapmaz diyerek beni almıyor ?? Karşı taraf benim evişi yaptığımı bilmiyor, aman kaçmasın kafasındaysanız, toplumdaki kadın-erkek eşitliğinin düzelmesin hiçbir katkınız yok, hatta eşitsizliğe katkıda bulunuyorsunuz. Adama çok iyi yemek yaparım, günlerde Kvyle gezerim, KPye hizmet ederim izlenimi vereyim öyle beğensin beni alsın kafası artık ilkokul mezunu kadınlarda bile yok. Kadınlar gözlerini açtı. Bunca yıl okumuş bir kadın böyleyse bu toplum ne yapsın?
Yazım ve kendini ifade ediş biçiminiz de hiç PhD gibi değil kusura bakmayın, ben sizin bu eğitim seviyesinde olduğunuzu düşünmüyorum. Gerçekten de PhDyseniz üzücü, bu toplum asla ileriye gitmez.
Kesinlikle. Düzgün olanları tenzih ederim ama erkek milletimiz zaten kompleks yapmaya meyilli .Erkekler kadın ilerledikçe kaprislenecek gibi
Etraftan görücü olacak mı diye beklemiyorum. Kendi seçtiklerimde oldu tanıdıklar aracılığıyla da görüştüklerim oldu.Doktora öğrencisisin,etraftan görücü mu bekliyorsun? Gelen tekliflere kulağını kapat, virüs bitince akademik toplantılara,söyleşilere katil, şehir dışında yapılan etkinliklere ,kurslara git,tatile cik... Seni sen olduğun için seven insanlarla tanış ve bir yola gir,
Derim ben.
Kesinlikle. Düzgün olanları tenzih ederim ama erkek milletimiz zaten kompleks yapmaya meyilli .
O yüzden ben böyle bir risk almazdım.
Daha geçen çok yakın bir arkadaşım sırf bu yüzden ayrıldı. Adam kompleks yapıyordu en sonunda patladılar maalesef
Basmissin kirbaciŞu kafadaysanız zaten istediğiniz kadar okuyun yine de eğitim seviyeniz yüksek değil bana göre.
Bu mu yani kriteriniz, ben çok eğitimliyim, PhD düzeyindeyim ama karşı taraf bu ev işi yapmaz diyerek beni almıyor ?? Karşı taraf benim evişi yaptığımı bilmiyor, aman kaçmasın kafasındaysanız, toplumdaki kadın-erkek eşitliğinin düzelmesin hiçbir katkınız yok, hatta eşitsizliğe katkıda bulunuyorsunuz. Adama çok iyi yemek yaparım, günlerde Kvyle gezerim, KPye hizmet ederim izlenimi vereyim öyle beğensin beni alsın kafası artık ilkokul mezunu kadınlarda bile yok. Kadınlar gözlerini açtı. Bunca yıl okumuş bir kadın böyleyse bu toplum ne yapsın?
Yemek yapsın, çocuk baksın, çok konuşmasın kafasında bir erkekler evlenmeye razı olmanız inanılır gibi değil, aldığınız eğitim sizi geline kuşak bağlayan kabile kafasından 1 adım ileri götürmemiş. Siz böyle bir erkekle anlaşırım, yeter ki evlensin diyorsanız zaten siz de o adamla aynı eğitim ve kültür seviyesinde oluyorsunuz.
Yazım ve kendini ifade ediş biçiminiz de hiç PhD gibi değil kusura bakmayın, ben sizin bu eğitim seviyesinde olduğunuzu düşünmüyorum. Gerçekten de PhDyseniz üzücü, bu toplum asla ileriye gitmez.
