- 10 Ekim 2014
- 32.563
- 146.407
- 798
- Konu Sahibi misafiroyuncu34
helga bulsun mery bulsun o da
Tam bir asosyal nasil bulacak.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
helga bulsun mery bulsun o da
Tam bir asosyal nasil bulacak.Anasindan bekliyor bulsun diye. Gorucu usulu kim boyle biriyle evlenir. Hadi agzi laf yapsa sevgi aşk meşk diye diye eminim kendine baktiracak bir kadin bulurdu.
![]()
siteden buluver hayrına.bir sürü evlenmek isteyen kadın var burada.elbet münasibi vardır aralarındaTam bir asosyal nasil bulacak.Anasindan bekliyor bulsun diye. Gorucu usulu kim boyle biriyle evlenir. Hadi agzi laf yapsa sevgi aşk meşk diye diye eminim kendine baktiracak bir kadin bulurdu.
![]()
siteden buluver hayrına.bir sürü evlenmek isteyen kadın var burada.elbet münasibi vardır aralarında![]()
kör atın topal alıcısı vardır.Kimsenin başini yakamam.Sonra konu acarlar
![]()
hatirladim oben o kitabı okudum madonnanın hayatını anlatıyor çok özel cümleler yok altını çok çizmedim. Aşkları, şarkıları bunları anlatıyor...
diyen kadını hatırladım birden![]()
Sorun bu arkadasinda egitimsiz biriyle evlenmesinden ziyade yasi geciyor diye evlenmesi bence. Yani arada sevgi ask yokken gidip sadece toplum baskisi yuzunden denk olmayan biriyle evlenmek tuhaf yani.. asik olsa sevse anlarimBence sadece eşlerin değil, ailelerin dahi denk olması lazım, çok sık görüşülecekse uzak oturulmayacaksa ..
yakınlarımdan birisi açıktan lise mezunu yalnız babası eğitimciydi, hep okumuş insanların içinde büyümüştü.. ilk okul terk mi mezun mu tam bilmiyorum, bi adamla evlendi. İlk zamanlar iyi güzeldi herşey, zamanla ağlamaya başladı . Benim babam gibi oturup kalkmıyor , toplum içinde konuşmayı bilmiyor diye diye yedi kendisini…
benim de babam eğitimci , çevremiz hep eğitimli insanlardan oluşuyordu.. bundan 50 sene evvel üniversite okumuş kişilerin de herşeyi bambaşkadır, ortamları arkadaşlıkları çok güzeldir.. şimdi çevremde görüyorum, kıytırık bir okulda ne idüğü belirsiz bölüm mezunu , iki kelam edemiyor ama maşallah havasından geçilmiyor . bana bu da çok komik geliyor mesela ..
insallah denginiz birisini bulursunuz , yaşınız geldi diye bu kararı vereceksiniz gibime geldi. Acele etmeyin..
bi arkadaşım da önlisans mezunu ve yaşı geçiyor diye eğitimsiz birisi ile evlendi , şu an hiç mutlu değil. diğer beylerle bir araya geldiğinde adam da muhabbetlere katılamıyor pek , kendini çekiyor mesela … yani bunu kadın sorun etmese , adam kendi kendine mesele ediyor.. o yüzden atalar da ; davul bile dengi dengine demiş..
mesela benim annem de ilk okul mezunu ve çocukluğumuz , evde kavga dinlemekle geçti .. o zaman anlam veremiyordum, şimdi anlıyorum , hemen hemen tüm kavgalar annemin cahilliğinden kaynaklıymış .. Allah’tan adamcağız erken göçüp gitti de kurtuldu .. mekanı cennet olsun ..
insallah hakkınızda en hayırlısı olsun..
Onun cevabı tamamen sizde. Şimdi sizin her alanda bilginiz olacak ve evlendiğiniz zaman ya da sevgililik döneminde bu tarz konuları konuşmak isteyeceksiniz çünkü bilgili insanlar bilgilerini ve düşüncelerini paylaşmayı sever erkek arkadaşınız bu konuda sessiz kalıp bilgi edinmez ise bu sizin tahammül seviyenizi azaltabilir karşınızda ki insanı zamanla cahil olarak görmeye başlayabilirsiniz her ne kadar yanlış olsa da bu durum böyle. Siz eğer derseniz ki ben kendi bilgimi kendime saklarım, fikir alışverişine ihtiyaç duymam, bilgimle ezmem, kendini geliştirmese bile bu benim için problem olmaz vs diyorsanız mutluluklar dilerim ben şahsen yapardım ama siz yapamayacağınızı düşünüyorsanız yol yakınken bitirin. Karşınızda ki bir erkek eğitim farkından dolayı kadına nazaran çok daha fazla ezilir bir süre sonra da bunu direkt söylemese bile dolaylı yollardan ya da hiç alakası olmayan şeylerden kaynaklı kalbinizi kırabilir. Bunlar tamamen karakter meselesi, sizin ölçüp tartıp bir karar vermeniz gerekiyor.
