• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğitim konusunda kafam karışık

Nirvana noktasını yaşıyorlarsa bilemiyorum ama o zman da bu forumda abidik gubidik kişilerin hayatları onları neden enterese ediyor?

Velhasıl kelam son bir aydın durumlarda çok görüyorum, “konu açamam, konu açsam linçlenirim, adım çıkar…” diye durumda sorup çekiliyor insanlar 😌
Vanessa yavrucuğum bak senin yüzünden bdv birbirine düşmüş yapma evladım böyle şeyler ....

Bir kadın olarak cinsellikten konuşmak tek bana mı ayıp geliyor gerçekten merak ediyorum..çok sevdiğim arkadaşlarım da var sevmediklerim ama saygı duyduklarım da..bazen gerçekten çok kırıcı olunuyor karşısındakinin psikolojisini düşünmeden çok üstüne gidiliyor empati yapsak kimse kimseyi üzmeyecek ama yapamıyoruz maalesef

Konuya dönecek olursam İTÜ bence diyorum
Niye ayip olsun cinsellik insanoğlunun bir parçası erkek kadin farketmez gayet tabii konuşulabilir.

Bir kadın olarak ayıp buluyorum ..aynı şekilde evlenmeden birlikteliğe de karşı biriyim..o zaman ne anlamı kalıyor evliliğin
Biz kadınlar bu konularda daha katı mı desem tam kelimesini bulamadım yanlış bişey de yazmak istemiyorum..daha dikkat etmeliyiz heh tam bu oldu..isteyen konuşabilir ama bana çok saçma geliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
ben vanessanın gerçek olduğuna inananlardanım.bir sürü öğüt vermişliğim de var gülüp eğlendiğim de konularında.aklı karışık genç kızlar yok mu dolu hatta 40 lı yaşlarda 8 yaşında çocuğun yapmayacağı hataları yapan kadınlar da var.bu da böyle kendine özgü bir kişilik işte.umarım şu okulu bitirir.doğru dürüst de bir sevgili bulur.

ben vanessanın gerçek olduğuna inananlardanım.bir sürü öğüt vermişliğim de var gülüp eğlendiğim de konularında.aklı karışık genç kızlar yok mu dolu hatta 40 lı yaşlarda 8 yaşında çocuğun yapmayacağı hataları yapan kadınlar da var.bu da böyle kendine özgü bir kişilik işte.umarım şu okulu bitirir.doğru dürüst de bir sevgili bulur.

Düzgün yorum yazdım ama Vanessa niye cevap yazmadı nerdesin Vanessa :)) Gençken güzelce çalışsın, okulu iyi şekilde bitirsin iş de istihdam da artık aslanın ağzında değil bağırsağında . Valla umarım bu durum kendisi için uyanış olur, ben bu okulu beğenmiyorum değiştircem yazmış da iyi hoş not ortalaması çok çok iyi elemanlar yataya dikeye başvuruyor daha iyi yerlere gidiyor, Vanessa tüm sene aklı bir krış havada gezdi şimdi de ne olacak diyor. Umarım kırıp dizini çalışır artık aklı başına gelir.

Düzgün yorum yazdım ama Vanessa niye cevap yazmadı nerdesin Vanessa :)) Gençken güzelce çalışsın, okulu iyi şekilde bitirsin iş de istihdam da artık aslanın ağzında değil bağırsağında . Valla umarım bu durum kendisi için uyanış olur, ben bu okulu beğenmiyorum değiştircem yazmış da iyi hoş not ortalaması çok çok iyi elemanlar yataya dikeye başvuruyor daha iyi yerlere gidiyor, Vanessa tüm sene aklı bir krış havada gezdi şimdi de ne olacak diyor. Umarım kırıp dizini çalışır artık aklı başına gelir.
haklısın bir meslektaşı olarak.kaç kere yazdık kitap oku dil öğren kendini geliştir gençsin kolayca da zayıflarsın çabala diye.ama o okula bile gitmemeyi yurt da oturmayı seçti.umarım senin yazdıklarını okur da değişir.henüz geç değil

Nirvana noktasını yaşıyorlarsa bilemiyorum ama o zman da bu forumda abidik gubidik kişilerin hayatları onları neden enterese ediyor?

Velhasıl kelam son bir aydın durumlarda çok görüyorum, “konu açamam, konu açsam linçlenirim, adım çıkar…” diye durumda sorup çekiliyor insanlar 😌

Diğer üyelerin açtıkları konularda : akıl verdikleri insanın yerinde olsalar, yapmayacakları tavsiyeleri ısrarla verdikleri için ; kendi konularında : neden kendi tavsiyenizi uygulamıyorsunuz? denilmesinden çekiniyor olabilirler.

Mevcut üyeliğiyle konu açmaya çekinen ve forumda edindiği arkadaş çevresinin, açtığı konular nedeniyle kendisine farklı davranmasından endişe edenler için ; yönetim , yıllar önce çözüm üretmişti. Bu durumda yönetimin sunduğu 2.üyelik imkanını da kullanabilirler.

Son düzenleme:
Back
X