Varya çevreden bir kız evlenmişti zamanindaTürk erkekleri genel olarak berbat, düzgün olanlar azınlık
Bunu bana yurtdışında yaşayan bir abimiz söylemişti, 3 kızkardeşi varmış 3ü de bekar. Nedne dedim, Türk erkekleri berbat demişti
Gerçekten birey olabilmiş, anneciğinin ağzına bakmayan, ailesine sahip çıkan erkek yok . Varsa da yetimdir shshdfgdg
Cidden Tğrk erkeğinin aile anlayışı karısını anneciğine ezdirmek, ablasına ezdirmek, psikoloijk şiddet uygulamak arasından gidip geliyor
Şimdi toplumda bir de elinde kağıt kalem hesap yapan, kadın kaç para maaş getiriyor, maaşlı kadınla evleneyim, kredi çekip ev alayım 2 maaşla şeklinde takılan erkekler de var .. bunlar bence en kötüsü Allah korusun bunlardan
Doktora öğrencisiyim. Etraftan taliplerim çıkıyor ama benim eğitim dengimde olmuyorlar. Görüştüklerim oldu ama eğitim sürecimin uzun olduğu hep göze batıyor ve genellikle farkettiğim eğitimli kız ev işi yapmaz algısı var. Erkeklerde kompleks de var kendinden eğitimliyi kaldıramama gibi.kendi eğitim dengimde biriyle mi evlenmememi öneririrsiniz eğitim farkı evliliklerde sorun yaratıyor mu.
Evet malesef . Sağ olunEvet ilgi alanları beğeniler hayata bakış farkı farkediyor. Konuşacak ortak nokta olmuyor. Karşındaki ne olunuyor şimdi bunu okununca diyor.
Bi kere yazdığım icin burda taşlanmıştım ama ölene kadar diyeceğim.Türk erkekleri genel olarak berbat, düzgün olanlar azınlık
Bunu bana yurtdışında yaşayan bir abimiz söylemişti, 3 kızkardeşi varmış 3ü de bekar. Nedne dedim, Türk erkekleri berbat demişti
Gerçekten birey olabilmiş, anneciğinin ağzına bakmayan, ailesine sahip çıkan erkek yok . Varsa da yetimdir shshdfgdg
Cidden Tğrk erkeğinin aile anlayışı karısını anneciğine ezdirmek, ablasına ezdirmek, psikoloijk şiddet uygulamak arasından gidip geliyor
Şimdi toplumda bir de elinde kağıt kalem hesap yapan, kadın kaç para maaş getiriyor, maaşlı kadınla evleneyim, kredi çekip ev alayım 2 maaşla şeklinde takılan erkekler de var .. bunlar bence en kötüsü Allah korusun bunlardan
Bence fark eder . Eşim benden daha çok eğitimli . Anlaşıyoruz ama hicbir ortak noktamız yok . Ben kendimi kötü hissediyorum . O sürekli kendini geliştiriyor ben ise öylece sade bir insanım . O beni hiç yadırgamadı hissettirmedi bile sadece bir şeye önem ver ve ilgin olsun dedi onu bile beceremedim . Ama azda olsa seviye yakın olsa daha iyi olur . Tabii en önemli şey insan olması .
Basmissin kirbaci![]()
Allah mutlulığunuzu daim etsin. İstisnai örneklerdensinizDenk olmak önemli ama bu denklik üniversiteden alınan bir diploma değil. Yaş, hayat tecrübesi, görgü, örf-adet, aileler... ben yüksek lisans mezunuyum, eşim lise. Ama eşim 16 yaşından beri iş hayatının içinde ve tecrübe olarak beni sulu dereye götürüp getirir. İnsan üniversite okumaz ama hayatın içinde pişirir kendini. Ben yoğun iş temposunda olduğum için çok haber, sosyal medya takip edemiyorum. Gündelik olayları, haberleri hep eşimden öğrenirim. Yeter ki bitki gibi yaşamayan biri olsun, dış dünya ile alakadar olsun.
Kesinlikle haklısın.Türk erkekleri genel olarak berbat, düzgün olanlar azınlık
Bunu bana yurtdışında yaşayan bir abimiz söylemişti, 3 kızkardeşi varmış 3ü de bekar. Neden dedim, Türk erkekleri berbat demişti
Cidden Turk erkeğinin aile anlayışı karısını anneciğine ezdirmek, ablasına ezdirmek, psikoloijk şiddet uygulamak arasından gidip geliyor. Haftasonu aktivitesi erkek tarafının akrabasını gezmek, başka da tek aktivite yok. Ondan da KVden Kpden laf yiyorsun
Kadın evde otursun, çocuk baksın yemek yapsın işte bir tane kadın olsun hangisi olursa olsun kafasından da bolca var