Bence sadece eşlerin değil, ailelerin dahi denk olması lazım, çok sık görüşülecekse uzak oturulmayacaksa ..
yakınlarımdan birisi açıktan lise mezunu yalnız babası eğitimciydi, hep okumuş insanların içinde büyümüştü.. ilk okul terk mi mezun mu tam bilmiyorum, bi adamla evlendi. İlk zamanlar iyi güzeldi herşey, zamanla ağlamaya başladı . Benim babam gibi oturup kalkmıyor , toplum içinde konuşmayı bilmiyor diye diye yedi kendisini…
benim de babam eğitimci , çevremiz hep eğitimli insanlardan oluşuyordu.. bundan 50 sene evvel üniversite okumuş kişilerin de herşeyi bambaşkadır, ortamları arkadaşlıkları çok güzeldir.. şimdi çevremde görüyorum, kıytırık bir okulda ne idüğü belirsiz bölüm mezunu , iki kelam edemiyor ama maşallah havasından geçilmiyor . bana bu da çok komik geliyor mesela ..
insallah denginiz birisini bulursunuz , yaşınız geldi diye bu kararı vereceksiniz gibime geldi. Acele etmeyin..
bi arkadaşım da önlisans mezunu ve yaşı geçiyor diye eğitimsiz birisi ile evlendi , şu an hiç mutlu değil. diğer beylerle bir araya geldiğinde adam da muhabbetlere katılamıyor pek , kendini çekiyor mesela … yani bunu kadın sorun etmese , adam kendi kendine mesele ediyor.. o yüzden atalar da ; davul bile dengi dengine demiş..
mesela benim annem de ilk okul mezunu ve çocukluğumuz , evde kavga dinlemekle geçti .. o zaman anlam veremiyordum, şimdi anlıyorum , hemen hemen tüm kavgalar annemin cahilliğinden kaynaklıymış .. Allah’tan adamcağız erken göçüp gitti de kurtuldu .. mekanı cennet olsun ..
Aynen öyle katılıyorum. Bir rahatsızlık sonucu iş hayatımı bıraktım üniversite okuyan arkadaş ve akrabalarım gayet doğal karşıladılar eski ilişkilerimiz devam etti. Ama okuyamamış insanlar :aaa okudun da ne olduuu bak boşa gitti gibi saçma yorumlarda bulundular. Bu olay bile aradaki farkı çok güzel açıklıyor bence. Herkes dengiyle evlenmeliSiz 1 görüşmede nasıl öyle inanılmaz kültürlü falan olduğuna karar verdiniz ki? Adam ilk görüşmede dağların ayısı gibi davranmayacak tabi ki. Bir kişiyi tanımak uzun bir süreç. Çok ufak detaylardan bile belli eder kendisini. Siz öyle aileler arkadaşlar işin içine girmeden netleştirmek istiyorsunuz ama geçin o işi.
Bir insanı toplum içine girmeden bu şekilde tanıyamazsınız.
Bence her konuda denklik önemli. Aileler de buna dahil.
Bu çok kültürlü bey mesela haftasonu geldiğinde yeni bir tiyatroya mı gitmek isteyecek yeni yerler mi görmek isteyecek yoksa her haftasonu anasına kahvaltıya mı gidecek ?
Üniversite eğitimini sadece akademik olarak düşünmeyin. Aileden ayrı olmak kendi başının çaresine bakmak yeni çevre ortam edinmek o kampüs havasını solumak gerçekten isteyene çok şey katar.
Yani iyi görgülü bilgili kültürlü bir üniversite mezunu da bulabilecekken niye görgülü bilgili kültürlü bir ilkokul mezunu?
Ben çok olumlu bakamadım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bence sadece eşlerin değil, ailelerin dahi denk olması lazım, çok sık görüşülecekse uzak oturulmayacaksa ..